Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
21.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guncelleme konusundaki eleştiriler tamamen boş, androidden anlamayan ergen yorumlari. Android guncellemlerde köklü bir değişim yaşanmıyor. Eski sürum makyajlanip kullaniciya sunuluyor. Kaldiki bazi telefonlarda güncelleme akiciligi kaybettiriyor, bunda tabi firmalarin da satıs stratejisi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Güncellemeler güvenlik açıklarını kapatır. Sadece özellik anlamında bakılmaması gerek. Planlı eskitme pil seviyesiyle alakalı. Pili değiştirdiğinizde cihaz eski performansına dönüyor.
    Alakası yok pili değiştirmeyle. Kaç kez değişmemiz gerek? Pili çok kullanmasıl diye yavaşlatılan sistem zaten. Pili değişmekle hızlanmıyor sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

İpad’in pilini yenileyin, kasılan cihaz düzelecektir.

Alıntıları Göster
    Maalesef düzelme olmuyor. Yavaşlatolan sistem olduğu için. Sorunu sürüm düşürerek bi nebze hallettik. Reddit geliştiricileri sağola

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Telefon değişim kampanyası sayfasında yeni telefonların hepsi çift sim ve 128 gb olması kötü olmuş. Samsung sanırım fiyatı uygun tutabilmek için bu şekilde yaptı.
    Çift simler ek maliyete giriyor fiyatla alakası yok. Üretimi standart yapıp ekatra platform kurmayacak. Mesela s10 serisi avrupada çift sim satıldı. Demek ki çift sim i standart hale getiriyor...

• Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    Asıl sıkıntılı kısmı 128 gb'ı o kampanyada standart yapması. 8k çözünürlükte video kaydı saniye başına ne kadar yer kaplar Allah bilir.
  • Samsung'a fiyat yüzünden kızılıyor ama Samsung de piyasaya doğru düzgün çıktığı yıllarda çok uygun fiyattan ürün satıyordu. Sonradan fiyatlar şişti. Tahminen diğer rakipleri de yavaş yavaş aynı fiyat seviyelerine çıkacak yani samsung ile aynı fiyattan satılmaya başlayacaktır.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hayir benim anlamadigim fiyatlari bu vergilendirmeye gayet normal iphone karşısında ayni belki daha iyi kalite urunu niye dusuk fiyattan satsin? kimse iphone 11 pro max'a yuksek fiyattan dem vurmyor sanki 14k değil telefon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    7plus var. İos 10-11-12-13 almış telefon.2016da piyasaya sürülmüş telefon aynı zamanda. Yavaşlamakla alakası bile yok. Bir uygulamadan diğerine geçerken donma takılma bilmem ne yok. Çatır çatır çalışıyor. 2017den beridir kullanıyorum. Bu arada üst hoparlörü bozulmuştu ve apple garantili telefonların bataryalarını ücretsiz değiştireceklerini söylemişti. 2018in son günü verdim. Bataryayı değiştirdiler. Hoparlör bağlı olduğu için beraberinde ekran ön kamera touch ıd ön sersörlerde değiştirilmiş. Pazartesi verdim salı yılbaşıydı perşembe günü telefonumu aldım. Hangi telefon markası bu şekilde hizmet veriyor? Hangi telefon markası güncellemeyi bu kadar uzun tutuyor? Size göre 2 senede yavaşlayan telefon. Bize göre hala çatır çatır en son çıkan oyunu bile en üst ekran çözünürlüğünde çalıştırabilen bi telefon.

• gurman67 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Değişim kampanyası için linki göremedim. İletirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

Hayir benim anlamadigim fiyatlari bu vergilendirmeye gayet normal iphone karşısında ayni belki daha iyi kalite urunu niye dusuk fiyattan satsin? kimse iphone 11 pro max'a yuksek fiyattan dem vurmyor sanki 14k değil telefon.
    Benzer özelliklere sahip diğer markalar daha ucuz oluyor diye millet Samsung yerine o markaları tercih ederiz diyorlar ondan dedim. Ama diğer markalardan birinin de fiyatları açıklanmış şayet samsung gibi yapmayıp direk mevcut döviz kuru üzerinden ve mevcut vergilerle fiyatlandırma yaparsa bir kısmının yeni ürünleri samsung dan palıya gelecek zaten. Ucuz olsalar bile öyle aman aman ucuz olmayacaklar samsungdan.

