S23 gerçekten çok iyi, S10+'a göre 2 katından fazlaya çıktı ekran kullanım sürem . ama eski telefonum ve bataryası tabii 3 yıllıktı onu da göz önünde bulundurmak lazım |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2313. sayfa)
-
-
S24 güzel dizayn etmişler kavisli ekran gelmis araya da ekran koymuşlar dediğim gibi 4 yilda 1 düzgün cihaz yapiyor samsung
S2
S6
S10
S24
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba S10+ cihazımın ne yazık ki ekranı köşesinden darbeye bağlı gitti. Ekranda kırık çatlak vs yok ama yarım pirinç tanesi kadar siyaha döndü. Ekranı kilit açma tuşundan açarken, hani florasan bir ike kez tekler de öyle yanar ya onun gibi açılıyor. Çift tıkta hiç açılmıyor. Dokunmatikte de hiçbir sorun görünmüyor test modunda baktım. Sizce ekranı değişmeli miyim? Değiş derseniz orijinal yetkili serviste yaptırmak istiyorum ama ne ekran için neredeyse tüm cihazın sökülmesi gerektiği için korkuyorum. Önerdiğiniz yetkili servis var mı teşekkürler.
-
Korkulacak bir şey yok zaten ekran kasa bir değişiyor fakat fiyat pahalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
orijinal ekran kasayla birlikte oluyor arkadasin dedigi gibi, arka kapagi da orijinal sizdirmaz bantli sekilde takarlarsa sorun olmaz ama fiyat olarak en az 7k tutar yani yaptirmaya deger mi?
Neden değer mi dediniz? Yeni cihaz fiyatına yakın diye mi? Telefon sağlam bir cihaz hatta bana göre samsung'un son çıkardığı tam donanımlı model olduğunu düşünüyorum :) severek kullanıyordum ama tamir görünce aynı performansı verir mi bilemiyorum tabi.
-
evet yeni cihaz fiyatına yaklaştığı için. yoksa cihaz bircok yeni modelden daha iyi onda hemfikiriz :)
ben olsam eldekini oldugu haliyle satar, ilk sahibinden full kutulu temiz tamirsiz bir cihaz bakardim. veya bulunursa yenilenmis cihaz da olabilir
Serviste güzelce yapılırsa hiçbir sorun olmaz benim cihazın zamanında bataryası anakartı ekranı değişti Bir problem çıkmadı
kesinlikle ve kesinlikle yan sanayi parça kullanma. ekran soluk olur renkler kötü olur. ve ışığı fullersen bile sanki en düşük modda açık gibi gelecek. telefon çöp olur. orjinal parça da pahalıdır. güvenilir çıkma parça bulman gerek.
yeni telefon alsan da büyük yaa çok büyük.
hızlı şarj var. 50dk 5000 mah fulleniyor. 15dk yarısı doluyor. ekran kalite olarak aynı. dev gibi bir telefonun oluyor. şarjı bitmiyor ama elinde ağrıyor. sokacak yer bulamıyorsun. orta segmente işlemci s20 ayarında kamerada optik sabitleme yok. elin fazla titremiyorsa resimler iyi.
yeni telefon alman daha mantıklı.
-
Hocam bende geçtiğimiz haftalarda telefonumu düşürdüm ekranı kırıldı. Üzüntüden günlerce evladını kartal kaçırmış fatma girik gibi yas tuttum.
Ben sana en güncel ve doğru fiyatları söyleyim. Samsung servisi, ön cam (iç ekran + dış cam), kasa ve batarya değişimine 5.500 tl istiyor.
Sadece ekran camını değiştirirsen 3.200 tl istiyorlar.
