Şimdi Ara

Samsung Galaxy s10+ 512gb 4999TL Mediamarkt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
7.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Bugün Çanakkale Kipa Mediamarkta uğradım ve tesadüfen bu fiyatla karşılaştım.
    Mediamarktın sitesinde s10e, s10, s10+ , s10lite satışı yok. Fakat mağazalarda kalan stokların indirimli satıldığını düşünüyorum? Emin değilim. Ancak fiyat çok çok iyi. Üstelik 512gb. Çevrenizdeki şubelere gidip sormanızı tavsiye ederim

Samsung Galaxy s10+ 512gb 4999TL Mediamarkt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşhir ürünler 200 lira için teşhir ürün alınmaz benim arkadaş zamanında samsung almıştı mediamarkttan şuan hala ürün arıza veriyor garantiye 4. gidişi .

• Exynos işlemci + 3400 mah = 5000 tl değil 3500 tl bile etmez

Bu telefonu alan günde en az 2 kez şarj etmesi gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 30 Eylül 2020; 1:5:1 >
  • maho1428 M kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürün fiyatı olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı etikette outlet olarak belirtilirdi

• Ekran değişim fiyatı 1750 tl diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Oo bizim s10 plus konusundaki arkadaşmış bu ne ne 3400 batarya mı bi kere s10 plusta ne kadar batarya var onu öğrende gel vede artık karalamayı bırak şu firmayı.
    He Samsung babamın malı değil ama bilip bilmeden atma bari destekli at vesselam.

• Amiral gemisi cihaz için gayet güzel fiyat, ürünün 512 gb olduğunu da göz önünde bulundurun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat güzel, kullanan varsa şarjı bir günü rahat çıkarıyor mu?
  • teshir urunu heralde
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Ya hocam 1 gün nedir eğer hiç oyun oynama sadece telefon için kullan 2 günü geçer benim elimden düşmüyor 1 günde yüzde 20 kalıyor ondan sonra takıyorum.

• Teşhir ürün değilse bence çok iyi fiyat ben geçen hafta HB den 128 lik olanı 5299 a aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Teşhir ürün değilse bence çok iyi fiyat ben geçen hafta HB den 128 lik olanı 5299 a aldım.
    yarın 4999 liradan satıldığında üzülmezsiniz umarım
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Yapıcak bişey yok hocam. Hani derlerya elektronik şans işi. Bizden daha pahalıya alanlar ne yapsın o zaman bana o fiyat uygun geldiği için aldım yarın bakarsın dediğiniz fiyattan dahada aşağı düşer ama yapacak bişey yok. Piyasa ne olur bilinmez. Kardeşime iphone 11 kovaladım aylarca bir ara 6300-6500 leri gördü alalım dedim yok abi almayak 6000 e alacam ben dedi. Daha sonra zor bela 7299 a aldı. Dediğim gibi şans işi
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Şimdi gelir diyecektim gelmiş bizim ölücü sen eksik kalmıştın
    Ya arkadaş böyle kişilerin yorumlarına bakmayın bunlar bedava alsalar yine laf ederler böyle kişiler başkasının zarar görmesinden zevk alan kişilikler. Ya arkadaş zorla kendinize laf söyletmeyin ya bi gidin işinize bakın

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Hocam boşuna ağzını yorma bu 2 şahıs alacaklarından değil hep provokasyon peşindeler ben bunları açığa çıkarmaktan bıktım bunlar yazmaktan bıkmadı boşver sen kullandığına bak hayırlı olsun.

• Oo baya ucuzlamış kaç liradan çıkmıştı bu

• Direk corona satın almış oluyorsunuz. O kadar el değmiş ki o telefona
  • Sıfır için fiyat gayet güzel, telefon da güzel ama işin kötü tarafı o kadar para verip kaçıncı el bile olduğu bilinmeyen bir telefonu almak hiç güzel değil. :(

• Eğer hafıza yeter derseniz 128 gb 5280 civarı sıfır kapalı kutu var İnternet te alınabilir aslında.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.