O sebeple o yorumu yazdım.

Zaten samsung de ilk adam akıllık telefon satmaya başladığından diğer markalar gibi düşük fiyatıydı diğer büyük markalarla kıyaslandığı zaman. Ne zaman sektörün öncülerinden oldu fiyat konuşunda da biraz yükseldi. Zamanlar diğer markalarda bu fiyatlara çıkacak ister istemez çünkü markalar piyasada oturdukça ve söz sahibi oldukça fiyatları artar.

• jumuu J kullanıcısına yanıt
    Ne yani senin yaşadıklarını baz alıp hımm apple da böyle oluyomuşmu dicez,senin mantıgınla bakarsak huawei 1 yıl ekran kırılma garantisi veriyo kırılırsa direk değiştiriyo,kır ip11 pro nun ekranını götür bakalım ücretsiz değiştircekmi apple,apple konularında her güncellemeden sonra yakınan dolu insan var kendini örnek vererek öyle olmuyo vs diyemezsin..
    Apple'da aynı şeyin laciverti, Apple üzerine elma logosu basıp çöp çıkarsa satar.Arz talep sonuçta, o yüzden ne fiyattan koyarsa koysun satıyor adam bizim gibi ülkeleri hedeflemiyor ki pazar paylarının kaçta kaçıyız. Ama ben samsungu tercih ediyorum neden dersen piyasadaki kaliteli malzemeyle çalışan ürünler üreten firmalardan biri olduğu için, monitör olsun bluetooth hoparlör olsun saat olsun, çünkü evimin dibinde yetkili servisi var sabah verip akşam alıyorum kargo vs uğraşmıyorum. O yüzden fanboyluk yapmanın lüzumu yok şu forumda Nvidia-Radeon, Intel-Ryzen, Samsung-Apple tartışmalarında; tamam abi o bundan şöyle iyi , böyle iyi desin ama sanki şirket kazancına ortak gibi savunması saçma. Ya forum ergen dolu ya da ergen zihnine sahip yetişkinlerden geçilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

Apple'da aynı şeyin laciverti, Apple üzerine elma logosu basıp çöp çıkarsa satar.Arz talep sonuçta, o yüzden ne fiyattan koyarsa koysun satıyor adam bizim gibi ülkeleri hedeflemiyor ki pazar paylarının kaçta kaçıyız. Ama ben samsungu tercih ediyorum neden dersen piyasadaki kaliteli malzemeyle çalışan ürünler üreten firmalardan biri olduğu için, monitör olsun bluetooth hoparlör olsun saat olsun, çünkü evimin dibinde yetkili servisi var sabah verip akşam alıyorum kargo vs uğraşmıyorum. O yüzden fanboyluk yapmanın lüzumu yok şu forumda Nvidia-Radeon, Intel-Ryzen, Samsung-Apple tartışmalarında; tamam abi o bundan şöyle iyi , böyle iyi desin ama sanki şirket kazancına ortak gibi savunması saçma. Ya forum ergen dolu ya da ergen zihnine sahip yetişkinlerden geçilmiyor.
    Ben de Samsung tarcih ediyorum zaten ama asla fanboyu değilim.

Benim samsung tercih etme sebeplerim de belli.

1. USB bağlantısıyla PC den hemen istediğin dosyayı at içine veya istediğin dosyayı al içinden pc'ye. Estra bir yazılım kullanmadan.
    2. Telefonun kendi geri tuşu sayesinde uygulamalarda veya ayarlarda bir önceki kısma dönmek için illa uygulamanın veya ayar ekranın içinde yer alan geri kısmına tıklamak zorunda kalmamak
    3. Bluetoothe ile her türlü işlemi yapabilme.

Diğer androidlerde de vardır bu ama diğerlerini tercih etmemen için 2 sebep var.

