Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.772
Cevap
309
Favori
1.723.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23122313231423152316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan hala memnunmusunuz ? 3.5 saatten bahsetmissiniz ben suan ölü batarya ile 4 saate yakin aliyorum ve memnun degilim cok hizli bitiyor benim emektar note 8 e gore ki ilk bataryasi ustunde ki.. siparis verdim ihsallah cok hizli bitmez gunde 4 kere sarj ediyorum cihazi suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Model nedir düz mü Plus mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Duz s10. Emektar note 8 e gore cok cok kotu maalesef

su an 4-4.5 saat ekran suresi aliyorum mobil wifi karma kullanimda. cok memnun oldugumu soyleyemem. bana yetiyor ama daha iyisini beklerdim. deji almadigima pismanim

• Dejide sorunlu hocam deji kullananlarda hep kotu diyor.. iphone 7 ye deji taktirdik 4 ayda sisti ekrani ayirmis kirmis kasadan yani bu batarya dedikleri gibi akim korumasi vs varsa ve gunu cikariyorsa bana yeterli olacak birde stock 12 ile mi kullaniyorsunuz cihazi ?

bu cihazda deji nasıl sonuç verir onu görmek lazım. oneplus ve xiaomi cihazlarımda dejiden çok memnun kalıyordum örneğin.

rovada akım koruması olması tam %0 da kapanması güzel ama daha verimli olabilirdi diye düşünüyorum

rootlu ve custom rom + kernel ile kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 7 Aralık 2023; 11:9:4 >
  • Anladim hocam siz custom kullaniyorsunuz gunu cikariyor mu peki ? Muhtemelen ben stok kullandigim icin sizden daha asagi sureler alicam

evet günü çıkarıyor ama stock romla da aynı pek değişen birşey yok. sadece aosp tabanlı custom romlarda farkediyor. süre +1 saat oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 7 Aralık 2023; 11:43:11 >
  • Anladim hocam ben stok kullaniyorum ama belki pixel exprince deneyebilirim siz onerirmisiniz ? Yada bu touchwiz 5.1 li port rom kullandiniz mi ? S23 lerdeki resim kesme olayi geldi mi stable mi ?

pe degilde evolution x tavsiye ederim her açıdan mükemmel rom.

5.1 romu denedim ama pek kullanmadim faceunlock çalışmadığı için. bir de port romlardan hic hazzetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 7 Aralık 2023; 12:4:19 >
  • Anladim hocam tesekkur ederim batarya gelsin takayim birde dediginiz rom u deneyeyim tesekkur ederim suan %75 batarya 1 saate %25 gitti haber okuma ve burdan sizle yazismayla :) batarya iyice bitti artik

ben de benzer durumda kullandim. sabat 7 de fişten cektigim bataryam su an %67 de :)

• Benimde ayni suan %65 ama ben saat 10:30 da sarjdan aldim ve arti guc tasarruf modu aktif biraktim gece

• gelmisine G kullanıcısına yanıt

S10+ ikinci el piyasası 5000 tl bunu göz önünde bulundurun

• Diktatör58 D kullanıcısına yanıt

Yanlışınız var hocam ben daha yeni sattım cihaz çok temizdi 7250 TL ye bence temizse cihaz 7000 den aşağıya satılmamali hala çok iyi bir cihaz

5000 TL'ye temiz s10 Plus Yok hocam

Hocam elinizde temiz sorunsuz s10 plus var ise ben 5 bin nakite hemen alayim.. yenilenmisleri cok pahali 13 15 arasi temizligine gore degisiyor sizin fiyat gayet makul varsa alayim hemen yedekte dursun

• ekrani arka cami kırık cihazlari gorup piyasasi 5bin diye yazasi geldi heralde :)

O fiyata varsa bende talibim Hatta 6.000'de olur

Mümkün değil bu fiyatlara almak. Ben geçen sene bu zamanlar 6.000 liraya sattıydım.

• 
Sayfa: önceki 23122313231423152316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.