Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (729. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.867
Cevap
111
Favori
823.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One UI 5 sonrası bataryamda hızlı deşarj gözlemlemiştim.

Bugün sadece "wipe cache" yaptım. Henüz hard reset atmadım. Wipe cache sonrası psikolojik mi bilmiyorum ama deşarj yavaşladı gibi geldi bana...

Bu durum hakkında bilgisi olan var mı? Cache temizliği etkiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yazmıyor anlamıyorum bu telefon çıktığından beri 4K modunda lensler arasında geçişte inanılmaz bir açı kayması var HD ve full HD modda lensler arası geçiş gayet yerindeyken 4K modunda lensler arası geçişte sahnelerde büyük kayma var bu Samsung neden bir işi de adam akıllı yapamaz ki paramla Rezil olmaktan bıktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 31 Aralık 2022; 19:42:39 >
  • tecrübe etmiş arkadaşlardan tavsiye almak isterim s7 edge kullanıyorum s10+ veya s20+ dan hangisine geçmemi önerirsiniz? daha önce s10+ kullanıp s20+ tecrübe etmiş arkadaşlar özellikle deneyimlerini yazarsa sevinirim

• osmanhasimcan kullanıcısına yanıt

İki cihazı da kullandım. Elbette s20 plus hocam. 3D tarama, 120hz ekran, kamera ve daha güncel olması ile s20+ öne çıkmaktadır.

Ama göreceli olarak s10 plus daha güzel duruyor görüşündeyim. :)

• Geçen gidip s22 ultrayı inceledim, tasarım olarak o eski güzel tasarımlara en yakın cihaz. Acaba s23 ultranın çıkış fiyatı ne olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Şu anki fiyatının üstüne bence en az 5 6 bin tl zamlı olur.

Ben de çok beğeniyorum s22 ultrayı fakat pil konusunda hep şikayet var.

Arkadaşım da s10+ var bende s20+ kamera bakımından arada çok far onu söylemeliyim. S10 un özellikle geniş açı kamerası gece s20 ye göre baya geride. Ama s10 da lensler arası geçiş mukemmel s20 serinidr lensler arası geçiş kasıyor. Onuda anlamiş değilim.

• zeyunterwegs Z kullanıcısına yanıt
    S23 ultra Snapdragon 8 gen 2 ile gelecek ve TSMC üretimi olacak diyorlar, bu sebeple çok daha verimli olacağı söyleniyor ama işte fiyatı ne olur bilemiyorum.

• s20 plus alarak aranıza katılacağım ama satıcılarla bir türlü anlaşamıyoruz hep uzaklarda satıcılar benim olduğum yerlerde satan yok forumdada satan kimseyi göremedim satıcılar kargolamak istemiyorlar 5 tane satıcıdan ürün alamadım maalesef.

arkadaşlar bu cihazın snapdragonlu yurtdışı modelini kullanan varmı şebeke sıkıntıları yaşatır mı? performans ve verimlilik exynosa göre daha başarılı orası kesin ama kullanan arkadaşların deneyimini almak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 31 Aralık 2022; 9:42:56 >
  • Kimse yazmıyor anlamıyorum bu telefon çıktığından beri 4K modunda lensler arasında geçişte inanılmaz bir açı kayması var HD ve full HD modda lensler arası geçiş gayet yerindeyken 4K modunda lensler arası geçişte sahnelerde büyük kayma var bu Samsung neden bir işi de adam akıllı yapamaz ki paramla Rezil olmaktan bıktım

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    anladigim kadariyla kamera konusunsa bir stabilite problemi var global olarak kamera da yazilimsal sıkıntılardan bahsediliyor ikinci husus sarj ve isinma mongus cekirdeklerinin gereksiz pil tuketimine sebep oldugunu uzun araştırmalarım sonucu uzulerek gordum global pazarda ve ulkemizde snapdragon 865 ile gelmemesi büyük kayip

Var hocam var uzak durun s21 den de uzak durun s22 den de hepsi bomba cihazlar. Yahu ip 11 var arkadaşımda bir telefon bu kadar stabil çalışamaz ya. Yani hiç mi bir sorunu olmaz. Ben s20 de 26293 tane sorun sayarım. Leş gibi ettiler telefonu en basitinden 120 hz diyosun Twitterda tık yık hz düsmesi oluyor. Galeride herhangi bir fotoğrafta ilk defa düzenleme tuşuna bastığınız zaman telefon kasıyor kameralar arası geçiş berbat arka plan uygulama kapatması seri bir şekilde yapılamıyor Galeri verisi sürekli siliniyor fotoğraflar iki günde bir yeniden yükleniyor şarjının su gibi gitmesi cabası daha sayamadığım birçok problem benim cihazımda yok diyen varsa yarın buluşalım Eğer ki ben telefonumu kendisine hediye etmezsem dinsiz imansızım.

Bu kadar rezillik çekmek neden? SAMSUNG YAPAMIYORSUN.....

• Hoparlörden görüşme yapınca bi uygulama açsam veya internete girsem sesim karşıya gitmiyor bazen, karşı tarafın sesi geliyor, bu durum hep vardı acaba benzer durumu yaşayan var mı yoksa bana has mı (;

Merhabalar hocam,

Siz dedikten sonra tekrar baktım. 1080p de ve 4K da geçişler aynı hizada oluyor bende... Herhangi bir açı kayması beya geçişlerde takılma/ kasma olmuyor.

Kamera için servise gidebilirsiniz. Dediğim gibi bende geçişlerde kayma yok. Lens değiştiğini anlıyorsunuz ama aynı yere doğru yakınlaşma ve uzaklaşma oluyor.

Ama dediğiniz gibi iOS cihazlar gibi smooth geçişler yok.