1. Samsung kadar tecrübeli olmadıkları düşünmem
    2. Her an Amerikalı içerik üreticilerin desteği kesme ve çeke bilme tehlikesi. Bu en önemli kriter zaten.

Apple alanların bir kısmı sırf Apple kullanıyorum ben demek için alıyor ama samsung alan kimse o sebeple samsung almaz.

Aynen her cümlene katılıyorum. Mesela benim için en önemli şeylerden biri kalem çünkü yaptığım iş gereği hem çok toplantıya katılıyorum hem de çok not almam gerekebiliyor. Aşırı aktif kalem kullanıcısı olduğum için ben Note serisinden gidiyorum. Yani alternatifi yok. yani aldığım telefonları düşünüyorum da ihtiyaç doğrultusunda ilerliyor insan ilk telefonum kenwooddu :D lisede olduğu kadar işte :D sonra Nokia 7610'um oldu hatırlıyorum da annem doğum günümde almıştı tam 938 TL'ye 4 sene kullandım bozuldu iphone 4 aldım sonra askere gittim onu kardeşime verdim gelince Note 2 aldım sonrasında 3 sene onu kullandım anakartı yandı gittim Note 4 aldım 2016'da hala onu kullanıyorum gayette memnunum. 4 Sene oldu tık etmedi sadece bataryayı neredeyse 1 buçuk senede bir değişmek gerekiyor bu da vadesini doldursun yine gidip note alacam bir aksilik olmazsa, çünkü büyüdükçe ve yaşlandıkça ihtiyaçlar değişiyor. Telefonda oyun oynamam ama iş ile ilgili en büyük yardımcımdır. O yüzden Samsung Note serisi diyorum. 2 sene sonra güncellemeyi kesmesi de umrumda değil pek te sonuçta ben telefonu, telefon ölene kadar kullanıyorum. Herkese de öyle yapmasını tavsiye ederim, sonuçta telefon keyif için değil ihtiyaç doğrultusunda alınmalıdır.

• Ben de sizim gibi uzun süre kullanırım telefon.

Samsung olarak aldığım ilk telefon Samsung i8510 du. İlk 8MP kameralı telefondu. Sonra s2 aldım 4 sene kullandım onu sonra orta tuşu bozuldu ve s6edge aldık. Oda 3.5 sene idare etti beni.

Biraz daha dikkatli kullansam aslında s2 beni 1 sene daha idare ederdi o dönemde. Aynı şekilde s6edge de dikkatli kullansam tahminen uzun süre idare ederdi.

Dikkatli kullandıktan sonra telefonlar uzun süre idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 14 Şubat 2020; 1:37:44 >
  • NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt
    shop.samsung.com
    Samsung Türkiye. Galaxy S20, S20+, S20 Ultra'yi ön siparişi | Fiyatları & Teklif | Samsung TR
    https://shop.samsung.com/tr/galaxy-s20
    Shop.samsunga girdiğinizde değişim kampanyasından yararlanmak istermisiniz yazıyor. Daha sonra Googleplayden değişim zamanını uygulamasını indirin. Orda seçimleri yaparak ne kadar indirim olacağı ortaya çıkıyor.

Samsung müşteri hizmetlerini arayarak lasnmana ve ön siparişe özel bir miktar daha indirim alabilirsiniz. Ordan size bir kod veriyorlar o kod ile değişim kampanyasının size vereceği fiyat artıyor.

MH'nin verdiği kod ile ekstra indirim ne kadar oluyor?
    Değişim zamanı uygulamasından verilen fiyat doğru mu peki çünkü benim note 4ü 1200tl den sayıyor
  • Telefonun durumuna ve yaptığı testlere göre fiyat veriyor(Kasada çizik, pil duurmu,ölü piksel, imei kaydı gibi durumlar fiyat düşürüyor). Müşteri hizmetlerinin tanımladığı kod Note4 için ne kadar ekleme yapar onu bilemem. Siz mh arayıp kodu alıp testleri ondan sonra yapmanız gerek.
  • 8K çözünürlükte kayıt süresi 5 dakika ile sınırlandırılmış.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.