< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy s10+ 512gb 4999TL Mediamarkt (2. sayfa)
-
-
Bir tek ben mi teşhir yazısını göremiyorum? -
??quote:
Orijinalden alıntı: mesut0899
Guzel reklam tebrikler.
Outlet ürün, teşhir ürün ibaresi var da ben mi görmüyorum? Daha sıcak fiyat varsa buyur , sen " güzel REKLAM " yap.
Ama haklısın. Nankörlük insanoğlunun doğasında var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kapalı kutu bı fıyatsa harıka bence ki kapalı kutudur kesin.
alacak olanlar direkt gidip alabilir, bana guvenın.
-
karantina döneminde 6.800 e almıstım. s20 cıkınca birden cok ucuzladı. Telefon güzel arkadaslar gayet memnunum alabilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: antrepocukapalı kutu bı fıyatsa harıka bence ki kapalı kutudur kesin.
alacak olanlar direkt gidip alabilir, bana guvenın.
Geçen ayın konusunu bulup niye mesaj atarsınız ki.....
-
Haklisiniz tamamen benim hatam. Tarihe dikkat etmemisim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dolar düşüyor almayın düşürecekler mecbur
-
kavisli ekran olması dünyada tek benim için mi problem bu s10 ve note 10 ve note 20 serisinde,,, hic kimsenin bununla ilgili şikayeti yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu teli düşürdünüz ekran kırıldı.Servisde yaklaşık 2000tl ekran değişimi var .Isınması ve pil tüketimiyle meşhur exnos işlemci mevcut .ilerliyen dönemde günde en az iki kez şarj edeceksiniz.5000tl özelliklerine göre iyi ama uzun vadeli için ben almazdım bu teli.
Ekran deyişim fiyatı
Verimsiz işlemci
Kavisli ekran
Bu 3 sebeb için ben almakdan vazgeçtim.
Gelenin gidenin mıncıkladığı telefon alınmaz bence
4600 e bu ayarda baska telefon yoktu malesef. Lite falan veriyorlar. 11.11 de aldim. Bugun geldi bir telefon için pahali ama bu donemde bu paraya gayet iyi, yurtdisi harci firlayinca alternatifi kalmamisti benim için. Daha once lg g4 icin tonla negatif yorum vardi. 1100 e ithalatci garantili almistim. 4 yildir sahane kamerasi ile sorunsuz kullandim. Onun da alternatifi yoktu o paraya. Hicbir urun mukemmel değil + - dengesini ayarlamak lazim.
S serisi m ve a serisini tokat manyağı yapar
11.11 de kupon banka kampanyası ile yalan söylemeyin s10 plusu 128 gb olanı 3800 e alan olmuş bende yaklaşık 2 ay önce 5400 e almıştım dedim keşke bekleseydim ama nerden bileceksin.
Kim ne derse desin amiral gemisi bi telefon 3800 e bedavadan biraz pahalı 😀 günümüzde bi xioami bile 6 7 binken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 14 Kasım 2020; 18:23:18 >
Pil 4100mhA bende N11 kampanyasından 4380 ne geldi sizce ısınma ve performans kötümü
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence güzel telefon beni şarjı 1 gün idare ediyor telefon sürekli elimde siz düşünün yani ben 2 ay önce 5400 e almıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 14 Kasım 2020; 18:54:0 >
Eyvallah kardeşim tskler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Önemli değil hocam
N11'den telefonlarınız geldi mi? Benimki hali kargo yapılmadı. 4575'e geldi bana da. Bu arada yeni çıkan xiaomi mi 10T biraz düşündürdü açıkçası, ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eksi273_kelvin -- 15 Kasım 2020; 1:48:34 > -
Bugün medimarkt te fiyatını sordum var mı dedim yok dediler . bu fiyatı da paylaştım, teşhirdir dediler çalışanlar. Genel indirim değil. Bilginiz olsun. Kutulu ürün kalmayınca ellerinde son teşhire fiyat veriyolarmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X