Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
21.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • " 5G teknolojisi için tarih açıklandı. Türkiye, Mart 2020'de başlayacak son kullanıcı testlerinin ardından Haziran ayında 5G'yi kullamaya hazır olacak. Ancak tüketiciler için biraz daha beklemek gerekebilir "

Gelecek yıllarda uzun süre kullanılacak 5G teknoloji olmayan bir telefona bu kadar paralar vermek açıkcası benim için sokağa atılan para gibi.

Samsung 5G li Galaxy S20 Ultra telefonları bir çok ülkede yakınsa satışa çıkaracak.Neden ülkemizde eski teknoloji ürünü hemde yüksek edere satmak ister anlamadım.

Bu yüksek ederler vede 5G olmayışı Samsung'un yeni telefonuna ilgiyi artırmayacak çünkü neredeyse bunun yarı ederine Note 10 almak daha mantıklı şimdi.Ama 5G li telefonlar ve rakibi 2020 iPhone 12 5G ile geleceği söyleniyor.O zaman rekabet kızışır vede Samsung'da yıl sonuna doğru mutla getirir diye düşünüyorum.

2020‘de aşağıdaki iPhone serisi bizleri karşılayacak ve 5G li modellerde gelecek.

4.7 inç iPhone SE 2: LCD ekran, tek lensli arka kamera, 5G desteği yok

5.4 inç iPhone 12: OLED ekran, çift lensli arka kamera, 5G desteği

6.1 inç iPhone 12: OLED ekran, çift lensli arka kamera, 5G desteği

6.1 inç iPhone 12 Pro: OLED ekran, üçlü lens arka kamera, 5G desteği

6.7 inç iPhone 12 Pro Max: OLED ekran, üçlü lens arka kamera, 5G desteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 17 Şubat 2020; 1:9:3 >

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Bir alt yapı testi için 2-3 aylık bir süreç çok kısa süre. Bu testin ülke genelinde adam gibi yapılmadan 5G devreye girmemesi lazım ve ben bu testin ülke genelinde yapılması için bu sürenin cidden az olduğunu düşünüyorum.

4.5G hali ortadayken
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Ulkede 4.5g yi verebilen operator yok adam gibi 5g gelse ne olucak,10gb paketle 5g kullaniriz artik..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    Arkadas 1yil diyorum hala daha bana link vs koyuyosun,yazidan anlamiyon belki resimden anlarsin.Telefon satin alinma tarihi 16.07.2019
    Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmrtx -- 17 Şubat 2020; 11:43:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cumur

madem bu paraları istiyorlar hak ettiğini düşünüyorlar ozaman güncelleme olayını da çözecekler yoksa işleri zor, 3 yıl yada 4 yıla çıkarmak zorundalar artık google ile mi anlaşırlar kendileri mi halleder bilemem, fiyatlar uçuyor donanım nirvana yapmış bahane de üretemezler bu telefon 2 yıllık bir donanma sahip değil çoğu bilgisayardan güçlü şu an
    Telefonlar bizim ülkede bu fiyatta. Avrupada normal . düşük maaşlı adam operatör üzerinden PEŞİN fiyatına taksitle 800 tl ye alır gibi 800 euroya alabiliyor. Yani o yüzden bizim ülkeye özel güncelleme maalesef gelmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    ben bizim ülke için değil genel olarak söyledim bu fiyatlar android telefon için avrupayada fazla hiçte az değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 17 Şubat 2020; 15:1:37 >
  • s10e telefonumun Nikon D3100 SLR makinemden daha kaliteli video çektiğini fark ettim. Kapalı ortam denememde. Açıkçası bu durum beni şaşırttı çünkü SLR bir makinenin daha iyi video çekmesi gerekir.

Fotoğraf kalitesi anlamında bir telefonun çektiği fotoğraf ile bir SLR çektiği fotoğraf arasında dağlar kadar fark varken video da durumun tersi olması beni şaşırttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 17 Şubat 2020; 16:5:24 >
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Koyduğum linkte onun bunun sitesi değil bak bakim. Huawei’nin sitesi. Huawei bilgilerini güncellemeyip yanlış bilgi veriyorsa ben napayım. Bilip bilmeden ısrar etmiyom yani anladın mı?

