Suan hala memnunmusunuz ? 3.5 saatten bahsetmissiniz ben suan ölü batarya ile 4 saate yakin aliyorum ve memnun degilim cok hizli bitiyor benim emektar note 8 e gore ki ilk bataryasi ustunde ki.. siparis verdim ihsallah cok hizli bitmez gunde 4 kere sarj ediyorum cihazi suan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2314. sayfa)
-
-
Model nedir düz mü Plus mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Duz s10. Emektar note 8 e gore cok cok kotu maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
su an 4-4.5 saat ekran suresi aliyorum mobil wifi karma kullanimda. cok memnun oldugumu soyleyemem. bana yetiyor ama daha iyisini beklerdim. deji almadigima pismanim
Dejide sorunlu hocam deji kullananlarda hep kotu diyor.. iphone 7 ye deji taktirdik 4 ayda sisti ekrani ayirmis kirmis kasadan yani bu batarya dedikleri gibi akim korumasi vs varsa ve gunu cikariyorsa bana yeterli olacak birde stock 12 ile mi kullaniyorsunuz cihazi ?
bu cihazda deji nasıl sonuç verir onu görmek lazım. oneplus ve xiaomi cihazlarımda dejiden çok memnun kalıyordum örneğin.
rovada akım koruması olması tam %0 da kapanması güzel ama daha verimli olabilirdi diye düşünüyorum
rootlu ve custom rom + kernel ile kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 7 Aralık 2023; 11:9:4 > -
Anladim hocam siz custom kullaniyorsunuz gunu cikariyor mu peki ? Muhtemelen ben stok kullandigim icin sizden daha asagi sureler alicam
evet günü çıkarıyor ama stock romla da aynı pek değişen birşey yok. sadece aosp tabanlı custom romlarda farkediyor. süre +1 saat oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 7 Aralık 2023; 11:43:11 > -
Anladim hocam ben stok kullaniyorum ama belki pixel exprince deneyebilirim siz onerirmisiniz ? Yada bu touchwiz 5.1 li port rom kullandiniz mi ? S23 lerdeki resim kesme olayi geldi mi stable mi ?
pe degilde evolution x tavsiye ederim her açıdan mükemmel rom.
5.1 romu denedim ama pek kullanmadim faceunlock çalışmadığı için. bir de port romlardan hic hazzetmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 7 Aralık 2023; 12:4:19 >
Anladim hocam tesekkur ederim batarya gelsin takayim birde dediginiz rom u deneyeyim tesekkur ederim suan %75 batarya 1 saate %25 gitti haber okuma ve burdan sizle yazismayla :) batarya iyice bitti artik
ben de benzer durumda kullandim. sabat 7 de fişten cektigim bataryam su an %67 de :)
Benimde ayni suan %65 ama ben saat 10:30 da sarjdan aldim ve arti guc tasarruf modu aktif biraktim gece
S10+ ikinci el piyasası 5000 tl bunu göz önünde bulundurun
Yanlışınız var hocam ben daha yeni sattım cihaz çok temizdi 7250 TL ye bence temizse cihaz 7000 den aşağıya satılmamali hala çok iyi bir cihaz
5000 TL'ye temiz s10 Plus Yok hocam
Hocam elinizde temiz sorunsuz s10 plus var ise ben 5 bin nakite hemen alayim.. yenilenmisleri cok pahali 13 15 arasi temizligine gore degisiyor sizin fiyat gayet makul varsa alayim hemen yedekte dursun
ekrani arka cami kırık cihazlari gorup piyasasi 5bin diye yazasi geldi heralde :)
O fiyata varsa bende talibim Hatta 6.000'de olur
Mümkün değil bu fiyatlara almak. Ben geçen sene bu zamanlar 6.000 liraya sattıydım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X