Bu saatten sonra s23 altını ben de önermem hocam. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (735. sayfa)
-
-
Hocam selamlar
1hafta önce telefonu hard resetledim ve odinden son resmi romu yükledim. Telefonun ekran süresi hala aynı...
Daha önceden de farkkettiğim bir şey var tasarruf modunda cihaz hiç ısınmıyor ancak, tasarrufu kapayınca en ufak işlemlerde bile telefon ısınmaya başlıyor. Güç tasarrufu nasıl adaptif oluyor ? Telefonun tek beğenmediğim özelliği sarjı şu anda yoksa s26ya kadar kullanırım.
-
Merhaba hocam,
Kullanmadığınız uygulamaları (sistem uygulamaları dahil) devre dışı bırakma ve derin uykuya almanızı da tavsiye ederim. Siz girince çalışır sadece. :)
Güç tasarrufunda işlemciyi %70 olarak limitliyor. %70 üzerine kullanım sağlamıyor hocam bu da bize daha verimlilik ve ısı avantajı sağlıyor anlaşılan zira fark etmemiştim ısı olayını. :)
Adaptif Güç için Güç tasarrufu menüsüne girip sağ üst köşedeki üç noktaya basarak ulaşabilirsiniz.
Kullanım senaryonuza göre yapay zeka örneğin %35 pil seviyesinde otomatik Güç tasarrufunu açıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilgi için teşekkürler. Aod ve senkronizasyon açık mı sizde ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim, hayır. AOD sadece dokununca aç olarak açık hocam. Senkronizasyon kapalı gerek duymuyorum şahsi olarak :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin ayarlarla deniyim bir süre :)
Telefonu Mayıs 2021 de aldım hiç hard reset yapmadım şimdi hard reset yapmayı düşünüyorum yeni ayarları nasıl yapmalıyım sadece adaptif güç açık olması yeterlimi sizce? Konumu kapatmak istemiyorum çünkü misal geçen sene bugün nereye gitmişim google konum geçmişimden görebiliyorum işime yarıyor bu özellik.
-
Teşekkürler hocam da 22binden başlıyor gördüğüm kadarıyla. Oyun vs oynamayıp iş mailleri, sosyal medyada zaman geçireceğim bataryası iyi olsun yeter ve iphone sonrası android alışmak uzun sürer mi ne dersin ?
-
Peki S23 mü yoksa İphone 14 mü desem ne önerirsin hocam?
-
14 Pro deseniz sizin tercihiniz derdim ben, ama iPhone 14 yerine s23 daha mantıklı bana göre. Değer kaybı olayından bağımsız, çünkü ona takılan biri iPhone almalı zaten ama onun haricinde s23 direkt iP14 Pronun rakibi. Samsung'larda s23 ile S23 plus arasında iP14 ve iP14 Pro arasındaki gibi bir fark yok.
Bence hocam eğer iphone dan androide geçiş sürecinde kendinize sormanız gereken iki tane önemli soru var.
- Airdrop u çok fazla kullanıyor musunuz?
- Telefonun ileriki senelerde iphonelara göre bir tık fazla daha değer düşmesi sizi rahatsız eder mi?
Eğer bu sorular sizin için önemli değilse, her türlü androide geçebilirsiniz. Samsung s23 gayet güzel bir telefon her anlamda memnun olursunuz. Pil süresi içinde youtube da birkaç video izleyerek size uygun olup olmadığını öğrenebilirisiiniz. Samsunga geçtiğinizde emin olun arayüzün kolaylığı sizi çok mutlu edecek, istediğiniz gibi özelleştirmeler yapabileceksiniz. Samsung shop üzerinden eski telefonunuzu vererek s23 ü uygun fiyata alabilirsiniz. 4000 tl ek takas desteği de veriyor bence çok mantıklı bir uygulama. bir göz atın derim
-
Hocam isterseniz sadece uygulama kullanırken konuma izin verebilirsiniz. Uygulama üzerine basılı tutup "i" ye dokunarak her bir uygulamaya farklı ve isteğinize göre erişim verebilirsiniz.
Yakın arkadaşım i13 alıp bir sene sonra i14 pro ya geçti çıkar çıkmaz ve s23 çıkınca i14 pro verip s23 ultraya geçti. Bizzat kendim kurcalayarak gördüm ve o da öyle diyor. "Yapacak değiştirecek ayar bile yok çok boş iPhone".
Bu tamamen kullanıcı deneyimi baz alan bir soru.. Gün sonunda bana özgürlük veren, her şeyi yapmama sağlayan cihazı tercih ederim.
Bas girsin, bas çıksın diyorsanız iPhone 14 Pro. Düz cihaz.
Detaylı ayar yapabileyim, bol bol kişiselleştirebileyim diyorsanız s23U. (Arkadaşım videoyu kilit ekranına yapabildiğini görünce telefona sarıldı.) 😅
Teknolojik aletlerle ufak geçmişiniz varsa bence uzun sürmez. Zaten günümüz etkileşim sayesinde görsel olarak benzerlikler hakim. Ama kat kat daha fazla ayar ve seçenekler ile karşılaşacaksınız.
Android tamamen özgürlük ve kişiselleştirme sunuyor. Bu ayarlar ilk başta korktucu gelebilir. :)
Airdrop hiç kullanmadım, nedir bilmiyorum. Ve aldığım telefonu uzun yıllar kullanırım, misal şu an elimde iphone 7s var ve batarya ışık hızında bitiyor. Sürekli şarjda duruyor birkaç video izleyince görüntülü konuşunca çabucak bitiyor. Aslında Iphone 12 veya üstü bakıyordum ama dediğiniz gibi s23'ün rakibi veya dengi iphone 14 ise o parayı hakediyordur. Samsung shop'a bir bakayım. Teşekkürler hocam.
-
Arkadaşlar kilit ekranına gelen bildirim içeriğini üzerine dokunmadan göremiyorum benim istediğim ekran açıldığında görünmesi ayarları kurcaladım filan ama yapamadım bilen var mı
-
-
Attığım ssde kilidi açtığında içeriği gör tikini kaldırın. Sonra içeriği gösterin yanındaki ayar sembolune tıklayın ve tüm uygulamalara tıklayın
Yaptım ama olmadı anlayamadım gitti
O özellik kalkmış sanki hocam. Bende de olmadı sizin için denediğim zaman... :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X