Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (732. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.867
Cevap
111
Favori
823.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne gibi farklılıklar var yeni güncellemede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Selam hocam, benim de s20+'ı verip, s23' e geçme niyetim var,fiyat alma işini mağazadan vs mi yoksa Samsung'un sitesinden mi yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan2707 kullanıcısına yanıt
    Hocam siteden ön satışla yaptım. S20 plus verdim s23 ultra 512gb aldım. İlk gece ek detek 6500tl idi. Benim telefona 8000 verdiler yani 14500 TL geri ödeme aldım.

Teşekkürler

• Serviste birebir orjinal batarya mı takılıyor

• pharmacist16 kullanıcısına yanıt
    Evet.

• merhaba arkadaslar bu iphone lardaki 3d foto cekme bizim samsung s serilerunde yok mu facebook ta oluyor ama oda sadece facebook ta paylasilabiliyor

• Arkadaşlar Galaxy S23 Ultraya geçtiğim için s20 plus kılıflarımı satıyorum. Belki ilgilenen olur. Ortadaki iki kılıf en çok kullandıklarım olduğu için arka tarafları yıprandı. En sağdaki ve soldakini alalı çok olmamıştı. En baştaki orjinal Samsung standlı kılıf, hatta buraya da alırken yazmıştım. Spigen kılıfların hepsinde Spigen marka magnet var telefon tutucu için.

Bir adette Spigen Neoflex ekran koruyucu var.

Trendyol Dolap Linki

Sahibinden Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 12 Mart 2023; 16:12:58 >

• Pluslara nerede kaldı bu 5.1 yahu

• Herkese selamlar;

2 yıldır kullandığım Samsung Galaxy s20+ ve Samsung Galaxy Watch 3 45mm cihazlarımı satıyorum nakit ihtiyacından dolayı. İki ürün de Vatan Bilgisayardan alınma, garantileri bu yıl içinde doldu. Telefon çok temiz full spigen kılıf ve ekran koruyucu ile kullanıldı. Saatin üstünde de spigen ekran koruyucu bulunmakta, kordonda çok küçük bir hasar var ama o da çok az kullanıldı. Kutu içerikleri fulldur. Şarj cihazı ve kulaklık ile teslim edeceğim cihazları. Kulaklık sadece 2 3 kere kullanıldı aşırı temizdir. Daha sonra buds2 aldığım için kullanılmamıştır. 2 adet Kılıf ve ekstra kordon hediye edeceğim.

Fotoğraflarını paylaşıyorum. Sormak istediğiniz sorularınızı özelden de iletebilirsiniz.

Fiyat: 9500 TL Sadece İstanbul içi elden teslim.

Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU]

• S20 Plus 5.1 geldi.

• K.A.R.U.B kullanıcısına yanıt
    Bi değişiklik olmadı (;
    Senin farkettiğin değişiklik var mı

Dün temiz kurulum ile geçiş sağladım hocam.

Uygulama giriş çıkışları çok kararlı olmuş.

Artık s23u gibi ekran altından sağa sola kaydırınca açık uygulamalar arası geçiş çok hızlı biçimde oluyor. İsterseniz hala hafif yukarı + sağ sol kombinasyonu da duruyor ama çok hızlı geçiş sağlıyor direkt sağ sol yapmak.

Üst bildirim menüsüne enlık ekran görüntüsü alma tuşu gelmiş.

Edge ekranına görevler menüsüne ekran video kaydı alma görevi eklenmiş.

Renk paleti daha genişletilmiş klavye ye kadar fark edilir derecede değişiyor.

Batarya daha kararlı olmuş. Temiz kurulum yaptım diye psikolojik mi diye düşündüm ama evdeki İnternetim 8mbit ve çok sıkıntılı, aşırı hantal. Programları kurmak eziyet oluyor. Ekran hep açıktı. WhatsApp, Instagram ve kamera kullandım bu esnada Google Play ve Galaxy Store hep güncelleme, download yaptı.

6 saate yakın ekran süresi vardı ilk şarjı takarken... 2 3 gün geçip loglar otursun daha iyi belli olur. :)

Şimdilik gözüme bunlar çarptı hocam. :)

• Güncelleme bana da geldi. Halen kuramadım. Kurulum yapıp bir Hard reset yapasım var.

• Rezillik başka bir şey değil (9 aylik pil) one ui 5.1 s20+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55525534 -- 23 Mart 2023; 13:4:55 >
  • 55525534 5 kullanıcısına yanıt
    Hocam durumunuz varsa s23 serisine geçin, cidden ne çekmişim diyorum hala.

Hocam farkları yazabilir misiniz

Hocam ben ultra'ya geçtim, ama diyeceklerim s23 ve plus içinde geçerlidir muhtemelen. Zaten iki konuya da girerseniz insanların yüzde 80'i falan ne kadar memnun görürsünüz, millet ekran filminden falan tartışıyor, kavga ediyor birbiriyle :)

Bir kere pil olayı inanılmaz. Ben s20 plusta maks 4.30 saat ekran süresi alıyordum. Bunda yüzde 85'e kadar şarj edip işten eve gelene kadar mobil veri, daha sonra wifi ve Bluetooth gün boyu yatana kadar hep açık saate bağlı arada, buds ile müzik, konuşma vs ile 6 saat civarı ekran süresi alıyorum ve buna rağmen genelde yüzde 15-20 şarjım kalmış oluyor. Oyun oynamıyorum tabi onu ekleyim.

Yüzde yüze şarj edip wifi ile kullandığımda bir kez 9 küsür saat ekran süresi almıştım. Onun haricinde, telefon ısınmıyor. Kamerayı uzun kullanınca hafif sıcaklık hissediyorsunuz ama cidden ılıklık mertebesinde, hiç s20'lerde ki gibi değil.

Ufs 4.0 falan gibi sebeplerle heralde, geçişler hız falan çok iyi. S20 plus da kötü değildi ama gün içinde bazen sık sık lag yaşadığım oluyordu.

Kamera, ön kamera falan müthiş bence ama tabi benim kamera bilgim aşırı da fazla değil ondan belki doğru kriter de değilim.

Ben telefonu değişim kampanyasından aldım lansman günü. Benim s20 plus'ı 8000'e aldılar, saat hediyesini istemediğim için de ekstra 6500 destek verdiler. Toplamda telefonu 14500'e vermiş gibi oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 23 Mart 2023; 20:34:7 >

• 
Sayfa: önceki 730731732733734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.