Başlıkta belirttiğim üç telefondan - Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy Note- birini almayı düşünüyorum. Teknik özellikler bakımından en iyi Galaxy Note gibi görünüyor ancak emin değilim. Tasarım ve yazılım bakımından en iyisi ise Galaxy Nexus bence. Galaxy S2 ise araştırma yaparken birkaç yerde tavsiye edildiği için aklıma girdi. Ancak bence o telefon biraz eskidi. Alacağım telefonu uzun süre kullanmayı düşündüğüm için güncel bir telefon olsun istiyorum.
Benim için önemli olan oyun ve internet. Bu durumda Galaxy Note teknik özellikler ve ekran kalitesi açısından iyi görünüyor. Ancak ekranın çok büyük olması beni düşündürüyor. Galaxy Nexus Google ortaklığında üretildiği için - eğer Google başka bir telefona ortak olmazsa - güncellemeleri ilk alan olacak. Ancak bu telefonun işlemcisi Galaxy Note'a göre daha kötü ve GPU'sunun da kötü olduğunu duydum.
Çok kararsız kaldım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Tavsiye verecek olan yok mu?
Yukarı...
Ben Galaxy Nexus'u tercih ederdim. Zaten zayıf bir donanımı yok. Yazılımsal üstünlüğü ise diğer iki modelle kıyaslanmayacak kadar ileri. Diğer cihazlar gibi aylarca yazılım beklemezsin. Çıkar çıkmaz ilk senin cihazına gelir. Üstelik yazılım desteği ömrü de daha uzundur.
İlk başta ben de Galaxy Nexus'u düşünüyordum ancak en büyük eksisi beni 2 yıl Avea'ya bağlayacak olması.
Galaxy Nexus artık sözleşmesiz olarak Bimeks'de de satılıyormuş. Ancak yeni bir bilgi daha öğrendim: Galaxy Nexus ile çift taraflı görüntülü görüşme yapılamıyormuş.
Cumartesi günü Bimeks'e gidip iki modeli de inceleyeceğim. Kararımı ancak öyle verebilirim sanırım.
sugar_klavyeci'ye katılıyorum. Nexus, yazılım desteği ve donanım gücü ile bence daha ön planda...
Galaxy Note'un işlemcisi GHz olarak daha düşük ancak bir yerde mimariden dolayı Note'dan daha hızlı olduğunu okumuştum. Bu doğru mu? Eğer bu bilgi doğruysa geriye eksi olarak sadece microSD girişi olmaması ve çift taraflı görüntülü görüşme desteklememesi kalıyor.
Bu telefonlar dışında bir telefon da önerebilirsiniz.
Yukarı.
güzel bir başlık bende aynı kararsızlığı yaşıyorum. 1.000TL ye kadar telefon istiyordum normalde şimdi almışken iyi birşey olsun noktasına geldim. bu arada şimdi birde sony xperia s modelini düşünmeye başladım. hepsinin kendine göre artı ve eksileri var karar vermek zor.
bence s2 note çok büyük ve nexusun kamerası yeterince iyi değil ama google arması çok şey ifade ediyor
dostum bende android telefon kullanıyorum ama android ios la kapışamaz bence.. 1.500 liraya bi iphone 4 en güzeli olur .
bende de para olsa iphone 4s 32 gb alcaktım
Note'a bakma bile.Sebepleri;O ekran çözünürlüğünü o işlemci kaldıramamış.Donuyor,akıcı değil,kasıyor.Çok büyük bir telefon kulakta ilginç duruyor. Tercihin Galaxy Nexus ve Samsung Galaxy S II'den yana olsun. Nexus'un eksileri;5 MP kamerası bana göre pek net çekmiyor.Yanlış anlamayın megapikseli önemsemiyorum.Sadece lensin kalitesiz olduğunu söylüyorum.Çektiği fotoğraflar bana kalitesiz geldi.GPU'su pek iyi değil.Galaxy S'te kullanılan PowerVR 540 Gpu kullanıyor.Eski bir GPU.Yeteri kadar performans sunamayabilir ileride. Galaxy S II'nin eksileri:Ekran çözünürlüğü ve yazılım güncellemeleri bana göre eksidir.Yazılım güncellemeleri geç geliyor Galaxy Nexus'tan. İnceleyip karar verin bence.
Valla 2000 TL bir cihaza verecekseniz biraz daha bekleyin bence. Yeni gelecek modelleri de gorun sonra karar verirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme