Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
21.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8K video çok büyük dosyalar oluşturuyor. Ayrıca çok fazla ısınmaya neden oluyordur büyük ihtimalle. Sony Alpha 6bin serileri 4K 60 fps çekerken aşırı ısınmadan direk kapatıyor.
  • Maalesef MH kod falan vermiyor , ne kodu , ne fiyat veriyorsa o dur gibi saçma sapan şeyler söylüyor.
    Nasıl alacağız bu kodu. Bide üstüne bendeki note 9 512 gb 8 gb ramli olan, verilen fiyat 128 gb ile aynı saçmalık anlamadım , anlatamadım derdimi mh'ye.
  • gurman67 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Linkden baktım ve teklif edilen rakam cazip gelmedi. Teknosa' da yakında kampanya yapar. Ona da bakarım ya da bir kaç ay bekleyerek fiyatların düşmesini değerlendiririm.
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Evet böyle oluyomuş diceksin. Çünkü böyle olmuş. Olmayan bişeyi dile getirmiyorum. 1 yıl kırılma garantisi değil o 90 gün. O da kaza ile olması durumunda. Ve bunun olması içinde 12 mayıs 2019 tarihine kadar alınmış telefonlar için geçerli. Kendimi örnek veriyorum kardeş ip7 plus kullanıyorum çünkü. Gidipte y firmasının ürününü kullanıpta x firmasını söylemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey

5G TEKNOLOJİSİ OLACAKMI BU YENİ SAMSUNG TELEFONLARDA
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Tr de olmayacak, daha frekanslar belli değil çünkü Türkiye için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Eyvallah,5G ülkemize kullanılmaya başladığında SAMSUNG'da mutlaka getirecektir diye düşünüyorum.
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    Bende p30 pro kullandıgım için söylüyorum 1 yıl ekran kırılma garantisi var,kaza ile olması diyon kim isteyerek kırar ekranını herhalde kaza ile olcak,sen ip7 plusta böyle birşey yaşadın diye her servise giden telefona o şekilde müdahele edilmez Tr de bir sen iphone kullanmıyosun,birde sen niye ip7 kullanıpta gelip burda samsunga laf söylüyorsun ozaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Asıl sıkıntılı kısmı 128 gb'ı o kampanyada standart yapması. 8k çözünürlükte video kaydı saniye başına ne kadar yer kaplar Allah bilir.
    Şu 8k olayı bana göre reklam. Şahsen çoğu zaman 720p ile çekiyorum. 1080p 128 gbye rağmen yetmiyor.3 dk lık video200mb üzeri oluyor.4k ve 8k ya gerek var mı tercih meselesi....

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

7plus var. İos 10-11-12-13 almış telefon.2016da piyasaya sürülmüş telefon aynı zamanda. Yavaşlamakla alakası bile yok. Bir uygulamadan diğerine geçerken donma takılma bilmem ne yok. Çatır çatır çalışıyor. 2017den beridir kullanıyorum. Bu arada üst hoparlörü bozulmuştu ve apple garantili telefonların bataryalarını ücretsiz değiştireceklerini söylemişti. 2018in son günü verdim. Bataryayı değiştirdiler. Hoparlör bağlı olduğu için beraberinde ekran ön kamera touch ıd ön sersörlerde değiştirilmiş. Pazartesi verdim salı yılbaşıydı perşembe günü telefonumu aldım. Hangi telefon markası bu şekilde hizmet veriyor? Hangi telefon markası güncellemeyi bu kadar uzun tutuyor? Size göre 2 senede yavaşlayan telefon. Bize göre hala çatır çatır en son çıkan oyunu bile en üst ekran çözünürlüğünde çalıştırabilen bi telefon.
    Dayı ailede s6kullanan var senin ip7 den eski.o bile hani beğenmediğiniz androidli zamzumg olan s6 varya çatır çatır uygulamalar arası takılmadan geçiyor.

Ben de de xiaomi vardı 4 yıllık cihaz 2 güncelleme aldı ama çatır çatır menülerde takılmadan o dal senin bu dal benim daldan dala daldan dala dal dal dal diye atlıyordu.... Ha şimdi 4. Yıla girecek olan lg g6 var o s6 dan bile yeni olmasına rağmen takılmalar oluyor. İş yazılımda bitiyor. Samsumg yazılım işini s6dan sonra çoook iyi hale getirdi...

Yıl olmuş 2020 hala saçma sapan uygulama kıyaslaması yapanlar var ne enteresan bi durum.

• Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    Mesajını alıntıladığım kişiye cevap veriyorum. Yok Iphone güncelleme ile yavaşlıyor vs. diye yazmış. Yeğenim madem kıyaslamaya laf ediyorsun git asıl kıyaslama yapana laf söyle. Sanki her telefon süpermişte bi IPhone güncellemeyle yavaşlıyormuş. Hayır arkadaş birini överken birini tüü kaka demek kıyaslamanın kralıdır.

