Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.763
Cevap
310
Favori
1.721.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23172318231923202321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar S10 Plus Ldac Codec destekliyor mu? Ldac destekli kulaklıkla deneyen var mı?

Codec seçim ekranında görünüyor ekran görüntüsü attım ama kulaklığı bağlamadan aktif olacak mı olmayacak mı emin değilim.

Yabancı forumlara baktım kimisi eskiden destekliyordu kaldırıldı falan demiş. Ona göre kulaklık alacağım. Teşekkürler.
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 11 Şubat 2024; 13:11:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• we[AGRA] kullanıcısına yanıt

Yarın imkan olursa bir telefoncuya gider denemeye çalışırım. LDAC kulaklık var bende ama s23ü aldıktan sonra aldım kulaklığı. Arkadşaın s20Fe'sinde LDAC aktif oluyor.

• LDAC bütün android telefonlar destekler android 8de mi ne geldi genel destek. Genel olarka otomatik devereye girer. Cihazınızın ve kulaklığın anten gücüne ve etraftaki 2.4ghz trafiğine göre 340-650-960kbps olarak 3 seçenekten birinde çalışır. Bazen aktif edilmesi telefon ve kulaklığına göre değişiyor kiminde uygulamadan seçiliyor kiminde geliştirici seçeneklerinden aktif etmeniz gerekebiliyor kiminde de bluetooth menüsünde bir seçenek çıkıyor. Genelde otomatik devreye girmesi gerekli. S10e benim air3 deluxe hs, qudelix 5k, fiio btr3 cihazlarımda otomatik LDACten bağlanıyor.

• Gün itibariyle rova batarya ile bataryayı değiştirdim, forumdaki önerilere istinaden. Bakalım kaç ay/yıl idare edicek bu mesajı buraya tarih atmak amacıyla bırakıyorum. Gelen batarya tarihi : 01.23

• Bende aldim alali daha hala kayip yok cok rahat gunu cikariyor rova batarya sanirim 4 ay oldu yada gecti alali

• bakalım forumda reklamı döndüğü kadar var mıymış sizin tecrübenize göre ben de sipariş edeceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt

Bu en sondaki seçenek samsungun buds 2 pro sundaki kayıpsız 24 bit müzik özelliğini kullanmak için mi var? Yani S10+ kullanıyorum ben de buds2 pro alsam bu 24 bit olayını destekliyor mu bu seçeneği seçersek telefondan?

• arkadaşlar elimde s10+'a ait baseus ve spigen kılıf var. Telefonu sattığım için onları buradan birine hediye etmek istiyorum. Özelden iletişim bilgilerini yollayan 2 kişiye ilk spigen sonra baseus kılıfı hediye edeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba S10 için aldığım ledli emojili orijinal kılıf satılıktır. Aldıktan kısa bir süre sonra telefonu değiştirdim. Toplamda 10 kere kullanılmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar one ui 2.5 Aralık sürümünü kurdum ve beğenmedim. Bundan sonra Samsung almayı istemiyorum yıllardır kullanıyorum ve hep bu oluyor. Tavsiyelerinize açığım.

• expressimo kullanıcısına yanıt

nesini beğenmedinizse , bilelim ki bari biz kurmayalım

• şapkaa Ş kullanıcısına yanıt

Pm den yazdım burada da yazayım bug dolu, ısınma var, wifi bir tık kötü ve instagram yüklemeleri gecikiyor, bildirim çubuģu kaydırmaları laglı gibi, spotify şarkıları geçişinde sayfa kaydırması kasıyor, google widget ı kenarlarını yutuyor köşeli seçince, youtube sanki bir tık yavaş emin değilim, hoparlörlerden de emin değilim. GTA san Andreas ilk defa kastı. Olumlu taraflar ise parmak izi okuyucu ve bir ihtimal kamera.

Tasarruf moduna alınca 2.1 varmış gibi stabil olması tuhaf yazmayı unuttum edge panel akıcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 18 Şubat 2024; 16:4:45 >

teşekkür ederiz. çokmuş sorun.. sağolun var olun

• şapkaa Ş kullanıcısına yanıt

Yeni fark ettim işin komik tarafı şu performans moduna alınca herşey güllük gülistanlık başarılı. Yine de önermem.

• Dynamic system updates denen halt durdurunca telefon nefes aldı

official olarak 4.1 ve unofficial 5.1 ve 6.0 versiyonları varken 2.5 yüklemeyi anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 19 Şubat 2024; 10:56:59 >
  • cmert kullanıcısına yanıt

Planlı eskitmeden kaçmak. Önerieceğiniz kesin bir rom varsa düşünürüm stabil olan güncel bir rom iyidir ısınma olmayan kamerayı hoparlörü bozmayan kasmayan bir rom. Patch bile fark ediyor.

• android cihazlarda planli eskitme diye birseyden soz etmek sacma bence. acik kaynak bir altyapi sonucta kullaniciyi ne kadar sinirlayabilirsin ki?

ben stock oneui 4.0 romun gereksiz gordugum uygulamalarini sildigim ve csc ektralarini ekledigim kendime ozel versiyonunu kullaniyorum. her hangi bir stock 4.0 tavsiye edebilirim. planli eskitme olaylarina fazla takilma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 18 Şubat 2024; 23:38:17 >
    Eski sürüme dönülmüyor mu ? Çok uzun süredir samsung kullanmıyorum j7 de yazılım dosyasını ziple açıp bi kac dosya silip geri paketleyince odinden yükleniyordu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23172318231923202321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.