Ben ankaradaki yetkili servisine götürdüm, 1.5 saat içinde değiştirip verdiler 10 gün önce. Şimdi de canavar gibi kullanıyorum. 5-6 bin vermek çok akıl karı değil bence. Ben sadece ekranı değiştirdim, 1-2 seneye de belki batarya değiştiririm, elimde kalana kadar kullanmaya devam ederim. (bu arada batarya değişim güncel fiyatı 1.000tl aldım)
Hazır ekran kırılmışken model yükselteyim dedim ve piyasadaki s serilerini inceledim. S Plus modelden düz S modele geçmeyi çok mantıklı bulmuyorum açıkçası. S22 plus a bile geçmek için bile onlarca bin tl veriyorsunuz. Ve inanın arada o kadar az fark var ki. Parayı ağaçtan toplamıyoruz yazık günah dedim, gittim şimdi güzel bir ekranı düşmeye karşı koruyan kılıflardan aldım, mutlu mutlu kullanıyorum :)
-
Merhaba ben de aynı dediğiniz gibi Ankara Yetkili Servise gönderttim ve sadece ekran değişim yaptırttım, s10+'yı seviyorum ve dediğiniz gibi donanımsal ve yazılımsal olarak hiçbir yenilik sunmayan modellere onca para dökmek mantıklı gelmedi. Kılıf olarak ne aldınız bir de, ekran servisten geldikten sonra koruyucu film çekmemişler üzerine; önerdiğiniz koruyucu film var mı? Ben dafoni marka aldım ama hayatımda hiç bu kadar kalitesiz bir ekran koruyucu görmedim, sanırsın yapştırıcı olarak bally kullanmışlar. Ve o kadar aır bir kimyasal kokuyor ki anlatamam.
-
Ben genelde prensip olarak ilk telefonu aldığımda 5-6 kılıf, 5-6 ekran koruyucu alırım. Uzun süre götürür beni. Telefon servisten geldikten sonra fiyatlara bir baktım, beynimden vurulmuşa döndüm :D 40 liraya aldığım zore ekran korumalara 280tl yazmışlar. 3-4 farklı yerden aldım hocam ben de, çok memnun kalmadım, 3-4 aya değiştiririm. Kılıf olarak da şimdiye kadar kullandığım en koruma özelliği yüksek modelleri seçtim; indirime girmişlerdi bu fiyatlara kılıf yok artık. Başka da şık ve yüz üstü masaya konduğunda ekranı değil de kılıfı zemine değen bir model bulamadım. 100 lerce model baktım
-
3200 kesinlikle yaptırılır telefon. s10 candır. ben telefon aldım ama hala dışarı çıkarken konuşurken vs s10e kullanıyorum. aslında yeni telefona hiç gerek yokmuş. rahat dürtü beni boşu boşuna 16bin den oldum.
15500telefon +400 de ikiz sim.
pil değişimi yaptıktan sonra s10e başka güzel oldu. hala rova pil stabil. sorunsuz
siz siz olun başka telefona geçmeyin hiç gereği yok. kâğıt üzerinde honor 90 her şeyi ile 2 kat batarya işlemci ram ama s10e ile aynı kullanım deneyimi var. sadece pil 2gün gidiyor. o da çok önemli değil. s10e de günü rahat çıkarıyor.
-
aşırı merak ettim şu ekranı kıran arkadaşlar nasıl becerdi. ekran sadece sivri taşa gelirse kırılıyor. şehirde asfalt kalebodur beton gibi düz yerer de kırılması imkansız. ben 5 kere kırdım ekran hepsinde köylük taş kaya olan yerlerde oldu.
-
5 kere kırmak mı
Büyük geçmiş olsun
Hep faklı telefondu o sayede hep yeni tele geçtim. Bir tek s10e ekranı kıramadım. Benim için ekranı kırılan tel çöptür. S10e başka bir şey belkide hep kavisli tel kullanınca s10e gibi düz ekran bir tel 2 kat dayanıklı oluyordur. darbenin çoğu üst çerçeve köşelerde. Benim bütün köşeler içe göçük telefonun.
O yüzden ilk baktığım şey ekran sağlamlığı. Honor da ceviz vs kırıyorlardı umarım sağlamdır. Samsunglar genelde aşırı sağlam oluyor. Zaten ucuz telefon alma sebebim kırılırsa üzülmem. 15500 telefonun zaten 10bini ekran dır ekran gerçektende S23 ayarında. 1milyar renk 10bit kavis vs orta sınıf ekranı harika olmuş. Kırılırsa bir daha alınırım. 1 haftadır honor da takılma ısınma göremedim. Samsungdan çok serin çalışıyor. Ama büyük. 2gün de rahat çıkartıyor
S.a arkadaslar aranizda s10 icin rova batarya kullanan var mi ? Memnun musunuz ?
ben kullanıyorum onceki sayfalarda deneyinlerimi paylasmistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X