Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
21.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S10 un tasarımı daha iyiydi S20 den arka kamera tasarımı aynı tutsalarmış keşke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme önemli değil diyen arkadaşlar, evet bir noktadan bakınca önemli değil gibi ancak android telefonlara gelen son güncellemeler genelde çok kötü oluyor ve yapılan hatalar hiçbir şekilde düzeltilmiyor.

İkisi de 2014’te çıkan LG g3 ve iPhone 6 telefonların ikisini de kullandım. LG gelen son major güncelleme ile klavyedeki Türkçe karakterleri resmen unuttu ve bunu hiçbir şekilde düzeltmedi. Ardından kısa bir süre sonra güvenlik güncellemeleri de kesildi.

Türkiye’de yaz-kış saati değişimi kaldırıldı, Apple eski güncelleme almayan cihazlara bile yeni versiyon vererek bu durumu düzeltti ancak android üreticileri hiçbir şekilde iplemedi.

Servisler de oldukça kötü, her şeye kullanıcı hatası denip gönderiliyordu. Apple geldi de hizmet gördük.

iPhone 6 iOS 13’ü almadı ancak, iOS 13 sonrası iOS 12’den bile güncelleme geliyor cihaza. Güvenlik iyi, tehditlere karşı hiç değilse bir şeyler yapılıyor.

Androidçi arkadaşlar önemsiz olduğu konusunda ısrar ediyorlar ancak ben öyle düşünmüyorum. Her şey sadece görünüm değil, güncellemeden esas beklentim görünüm değişmesi de değil. Güncel durumdaki sanal tehditlere karşı beni, sistemi korusun, hayatın olağan akışında olan değişiklere hızlı tepki vererek beni uğraştırmasın, hayatımı zorlaştırmasın.

Babam hala kullanıyor g3’ü, hala saati elle ileri geri alıyoruz, telefonun tepesindeki saat farklı havadurumu widgeti farklı gösteriyor, whatsapp’tan fotoğraf atıyor 1 saat ileriden gelmiş gibi 1 saat boyunca fotoğrafların tepesinde duruyor. Bunlar önemli gibi görünmeyen ancak kullanıcıya verilen değeri gösteren ufak ama önemli detaylar.

Telefonların değer kayıpları da malum. Herkesin kendi tercihi, bu telefonu da almak kullanmak isterim ancak bu paralara android telefon alacak kadar zengin değilim maalesef.

iPhone’lar çeyrek altın gibi, klasik ve sade, alırken satarken fiyat farkı az; androidler tektaş gibi gösterişli ve ışıl ışıl, alırken pahalı satarken para etmiyor.

O yüzden ben yollardır tercihimi hep iPhone’dan yana kullandım, her iki senede bir android telefon alıp eskisini satsam şimdi iPhone’a verdiğimden fazla para harcamış olurdum. Bu telefon da benim gözümde harcayacak çok parası olanlar için iyi bir teknolojik oyuncaktan öteye gitmiyor.

• Arkadaşlar Türkiye de satılacak olan S20 Ultra da kesin ve kesin 5G yok mu şimdi :(
  • sir_recep kullanıcısına yanıt
    Mesele " her işi halletmekse" xiaomi bile o paraya değmez o zaman hocam. Gider general mobile falan alırız kullanırız. Bir telefonu alırken bir kullanıcı neye bakar arayüzünü güzelliğine, kasanın kozmetiğine veya kullanıcıya ekstra olarak hangi özellikler sunduğuna bakar. Tamam harika telefonu aldık kullanıyoruz, bütün ekstra özellikler çok güzel. Sadece bu kadar mı? Normalde evet ama böyle olmamalı, iphone 5s neden hala iphone 8 e gelen çoğu özelliğide içerecek şekilde güncelleme alıyor. Neden ios 8 de yada 9 da takılı kalıp sadece güvenlik güncelleştirmesi almıyor? Çok kolay olmaz mıydı 5s e sadece güvenlik güncelleştirmesi vermek sadece? Burada şirket beni nekadar düşünürse ben de onları o kadar düşünürüm, görürüm. Ben aldığımla kalmak istemiyorum. Kimse istemez. Bixby neden s7 de yok? Yada şu absürt masaüstüne çeviren dex olayı neden s7 de yok mesela? Hadi telefonun çıkışı usb2. 0 belki ondan tamam ama daha çok sayarım bunlardan. Yemişim android rahatlığını. Mesela ben sıkı bir hearthstone oyuncusuyum. Evde iphone 5s (hepsiburada dan yenilenmiş alındı 680 küsür tl ye) 6s plus ve s7 var. Ben s7 de 30 fps zorunlu kilitte sabit 30 fps bile alamazken 2013-2014 te çıkmış 5s bana mısın demiyor? İkiside oyun işimi görüyor ama fark ortada takdir edersiniz ki. Demeye çalıştığım şey şu eğer bir amiral gemisi yapıp iphone ile benzer fiyat çekip sadece 2 sene güncel kalacaksa kusura bakmasın benden ona ekmek çıkmaz. Ve mesele sadece bir telefonun işinizi görmesi de değil. Kimse sadece işini görmelik telefona 3000-6000 tl falan vermez çünkü. Lütfen yanlış anlamayın fikrinizle saygı duyuyorum sadece kendi düşündüğümü daha da açmak istedim. Saygılar.

