Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıktada yazıdığım gibi haziran ayının başında Samsung Galaxy S2 almayı düşünüyorum ve bir kaç sorum var: 1)Haziran ayına kadar fiyatı düşer mi ? 2)Fiyatı düşmez ise Galaxy S2 i9100G alayım mı yoksa daha da bekleyeyim mi ? 3)Sizce Hepsiburada'dan alayım mı yoksa darty,bimeksten felan mı alayım ?
dostum ben yarın bimeksten almayı düşünüyorum
Sony Xperia S al bence. Daha güncel bir telefon.
Her konuya yazıyorum burayada yazacam onun fiyatına Xperia s daha iyi tercih olur ekran kamera işlemci tasarım ve ses yönünden daha iyi sony.
teşekkürler arkadaşlar xperia'ya bakıcam peki hepsiburadan alışveriş yapanınız var mı , güvenilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: bary54
teşekkürler arkadaşlar xperia'ya bakıcam peki hepsiburadan alışveriş yapanınız var mı , güvenilir mi ?
dostum düne kadar sgs2 almayı düşünüyordum bu xperia s kafamı karıştırdı :S bataryası çıkmaması birde harici micro sd olmaması kötü
quote:
Orijinalden alıntı: By_SeDo
quote:
Orijinalden alıntı: bary54
dostum düne kadar sgs2 almayı düşünüyordum bu xperia s kafamı karıştırdı :S bataryası çıkmaması birde harici micro sd olmaması kötü
Haklısın bende s2 düşünüyodum da benimde aklımı karıştırdı araştırıcaz artık