Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.772
Cevap
309
Favori
1.723.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23132314231523162317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an temiz çiziksizler 8000 civarında

Hatta 9.000'e bile satan var

5 ile 6000 bandına satan varsa sorunsuzsa alırım ben şaka değil ciddi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet rova batarya geldi taktim suan icin ilk sarja gore stable gidiyor .. eski batarya hafif sismis cop oldu :)) cihazi sokmek cok basitmis sac kurutma makinasi ile isitip vantuzla cekmek yeterli oldu tabii bu arada nazik cekmek lazim arka kapak camini catlattim sert cekip vantuzu cikaram derken :)) bakalim ileriki zamanlarda performans nasil olacak.

Not: batatya %60 sarjla geldi fulledim sarjdan aldim yaklasik 40 dk fb haber youtube takildim suan %83 batarya iyi gorunuyor suanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkngncy -- 8 Aralık 2023; 16:37:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • camı çatlatmadan sökmek için kenarlardan ipa dökerek ayırmak gerekiyor. o şekilde çok daha rahat kırılmadan çıkıyor. neyse artık olan olmuş :)

• Cami cikarirken kirmadim :) kapak ciktiktan sonra vantuzu cikarayim dedim sert bastim kapaga aninda gitti cok ince kagit gibiymis :)) neyse arka kapak siparis gectim contayla bir pqzartesi sali gelir artik :))

• Cihazımı aldığım günden beri severek kullanıyorum, bu ara hafif ağırlaştığını hisseder gibi oldum ve bir temiz kurulum yapayım dedim. Yorumları incelediğimde en iyi versiyonun Android 9 olduğunu gördüm. Ancak yine yaptığım araştırmalarda ne yazık ki samsungun artık downgrade'e izin vermediğini gördüm.

Androidi, iostan ayıran en önemli özellik özgür bir platform olmasıydı. İos günden güne androidi kopyalamaya çalışırken androidin günden güne ios gibi kısıtlayıcı bir platforma dönmesi can sıkıcı.

Tabii ki bu yorumum samsungla ilgili.

Ben cihazımı android 10'dan 9'a gönlümce düşüremiyorsam hem de custom rom değil resmi romda bunu yapamıyorsam samsung kullanmanın da bir anlamı kalmamış demektir.

• Hocam dusurmenin yollari var ama root yapman gerekli.. ben android 12 ile mutluyum bir sorun yasamadim daha ..

• erditepe kullanıcısına yanıt

Iyi fiyata satmışsınız. Bu yaz Kadıköyde esnaf 7500 e s20fe satıyordu. Sarı sitede 4000 e sorunsuz s10 bulunabiliyor.

• S10+ yok ama s9+ var. Bataryayı değiştirmeniz lazım. 5000 e bırakırım

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Elimde pili bitik s9+ var 5000 e bırakabilirim.

• Forumdaşlar bende daha önceden iemi atılmış s10e var. Verilerim gitmeden bunu rootlayabilirmiyim? Büyük ihtimalle oem kilidi açıktır. Rootlamak istiyorum ama 90gb veri var sıfırlayamam.
    Eski sahibi iş olsun diye rootu kaldırmış

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt
    😀

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Temiz s10 plus var ise alacam hocam 5 bine.. bende s10 var gecen ay aydin forumdaki samsung bayisine sordum degisim kampanyasina girerse ne eder diye s23 alirsam 7500 e sayacaklarini soylediler benim s10 icin kabul etmedim.. yani 5 bine s10 plus varsa temiz hemen alayim

• eleman s10a 5000 yazmış ya la :D 5000 tlye 2015 model samsung j31 falan alirsiniz anca, arkadas 2019 yasıyor herhalde

• biri çıkmış s10+ a 5bin lira deger biciyor. baska biri cikmis bataryasi bitik s9+ a 5bin lira diyor. siz nerde yasiyosunuz arkadaslar 😀

• cmert kullanıcısına yanıt

Ikisini de ben diyorum. Sarı sitede bir iki hafta fırsat kovalarsanız yd temiz s10+ 5000 civarına bulursunuz.

Forumu kale ye almayın herkes uçmuş . 1.5-2 sene önce s10e tertemiz 3100 e almıştım. Düz s10 3300 e vardı. Aldıktan iki ay sonra letgo ya 2700e s10e bile görmüştüm.

S10 eski bir cihaz 2019 dan kalma. Hala iyin

cihaz ama piyasası düştü. Sarı sitede 28 ekimde açılmış ilan 5200 e s10+ var. Arka cam değişecek diyor 150 tl ye sıfır kapak bulup takabilirsiniz.

5000 e belki s20fe bile bulunur.

Samsung m14 ün işlemcisi s10 dan daha iyi sıfırı 6000 civarına. S10 ederi max 5000.

S10+ 6000 e bul alacam diyenlere s9+ 5000 lira dedim ses yok çünkü bu para bu cihazlara verilmez onlar da farkında ama kendini kandırıyorlar.

• trolldetector kullanıcısına yanıt

• dikkat etmemisim ayni kisi olduguna zaten bu kafada insan cok nadir bulunurdu :)

iki cihazi da yakin zamanda aldim sattim, piyasalarini surekli de takip ediyorum. neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum hikaye anlatmana gerek yok :)

• cmert kullanıcısına yanıt

https://www.sahibinden.com/s/BKEDGaze

Bu cihaza bu paraları vermek verenin kusura satıcının başarısıdır. Piyasanı bozuyorum kızdınız galiba biraz :)

• tabi geçimimi s10 alıp satarak kazandığım için baya kızdım :D

eklediğin ilanın sahibine sor bakalım o fiyata koymuşta 2 haftadır neden satamamış :D

• 
Sayfa: önceki 23132314231523162317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.