• Cihaz mükemmel olmuş yemişim güncellemesini ios kullanıp kanbser olmaktan iyidir.
  • metmax M kullanıcısına yanıt
    Evet, 5G'li versiyonları Türkiye'ye gelmeyecek.

• S20+ için Samsung Emaar ile görüştüm. Benim S10+'ı 4425 TL.ye sayıyor, üzerine 4875 TL istiyor. Bana çok geldiği için vazgeçtim. Elimdeki cihazın iki katı edecek bir model değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

S20 ultra sizin elinizdeki pro maxdan daha hafif haberiniz olsun.
    11 pro max in agirligindan zaten şikayetçiyim. Şu durumda samsung alacak olsam hafif olmasını isterim ki tercih edebileyim. Iphone un ağır olmasının sebebi malum paslanmaz celik materyal.. Gereklimi buda gereksiz.. hafif olsun plastik olsun önemli degil zaten kılıfla kullanıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Androidi güncellersen sıkıntı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

S20+ için Samsung Emaar ile görüştüm. Benim S10+'ı 4425 TL.ye sayıyor, üzerine 4875 TL istiyor. Bana çok geldiği için vazgeçtim. Elimdeki cihazın iki katı edecek bir model değil bence.
    Cihazlar ne zaman gelecekmiş hocam ?

O konuda bilgi verdiler mi ?

• 8K çekim yapmışlar kapalı ortamda.
  • emperor1907 kullanıcısına yanıt
    Mart'ın ilk haftası dedi. Gerçi geçen yıl S10 teknoloji marketlerde satılmaya başladıktan sonra bize ancak teslim etmişlerdi, pek güvenmiyorum bu konuda onlara.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Haklısınız son ana kadar beklemek lazım. Teşekkür ederim

• Samsung mu Allah göstermesin bundan sonra oppo dizayn çerçeve oranı coloros çok başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

emar samsung s10+ 4425 tl sayıyor note 10 belli değil daha dediler bu sene destek dedikleri o 1000 tl lik ek indirimlerde yokmuş
    Samsung kendini ne kadar komik duruma düşürüyor yani 1 ay önce 7500 TL den cihaz satıyordu kendisi onu alan şimdi hadi yeni modele geçeyim diye düşünse zarara bak 3500 TL kendi ayağına sıkıyor artık telefoncular bile Samsung cihazlarını çok düşük rakamlara alıyorlar adamlarda çözdü yeni çıkan cihaz 1 ay geçmeden hemen düşüyor fiyatları diye en yakın örneği 3100 den çıkan A51 modeli 2 hafta sonra 2450 TL den internette vardı yazık çok yazık valla.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    s10+ satılır mı şu an piyasadaki en oturaklı telefon. S22 s23 veya S40 S50 döneminde bile değiştirilmesi gerekmeyecek bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

S10 serisine kadar bu cihazlar alınabilir seviyedeydi , pasaport olayının önünü devletimiz kapatıp , fiyatlarda bu seviyeye çıkınca artık uzaktan bakarız ancak.

Bu dakikadan sonra alınacak tek amiral cihaz oneplus benim için.

Bknz 3300 TL ye snapdragon 855 plus , çok iyi bir kamera , nfc , stereo, 3 sene güncelleme , harika bir arayüz.
    Oneplus’ın her telefonu 3 sene android güncellemesi alıyor mu? Alıyorsa oneplus alınır düşünülmeden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Alıyor denebilir.2 yıl android güncellemesi 1 yıl da güvenlik güncellemeleri politika.Aslında samsungla aynı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 13 Şubat 2020; 0:52:26 >
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    3 ana guncelleme alıyor , misal oneplus 5 ve 5T Android 7 ile çıktı, 2020 2.ceyrekte android 10 geliyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.