Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1814. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36.378
Cevap
414
Favori
2.293.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18121813181418151816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece garanti ve değişim için gönderdiğim süreçte yedek telefon kullandım, thh sürecinde telefon bendeydi ve kullanmaya devam ettim, bilirkişi ile uygun bir gün/saatte buluşup telefonu gösterip sorunu anlattım, toplam 2 dakika falan görüştük sanırım, raporunu yazıp thh'ye teslim edeceğini söyledi, herhangi bir yorumda bulunmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

Fabrika ayarlarına yükledim ekran sürem arttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeden sonra şebeke sorunu yaşayan var mı

• nasıl bir sorun

• celebimhmt C kullanıcısına yanıt
    Hayır

Sen nasıl bir sorun yaşıyorsunuz ben sürekli sorun yaşıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon 3 yılını doldurdu ihtiyaçlarımı karşılıyor bir sene daha götürse iyi ama pil zayıfladı nasıl temin edeceğiz orijinal pil için kendi servisine mi göndereyim.bir de sim kart takılı değil hatası almaya başladım son zamanlarda yazılımsal mıdır

• XuQa X kullanıcısına yanıt

Ben Unica rom android 14 kurdum, batarya biraz daha iyi. 7 saat ekran süreleri alıyorum. 13 varken 6 saat civarı idi.

• ekran süresini gösteren bildiğiniz bir program var mı

• Abdullah.blt4345 A kullanıcısına yanıt
    S24 serisinde mi exynos işlemci sorunsuz ama s23 fe de ki sıkıntılı, ısınma ve Batarya süresinde

• bu telefonu iyiki almisim hicbir format vs atmadim. Hala sorunsuz yag gibi akiyor 3 yildan fazla olcak nerdeyse. Bundan sonraki telim yine bir fe serisi olur muhtemelen.

• cllnn C kullanıcısına yanıt
    Güncellemeli mi güncellemesiz mi. Evde 2 tane var. Birinde güncelleme yaptım diğerinde yapmadım. Yapmadığım daha akıcı

• gulnare G kullanıcısına yanıt
    Konuşmalarda karşı tarafı anlayamıyorum. İnternete bağlantıda aşırı yavaşladı neredeyse bağlanmayacak. Tabi bu vodafonun da işleri olabilir ama kısa vadedeki tek değişim güncelleme olunca insan şüpheleniyor.

Ben ses problemini hareket halinde yaşıyorum. Baz istasyonları arasında geçerken ses bozuluyor. Mesela yanımda başka bir telefonda tünelden çıkınca hemen şebeke geliyor. Benim telefonun şebeke bulması 10 15 sn buluyor. Bazende çok uzun sürüyor. Uçak modunu açıp kapatıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanal ram ın telefona artı ve eksisi nedir kapatalım mı kullanalım mı

• boraa28 B kullanıcısına yanıt
    8/256 kullanıyorsanız kesinlikle kapatın. 6/128'liğe sahip arkadaşlar için,öğrenci veya ofiste çalışan;sık sık uygulamalar arası kısa zamanda geçiş yapan bir kullanıcı değillerse kapatmalılar.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Birkaç gündür eski rutinimde kullanıyorum telefonu, telefona herhangi bir ince ayar yapmıyorum, tüm programların arka plan senkronizasyonu açık şekilde karanlık modda kullanıyorum. Pil koruma açık, %80e kadar dolduruyor s24fe. %50 kullanımda aşağıdaki ekran süresini vermiş, s20fe de %80 civarı kullanımda yaklaşık aynı ekran süresini alıyordum. Şarj konusunda bence 24fe gayet başarılı. Ekran parlaklığı ve dokunmatik hassasiyeti de çok daha iyi. Kasa-ekran arasındaki boşluk biraz fazla bence. Oyun oynamadığım için işlemci performansı ve ısınma için bir şey diyemiyorum.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

• mydonose13 M kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Gayet iyi hayırlı olsun.

6 ayda bir guncelliyorum hangi surumun yuklu oldugunu bilmiyorum.

Simdi baktim son surum yukluymus.

• 
Sayfa: önceki 18121813181418151816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.