Diğer yazdıklarıma da verebilecek cevabın varsa ver bakalım. Yarım bırakmışsın böyle tartışma olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 17 Şubat 2020; 18:14:59 >
  • turkcel daha 3g yi veremiyor şehir merkezinde edge çekiyor 5g gelse ne gelmese ne.
  • s20 telefonlar ülkemizde 5g teknolojisini kullanamayacak,yani operatör desteği olsa dahi 5g kapalı şekilde satışa sunulacak türkiyede
  • Ben de Turkcell yüzünden yaşadığım kesintilerden illallah dediğim, ama yine de Samsung S serisi bağımlılığım nedeninden dolayı Değişim Zamanı Kampanyası ile S20 düz siparişi verdim. Umarım bu defa bu dertten kurtulurum. 1000 TL ek katkı ile 5400 TL'den geri alıyorlar. Sitesine girince açılan chat kutusuna 4400 TL indirimden memnun kalmadığımı yazdım. Temsilci telefon numaramı istedi. Beni aradı ve 1000 TL ek katkı verdi. Verdiği kodu Değişim Zamanındaki Promosyon koduna yazıp işlemleri sırasıyla yapınca sonunda 5400 TL'lik bir kod veriyor. Süreç şöyle. Önce 7799TL'yi tek çekim alıyorlar. 5 Mart sonrası ürün gönderiliyor. Gelince mail ile bildirdikleri kod ile Yurt içi kargoya şarj aleti ile birlikte eski telefonunuzu veriyorsunuz. Telefon onlara ulaşınca ürünü değerlendirip sana teklifte bulunuyorlar. Teklifi kabul edersen ücret 7 iş günü içinde alım yaptığın karta iade ediliyor.

Almayı düşünenler vardır diye detaylı bilgi yazdım. Bana Plus satmak için çok çaba harcadı. 1500 TL daha verin kulaklık hediyesi ile o farkı kapatırsınız dedi. Ben de bir tek derinlik sensörüne o kadar para fark vermem dedim, zaten kulaklık kullanmıyorum dedim. Ayrıca ben büyük telefondan hiç hoşlanmam yarım santim daha büyüsün istemiyorum dedim telefon. S10 Plus bile bana büyük geliyor. Bir şey diyemedi. Kalan tüm özellikler aynı çünkü. Ultra alamadıktan sonra bu kadar yüksek paralar vermenin anlamı yok. Telefonumda kusur yok. İki tane Samsung Shop'a götürdüm kusur bulamadılar. Bu yüzden 5400 Teklif gelir diye düşünürsek yeni teknolojiye geçmek, belkide bıktıran bu sorundan kurtulmak için 2399 TL fark vermek çok da kötü gelmiyor kulağıma. Başka bir android cihazı ya da iphone u kullanmayı asla düşünmüyorum zaten. Chat ile uğraşmak istemiyorsanız 4447711 i aradıktan sonra hemen 12 yi tuşlayın. Bana yardımcı olan Uğur Bey var o numarada. Çok ilgili, sabırlı ve iyi bir temsilci. Benden de selam söyleyin. İşleminizi o titizlikle yapar.

• quote:

ben bizim ülke için değil genel olarak söyledim bu fiyatlar android telefon için avrupayada fazla hiçte az değil
    Androidler için mi? Şuan üst segment androidlere bile yanaşamıyor ios. Neyin kafası? Android üreticileri yenilik olarak kalite olarak artık iosun çook ilerisinde. Kamera için androidi seçen de öyle. Zaten düşük özellikli androidler ucuz. Ama bizim ülkede gene pahalı.
    İki sistemi de kullanıyorum. İkisinin de artısı eksisi var ama arrı olarak android daha fazla kendimce. Neyse uzamasın. İyi günler

• Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    evet uzamasın anlasamiyacagiz sizinle, hangi teknoloji ileri hangisi geri elbette biliyorum, demek istediğimi anlamak istemiyorsunuz 800 1000 euro para verip 2 yıl güncelleme alacaklar o yüzden avrupa içinde bu paralar yüksek dedim, nerden nereye bağladınız konuyu

• quote:

evet uzamasın anlasamiyacagiz sizinle, hangi teknoloji ileri hangisi geri elbette biliyorum, demek istediğimi anlamak istemiyorsunuz 800 1000 euro para verip 2 yıl güncelleme alacaklar o yüzden avrupa içinde bu paralar yüksek dedim, nerden nereye bağladınız konuyu
    Gğncellemeye bu ladar takıntılıysanız gidin apple alın derler . Güncelleme verse ne olur. Yavaşlatılan bir güncellemeden sonra. Androidde para mazanmayı yeni modelin üzerine kurmuşlar sistem olarak. Adam 4 güncellemeyi kastırmadan rahatlıkla verir. Mesela 3 ana güncelleme veren firmalar da var. 2-3 tane. Verilemez mi? Tabi ki de verilir ama sistem işte

• quote:

Orijinalden alıntı: ssavtak

Ben de Turkcell yüzünden yaşadığım kesintilerden illallah dediğim, ama yine de Samsung S serisi bağımlılığım nedeninden dolayı Değişim Zamanı Kampanyası ile S20 düz siparişi verdim. Umarım bu defa bu dertten kurtulurum. 1000 TL ek katkı ile 5400 TL'den geri alıyorlar. Sitesine girince açılan chat kutusuna 4400 TL indirimden memnun kalmadığımı yazdım. Temsilci telefon numaramı istedi. Beni aradı ve 1000 TL ek katkı verdi. Verdiği kodu Değişim Zamanındaki Promosyon koduna yazıp işlemleri sırasıyla yapınca sonunda 5400 TL'lik bir kod veriyor. Süreç şöyle. Önce 7799TL'yi tek çekim alıyorlar. 5 Mart sonrası ürün gönderiliyor. Gelince mail ile bildirdikleri kod ile Yurt içi kargoya şarj aleti ile birlikte eski telefonunuzu veriyorsunuz. Telefon onlara ulaşınca ürünü değerlendirip sana teklifte bulunuyorlar. Teklifi kabul edersen ücret 7 iş günü içinde alım yaptığın karta iade ediliyor.