Diğer mesajınıza istinaden de eklemek isterim:

- Galeri kendi kendine fotoğraflarımı henüz silmedi.

- Galeriden obje silgisini çok kullanırım. Bir kere bile bekletmedi. Hemen düzenleme moduna giriyor.

-Şarj tamamen çevre ve kullanıcı kaynaklıdır. Aldığım günden beri %15 altına düşmedim. %100 olduktan sonra dolu uyarısı verince çıkarırım. Normal kullanımda ekran süresi 7 saatleri görmekte ve 60hz zorlarsam 9 saatleri gördüğüm oldu.

Kullanmadığınız gereksiz uygulamaları devredışı bırakabilirsiniz. Yakın cihazları tarama, yazdırma vb. Sistem tarafından devredışı bırakmanızı öneririm.

+ One UI5 ile hızlı kapatma sensryosunda dediğiniz gibi bende de kapatma olmuyor. Sorun mu? Alttan tümünü kapat diyebilirsiniz. :)

Sakince yapabilirsiniz aşırı seri yapmanın bir anlamı yok zaten. Gündelik kullanımda sizin gibi ultra hızlı yapmazsam fark etmeyecektim. Size video çekerken de dediğim gibi dolar fırlatır gibi lüzumsuz bir hızda yapınca oluyor. :)

(Eskiden olduğuna göre ve şimdi olmadığına göre sorun olarak görebiliriz.)

Görüşelim. Bedava bir s20 plusım olur. 🤌🏼🙏🏼🙆🏻‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.A.R.U.B -- 1 Ocak 2023; 10:34:21 >

• K.A.R.U.B kullanıcısına yanıt

Merhaba dostum

Öncelikle lensler arasında ki geçiş sorunu çevremdeki bütün s20 plus kullanıcılarında var. Sadece plus a mı ait bilmiyorum. Bu konu hakkinda servise de gittim daha önce bu sorundan kaynakli cihaz geldiğini ve bisey yapamadıklarını söylediler. Sizde nasıl bu sorun yok anlamak mümkün değil ya dediğimi anlamadınız? Ya da görüntü geliyo yeter kafasındasınız.

Dediğim galeri donma sorunu şuan markanin tepe modeli s22 modelinde bile mevcut.. bu sorun ui 5 kaynaklı. Galeride uzun bir sonra girdikten ve herhangi bir video ya da resim icin ilk defa duzenleme tusuna bastığınızda duzenleme ekranaı kasarak geliyor.

Ayrıca galerideki veri silinme sorunu s22 de de var o da yine 5.0 kaynaklı. Bir anda veri siliniyor ve galeriye girince resimler yüklenmeye başlıyor.

Özellikle kamera lens geçiş sorunu güvenli modda açığınızda bile devam ediyor.

Sizden isteğim var yerine getirirseniz beni memnun edersiniz. Birde sizinkine bakalım, bu özel s20 yi merak ediyorum.

Ekran kaydi alın 4 k 30 fps de 1.9 ile 2.0 x arasinda yani tam telefoto lense geçtiği anda ki durumu ekran kaydı alıp burdan atabilirmisiniz?

Bu arada tekrar tekrar sozunum arkasındayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 1 Ocak 2023; 12:47:48 >

• Arkadaşlar konu ile alakası yok ama Google fotoğrafları kullanan var mı? Google fotoğraflar da fotolar alt alta çekildiği tarihe göre sıralanıyor ve buda kötü bir görüntü oluşturuyor. Yani bir sırada 1 fotoğraf altında iki fotoğraf gibi. Bunu ıphonlarda ki gibi hepsini bir arada yapmanın bir imkanı yok mu?

Geç dönüş için kusura bakmayın hocam,

Evimde iki tane s20 plus var. İkisini göz önünde alarak size yanıt verdim. :)

İkisinde de galeride silinme olmadı. Kasma olmadı. İkisinde de temiz kurulum yok üstelik. :)

Özellikle benim kullanmadığım cihaz olan s20 plus Allah'a emanet bir biçimde kullanılıyor. :)

S22 ailesini kullanan yok çevremde...

S22 Ultra'yı demo cihaz olarak kurcukladım sadece. :)

Bu yüzden s22 ailesinde bu durumlar vardır, yoktur bilemiyorum. Ama elimde olan s20 pluslarda bu durum yok.

Kamera geçişleri lens değiştirirken belli ediyor. Tık diye değiştiğini anlıyorsunuz. Smooth değil ne yazık ki. :)

"Görüntü geliyo yeter kafası" (?) Bu söyleşiniz karşısında size kameraların çok berbat olduğunu ve çok fazla açı kayması olduğunu söyleyeceğim. 🎭

Samsungun bana özel ürettiği bu cihazlar aşırı kayma yapıyor çekim esnasında. :)

İyi günler dilerim. 🙌🏼

• hala android 13 gelmedi s20 plus ve google play deki uygulamalar 1 hafta güncelleme almadı

• Merhaba arkadaşlar. Easycep ten 15700 e S20 ultra (mükemmel kondüsyon) almak mantıklı mı? Taksit sebebiyle oradan almayı düşünüyorum. Tecrübe edinen var mı easycep i

• S20 ailesi için OU 5.1 testleri başlamış.

tudocelular.com
    Samsung inicia testes da One UI 5.1 para a linha Galaxy S20
    https://www.tudocelular.com/software/noticias/n200735/samsung-deve-liberar-oneui-51-linha-galaxys20.html

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Samsung Galaxy S20 serisi için One UI 5.1 yolda!
    https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s20-one-ui-5-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.A.R.U.B -- 10 Ocak 2023; 12:9:4 >

• 
Sayfa: önceki 727728729730731
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.