Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S10E 128 GB HEPSİBURADA FIRSATI 3999 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
9.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -OFLU-

11.11 de daha iyi fiyata alınabilir, çok birşey kalmadı. Bence değmez.
    selam hocam, 2 aydır telefon bakıyorum ve birtürlü düzgün bir cihaz karşıma çıkmadı. 11.11 de sizce fiyatlar nasıl olur? malum dolar kuru artıyor ve artmaya devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anaksimenes35

selam hocam, 2 aydır telefon bakıyorum ve birtürlü düzgün bir cihaz karşıma çıkmadı. 11.11 de sizce fiyatlar nasıl olur? malum dolar kuru artıyor ve artmaya devam edecek.

Alıntıları Göster
    Normal piyasa şartlarına göre hareket ediyor dolar, bi atak olmazsa piyasada çok bi değişiklik olacağını düşünmüyorum ben.
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    premium hissinde ben s10 serisine göre eksiklik göremedim. Aksine daha şık duruyor. Tabi kişiye göre değişir ama düz ekran olduğu için bence çok daha kullanışlı ve benim gibi büyük cihazları cebinde taşımaktan bıkan androidciler için xperiadan sonra samsungun böyle kompakt telefon çıkartması çok hoş oldu.
  • Bugün mağazada inceledim. Samsung, İPhone 6-7-8 modellerini kullananlara yönelik çıkarmış bu telefonu. Boyut birebir aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

a70 için de bi kampanya çıksa keşke. bugün alacağım. kampanyasız fiyattan almaya elim gitmiyor :(
    www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy A70 2019 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a70-2019-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000JGNUF

almamışsınızdır umarım

• GittiGidiyor Mediamarkt mağazasında Samsung A70 2019 128 gb için 2800 TL fiyat var. Büyük telefon sevenler için iyi cihaz güzel fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 23 Ağustos 2019; 11:53:45 >
  • Mirable kullanıcısına yanıt
    bu fiyattan aldık hocam. 9.90 kargo ücreti alıyorlar ama. 25 liralık hediye çekini de kullandık o şekilde daha avantajlı oldu.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın :)
  • n11 de 4050 tlye satan var, samsung türkiye garantili diyor ama ben güvenemedim sizce alınır mı çek ve chippara ile 3900 tlye geliyor
  • E takı neyi ifade ediyor? S10dan farkı nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frzstate kullanıcısına yanıt
    Evofone'un yanlış fiyatlandırma politikası sonucu xiaomi telefonlar Türkiye'de eskisi kadar f/p olmamaya başladı ben olsam ben de s10e alırdım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.