Almayı düşünenler vardır diye detaylı bilgi yazdım. Bana Plus satmak için çok çaba harcadı. 1500 TL daha verin kulaklık hediyesi ile o farkı kapatırsınız dedi. Ben de bir tek derinlik sensörüne o kadar para fark vermem dedim, zaten kulaklık kullanmıyorum dedim. Ayrıca ben büyük telefondan hiç hoşlanmam yarım santim daha büyüsün istemiyorum dedim telefon. S10 Plus bile bana büyük geliyor. Bir şey diyemedi. Kalan tüm özellikler aynı çünkü. Ultra alamadıktan sonra bu kadar yüksek paralar vermenin anlamı yok. Telefonumda kusur yok. İki tane Samsung Shop'a götürdüm kusur bulamadılar. Bu yüzden 5400 Teklif gelir diye düşünürsek yeni teknolojiye geçmek, belkide bıktıran bu sorundan kurtulmak için 2399 TL fark vermek çok da kötü gelmiyor kulağıma. Başka bir android cihazı ya da iphone u kullanmayı asla düşünmüyorum zaten. Chat ile uğraşmak istemiyorsanız 4447711 i aradıktan sonra hemen 12 yi tuşlayın. Bana yardımcı olan Uğur Bey var o numarada. Çok ilgili, sabırlı ve iyi bir temsilci. Benden de selam söyleyin. İşleminizi o titizlikle yapar.
    ben direk ulturayı aldımda teslimat süresi kötü 6 mart nedir ben hepsiburadadan aldım akılda tek soru o hediye kulaklık nasıl olacak bana kac günde gelecek...

• quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Alın alın beyler android 10 ile gelir, android 11 - 12 alır 13. Sürümü ise rootlayıp flashlarsınız destek kesilecek çünkü :) her sene aynı terane. Bi daha söyliyim, cihaz 2020 de mi çıktı android 10 sürümü mü var güncel şuan? Tamam . 2021 android 11, 2022 android 12 sonra güle güle cihazınız artık güncel değil, 10k para verdiğin cihaz 2-3 sene güncel kalıyor. Benim için samsung bitmiştir sırf bu yüzden. Her sene aynı terane. Yok über ekran yok süper kamera. Romla momla uğraşacak halim kalmadı artık.

Edit: s7 kullanıyorum, bankacılık uygulamaları ve bir sürü gmail hesabının şifresini girmemek ve tüm uygulamaları tekrardan yedekleyip yüklemek istemediğim için ne rootladım nede harici rom arayışına girdim. 10 dk daha ekran süresi alacaz diye kernel de bile oynama yapanlar doldu ortalık. Hem cep dolusu para verecem hemde çekirdek düzeyinde bi daha uğraşacam öyle mi? Bundan sonraki telefonum iphone olacak arkadaşlar benim fikrim budur.
    Arkadaş konuyu çok güzel özetlemiş. Kendisiyle birebir aynı fikirdeyim. Alacak, kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum lâkin bir Samsung S8 Plus kullanıcısı olarak Android 10 güncellemesini alamayacak olmamadan ötürü bir sonraki telefonumu Samsung almamaya karar verdim.

Arkadaşım iPhone 6s ile İOS 13 güncellemesini alırken ben S8 Plus ile alamıyorsam orada bir şeylerin değişmesi gerektiği kanısındayım.

Saygılar.

• Canımı sıkan bir konu yok telefondan genel olarak memnunum sadece arayüz akıcılık ve kullanıcı deneyimi konusunda bir ios değil, yine de beni tatmin ediyor. Telefonu çok beğenerek aldım iphone 6 kasa boyutunda olması, full ekran olması, ekranda edge olmaması alma sebebim oldu. Ancak tanıtılan cihazlarda bu tipte cihaz yok.

• SmtSvm kullanıcısına yanıt
    Bu iki büyük güncelleme konusu bildiğim kadarıyla Google tarafından üreticilere şart koyulmuş bir durumdu ama o dönemin elektronik teknolojisi ancak bu kadar güncellemeyi kaldırabiliyordu. Tabii, işine de geldiği için, üretici de sadece bu zorunluluğa uyuyor, daha fazla güncelleme vermiyor.

Artık çoğu telefon en az 4 güncelleme alacak güçte üretiliyor. İş Google'da bitiyor. Üreticileri, en azından o yıl çıkardıkları flagship modellerine 4 güncelleme vermekle yükümlü tutması lazım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.