Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (731. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.867
Cevap
111
Favori
823.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S20 ısınıyor oyunlarda iyi performans vermiyor yazık paraya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostum Android 10 olması başlı başına bir avantaj benim için. 3 tane aldım toplam B&H Photo New York'tan. Bozulur kırılırsa yedek olsun diye. Bu arada 4G çıktı ama ona da eywallah dedim. Oyun falan oynamıyorum, sadece bazı programlarım yalnızca Android 10 da çalışıyor. Aynı fiyata S22 5G vardı ama işime yaramıyor işte Android 13.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 28 Ocak 2023; 22:20:31 >
  • Selam beyler S20 sahibiyim bir sorunum var. telefon bu ara çok sık yapmaya başladı şarj yüzde 20 civarına gelince telefon 5 dk da yüzde 5 e düşürüyor şarjı. Sonra bir kaç dakika içinde kapanıyor. Başına gelen var mı sorun nedir?

• DaniCalifornia kullanıcısına yanıt
    Pil ölmüştür artık. Kalibrasyon yapmayı dene. Kendi kapansın önce, kapalı haldeyken 100%'e kadar doldur. Sonra aç telefonu, 4K bir video aç youyutube dan, bitene kadar şarjı videoyu izle. Yani kendi kendine kapansın. Sonra kapalı halde tekrar 100%'e kadar doldur. Kalibrasyon bitmiş olacak. Ondan sonra normal kullan ve bak bakalım bir iyileşme var mı? Bu arada hızlı şarjda değil, normal hızda şarj et kalibre ederken. Hızlı şarj özelliğini kapat yani kalibre yaparken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 29 Ocak 2023; 18:0:40 >
  • sensaura kullanıcısına yanıt
    İzin günümde deneyeyim. İşim gereği her gün temassız şarjda tutuyorum teli aynı anda kullanırken.

• 2.5 yıllık garantisi bitmiş Anakartı yanan s20 Plus'ın anakartını, Samsung ücretsiz olarak değiştirdi. Birden bire donup gitmişti sürekli baştan başlatıyordu.
    Servis 4380 tl ücret çıkardı. Bende Samsung müşteri hizmetlerini aradım. Fiyatın çok fazla olduğunu ve indirim yapmalarını istedim. 2 gün sonra beni arayıp ücretsiz onarım yapılacağını söylediler. Şok oldum
    Tek dezavantajı kendim para verip 1.5 saat içinde teslim alabilecekken 9 gün sürmesi oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç nasıl bedava yaptılar acaba? Ücret de çokmuş cidden.

• 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Çok şaşırdım. Samsung özellikle garantisi bitmiş cihazların yüzüne bakmadı bende şu ana kadar. Galaxy Gear Iconx de yediğim temizlik kazığından sonra uzak duruyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar s23 ultra 512gb önsiparişi verdim. Bende s20plus var onu 8bine sayıp üstüne 6500 ek indirim verdi.

2 senedir bu sayfadayım telefondan hem memnun kaldım hem kalmadım bu süreçte ama yeniden İphone'a dönmek istemedim ve bu kez de ultra serisiyle devam edeceğim, baya kişi birçok konuda baya yardımcı oldu bugüne kadar. Hepinize teşekkür ederim.

Belki bazılarınız da s23 serisine geçer orada konuşmaya devam ederiz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 2 Şubat 2023; 12:18:36 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    S20, S21, S22 yi aynı anda alıp 1 ay denedim. Henüz hiçbirine alışmadığım için çok güzel bir test oldu.

Öncelikle foto, video, ses, konuşma, şarj süresi derken menü hızı, kullanım, program açmasına kadar hiçbirini diğerinden ayırt edemedim.

120 hz ve 60 hz menü geçişlerini bir süre sonra anlamıyorsunuz. 60 hz e indirdim şarj uzun dayansın diye.

Yani s20 den s23'e geçmek 90% bir şeyi değiştirmeyecek.

• (DBT) Subat guncellemesi geldi. One ui 5.1 iceriyor, yaklasik 1.2 gb.

https://i.hizliresim.com/r7ocbqx.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yclyngl -- 13 Şubat 2023; 11:14:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yclyngl Y kullanıcısına yanıt
    Android 10 kullanıyorum, hiçbir şekilde android 13'e yükselsin de istemiyorum. Ama maalesef arada bir sorabileceği anlar gelecek zorlayacak güncellemeye. Stock firmware buldum, yanlışlıkla güncellerse android 13'e, tekrar android 10 yüklemeyi denerim odin'den ama garanti geri döner diye bir durum yok. Bir yolu var mı rootlamadan güncellemeyi durduracak?

• sensaura kullanıcısına yanıt
    Adb yontemi ile rootlamadan guncellemeyi kapatabiliyorsunuz. Benim hiç ihtiyacım olmadığı için hangi ayar bunu sağlıyor bilmiyorum.

https://forum.donanimhaber.com/samsung-telefonlara-ozel-detayli-iyilestirme-rehberi--153951695

Linki inceleyin, nasil yapilabileceği konuda mevcut olması lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One ui 5.1 ile bir cok sorun ve pil sorunlarından bahsediliyor.. eger guncellersek ve samsung bunu s20 ye son kıyağı olarak sunarsa cihazlar elimizde patlar diye düşünüyorum

• Arkadaşlar Samsung galaxy s20 ultra mı yoksa oneplus 9 pro mu almak daha mantıklı sizce?

• Galaxy S20 Ultra TR One UI 5.1 güncellemesi geldi.

• unifeb70 U kullanıcısına yanıt
    Evet bana da gelmiş inşallah son büyük güncellememiz olmaz...

• diavolo16 D kullanıcısına yanıt
    İnşaallah aman dostum, valla evren bile yok olabilir eğer bu son güncellemeyse :D

• 
Sayfa: önceki 729730731732733
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.