Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.867
Cevap
111
Favori
823.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

onarım her zaman yapılıyor tabii ki de ancak fiyat tuzlu. Fold 4 ana ekranı 12.300 TL mesela. Bataryaları 980 TL, Ön ekranı 2500 TL. Genelde katlanan ekranı bozulabiliyor. Garantisi varken ücretsiz değişiliyor. Müşteri hatası olsa da ücretsiz oluyor genelde.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Hocam çok bilinçli kullanıcı isen gerçekten güzel cihazlar. Ama öyle ben telefonu kollayamam, düzgün kullanamam diyorsan almamak lazım. Kapatırken arasında bir şey kalmayacak, toz vs kalmayacak. Fazla bastırmayacaksın ekrana, tırnakların uzunsa iz kalır vs. Düzgün kullanırsan çiçek gibi cihazlar.

• iyimser29 kullanıcısına yanıt

diğer arkadaşın mesajı ile karıştırmışım. Onarım ücretli olarak yapılabilir tabii ki.

• Dostlar, S20+ cihazım güncelleme sonrasında Bluetooth ses yüksekliği fark edilir derecede düştü, eskiden sesi kökleyemezken artık anca sesi köklersem ses anca çıkıyor. Benzer sorunu yaşayan oldu mu?

• Video çekerken kasma oluyor. Bazen tık tık kasılıyor. 30 fps de. Video izlerken yok sadece çekerken. Camera veri sildim hala aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eozen81 kullanıcısına yanıt

Hiç fark etmemiştim. Siz dedikten sonra baktım bende sorun yok hocam. Eskisi gibi ancak aklıma adaptsound ve ekolayzer ayarları geldi.

İsterseniz bir bakın kapanmış olabilir. :)

• K.A.R.U.B kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, evet ekolayzır'ı NORMAL'e alınca bir tık arttı, daha önceki versiyonda böyle bir değişim yoktu, teşekkür ederim tekrar.  

• eozen81 kullanıcısına yanıt

Ben genelde çubukları en üstün bir altına alıyorum hocam. Tavsiye ederim tabii bu göreceli... :)

• claswan kullanıcısına yanıt
    Hocam birşey sorayım, benim s20 nin clear view kılıfının bı kısmı kalktı, hangi yapıştırıcıyı kullanmak gerekir, mesela telefoncuların kapakları yapıştırmak için kullandıkları yapıştırıcı olur mu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharmacist16 kullanıcısına yanıt

Olur ama bir süre sıkı tutman lazım hemen yapışmıyor o

• S20 serisine yeni güncelleme ile servis/tamir modu geleceği söyleniyor.

https://www.sammobile.com/news/latest-galaxy-s20-series-update-adds-maintenance-mode-feature/

Ne işe yarıyor bu hocam

Kaynakta belirttildiğine göre cihazı servise tamir amaçlı verdiğimizde fotoğraflar vb mahremleri gizliyor.

Silmemize veya format atmamıza gerek kalmayacağı yazıyor hocam. A13 ile güncel cihazlara gelmiş ama Samsung diğer cihazlara da getiriyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.A.R.U.B -- 24 Aralık 2022; 12:56:49 >
    Güzel bi özellik

Alman romuna 400 kusur mb lik ara guncelleme ile geldi bu özellik ama ben bu güncellemeden memnun degilim. Sarjda azalma var ve derin uykuya alinan uygulamalar kapatildiginda derin uykuya bi geciyor bi gecmiyor.... bildirimlerde de bazen telefon titriyor bazen titremiyor :((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yclyngl Y kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz sorunlar çok can sıkıcı hocam. Ben de temiz kurulum yapacaktım ama bu yeni güncelleme sonrası yaparım diye bekliyordum.

Açıkçası bu sürümde format atıp bir daha güncellemeleri kapatmayı düşündüm siz böyle dedikten sonra çünkü son güncellemeler biliyorsunuz. Bilerek cihazı öldürebilirler.

Bence sen dayanamazsın Karub , buraya yazıyorum(;

Hocam güldüm valla 🥳😄

Beni tanımışsınız. Dereyi görmeden paçayı sıvamayayım doğru dediniz. 🙆🏻‍♂️

• Bildirim çubundaki parlaklık ayarına dokunduğumda ekranda anlık olarak flash efekti oluyor yani parlaklık çubuğunun neresine dokunursam dokunayım ekran bir anda parlayıp sönüyor.bu güncellemeden sonra oldu bunu yaşayan var mı?

• Silver_Code kullanıcısına yanıt

Bende yok ustadım.

• 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.