Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.768
Cevap
310
Favori
1.722.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23152316231723182319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun piyasa 7-8 civarı 10 yazanlar uçuyor 5 diyenler de öyle. 10a gider a34 alırsın işlemci daha iyi kamera ekran benzer. 5 diyenler de s10nun yarı antutupuanına sahip çin telefonu anca alırlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trolldetector kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Hayır benim essekligim ısınmış 4 yıllık teli suya soktum.. salmış yapışkanlar kendini o sıra bende suya sokuyorum.. kral telefon s10 vallahi pişmanım s23 kullandığıma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]
    Arkadaşlar benim s10+ bu sürümde. Güvenlik yaması Aralık 2020. Genelde samsung cihazları yeni güncellemelerle pil gibi konularda sıkıntı oluyor diye hiç güncellemedim sonra da unuttum gitti. Sizce son güncellemeye geçmeli miyim? Sizler hangi sürümü kullanıyorsunuz?

• Ben s10 son sürümden gayet memnundum s23e geçmek zorunda kaldım yoksa kral telefondu Bee s23 inanın s10un yanından geçemez tarzı kullanisi vs

• y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Eşime düz s23 aldık. Telefon akıyor hocam. 120 hz ekran yenileme çok fark ediyor. Ve ben şahsen küçük olmasını sevdim s10+ büyük geliyor onu elime alıp kullandıktan sonra. Bir sonraki telefonum o boyutlarda bir telefon olacak büyük ihtimalle kullanımı çok akıcı ve ele çok güzel oturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 26 Aralık 2023; 23:13:17 >
  • Ben telefonumu satmayı düşünüyorum, satmadan evvel resetlemeyi düşünüyorum, odinle resetlemem yeterli mi? frp unlock vs yapmam gerekir mi? Telefonumda bana dair hiçbir şey kalmasını istemiyorum.

• bence en pratik olani recovery uzerinden format data yapmak

• S10 plus alınır mı arkadaşlar?

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt

Alinir valla hocam s23 aldim s10dan geçtim hala s10u ariyorum.. gerci amaca göre degisir..

• Ayakustu birsey sorayim.. sag ustte bildirim barında internet hizimi anlik gosteren Bi program varmi.. eski lg g1de vardi.. buna da programla olur herhalde..

• y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam
    play.google.com
    Internet Speed Meter Lite - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite

• Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• unlovedman kullanıcısına yanıt

@unlovedman

ss yerine link paylaşsan daha iyi olurdu. alfa mı beta mı ne durumda incelerdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 3 Ocak 2024; 11:12:27 >
  • striders kullanıcısına yanıt
    Yeni yıl girdi Hemen girer girmez yapıştırmışlar zammı fiyat 6 510 TL olarak Güncellenmiş

• cmert kullanıcısına yanıt

Link bulamadim ss paylasmis yabanci biri

• çok büyük ihtimalle, ya 23 ultra ya da s24 ultraye geçmeyi planlıyorum. S24'ün duyurulması ve fiyat bandına göre karar vereceğim. Umarım bu geçiş değer, uluslararası forumlarda s24 ultranın da çok bir yenilik getirmeyeceği yönünde yorumlar yapılmış bu nedenle baya kafam karışık.

• Arkadaşlar güncel pil değişim fiyatları şu şekilde
    Yeni yılın girmesiyle Tabii ki zam gelmiş Samsung'un sitesinde tavsiye edilen değişim fiyatı 1750 TL Evet 1750 TL görünüyor

Antalya Samsung servis de aynı şekilde 1750 TL istiyor
    İzmir'deki Başarı Teknik Servis 1650 TL �stanbul bdh Bilişim ise ₺1100 fiyat verdi

Ankara Simge Elektronik yetkili servis ise 1200 TL dedi

Yeni yıl öncesi fiyatlar 700 ile 1100 arası idi

Note 8 Note 9 s10 serisi hepsi için aynı fiyat geçerli dediler

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Rova batarya aldim bir ay oldu yada gecti.. telefon canavar gibi 5 bucuk saat ekran suresi aliyorum stok 12 deyim ve s10 kullaniyorum gunu tek sarjla bitirebiliyorum

• srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat makul

Fakat deji rova bunların uzun süreli kullanımda performansını epey kaybettiği söyleniyor o yüzden güvenemiyorum tam

Evet orijinal pilin yarısı kadar fiyatı var hatta bazı servislerdeki Fiyata göre 2 kat daha ucuz fakat 6 ay sonra pil performansı yarı yarıya düşecekse sıkıntı

• 
Sayfa: önceki 23152316231723182319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.