Girersin sayfasına bakarsın ekran değişim şartlarına görürsün 1 yılmı 3 ay mı. Gördüğüm yaşadığım neyse onu söylüyorum. Ben böyle yaşadım diye böyle evet. Yaşadığım bişeyi yazmamın neresi yanlış? Burda hepimiz biliyoruz Apple servis her zaman daha iyi. Daha önceki telefonum su geçirdi diye ( güya suya dayanıklı ) servis yok incelencek yok şurasına bakılcak bilmem ne olcak diye diye bunaldım. Bana tatava yapan servis değil çözüm sunan servis lazım. Ortalamasına bi bak bakalım apple ve diğer servislerin. Geri dönüş, değişim, ürünün serviste kalma süresi ne kadar.

Burda samsunga laf mı söylüyorum? Mesajlarımı bi oku bakalım samsunga laf etmişmiyim. Bi bak bi oku sonra samsunga laf etmişsin dersin.

Birde kendine bak. Samsung konusundasın, p30 pro kullanıyorsun ama apple laf söylüyosun.

Konunun özeti apple zaten yeteri kadar uzun süre güncelleme veriyor. Diğer üreticilerden daha uzun süre. Güncellemeyle yavaşlıyor dedin 7 kullanıyorum yavaşlama yok dedim kullanıyor olduğum için. Yani bunun neresi size dokunuyor anlamıyorum. Yavaşlamadı kardeşim telefonum napayım.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    madem bu paraları istiyorlar hak ettiğini düşünüyorlar ozaman güncelleme olayını da çözecekler yoksa işleri zor, 3 yıl yada 4 yıla çıkarmak zorundalar artık google ile mi anlaşırlar kendileri mi halleder bilemem, fiyatlar uçuyor donanım nirvana yapmış bahane de üretemezler bu telefon 2 yıllık bir donanma sahip değil çoğu bilgisayardan güçlü şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 16 Şubat 2020; 11:9:10 >
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    Övdüğün apple zamanında baya gömmüşün :)) Arkadaşın apple watchi bozuldu sırf ekranında çizik var diye garantiye sokmadı adamlar,burada sen kendin sorun yaşamadın diye o firma sorunsuz anlamına gelmez her markada aynı servis sorunları vardır bölgeye göre değişir,benim aldıgım p30 pro her türlü ekran kırılmasına karşı 1 adet ücretsiz değişim sunuyor 1 yıl içinde hala bilmeden ısrar etme istersen..Bende ip7 plus kullandım geçen ay 11 pro max sattıp gene p30 pro döndüm ondan öncede note 10 plus piyasadaki bütün amiral gemileri kullanmış biri olarak gelip burada yorum ve fikirde bulunmak benim hakkım,kullanmadıgım telefon hakkında atıp tutmuyorum

Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey
    Samsung Galaxy S20 tanıtıldı! Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra hakkında her şey

Gömücem tabii. İşime yaramıyorsa gömerim. İşime yaramayan herhangi bir şeyi ne diye gömmücem. Burdan da anlaman lazım hatası varsa sorunluysa lafımı söylerim düzgünse de överim. Tarafısızım anlaman lazım. Yarın öbür gün bi sorun olursa yine gömücem. Ama sorunu yok övüyorsam boşa değil. At gözlüğü takıpta ölümüne övmüyorum. Bilmeden neyi ısrar etcem kardeş attığım sse bak neyden dolayı söylediğimi anlarsın.

Ya kardeş sen benim yazdıklarımı okumuyon mu ? Sana yorum yapmazsın dedim mi? Kullanmadığın telefon hakkında konuşuyosun dedim mi? Bana diyon ki 2 mesaj önce apple kullanıyosun samsung konusuna gelip samsungu kötülüyosun. Kötülemedim dedim sonra baktın mesajlarıma gerçekten samsunga laf atmamışım. Bana, konuya gelip laf ediyorsun dedin kendin Samsung konusunda apple laf ettin. Ne alaka? Kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi anlatıyosun harbiden ne alaka? Ne seni suçladım ne Samsungu kötüledim. Şurda tek yaptığım apple güncelleme de yavaşlatıyor dedin diye hayır yavaşlatmıyor demem. Birde yaşadığım bi anıdan pay çıkartıp servis konusunda iyi olduğunu söylemem.

Ssi tam açmıyor galiba. Linkini buraya bırakıyorum

https://consumer.huawei.com/tr/support/screen-insurance/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 16 Şubat 2020; 21:0:33 >

• Şu cep telefonların video çekimlerine diyafram, enstantane ve iso ayarı yapma özelliği ne zaman koyacaklar merak ediyorum.

Amatör fotoğraf makinelerinin video çekimlerinde bile var bu ayarlar kısmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Evet olmicak ama samsung un aciklamasi sacmalik. Tr de 4 g yokken 4g li cuhazlar satilmiomuydu? 4g tr ye geldikten sonra hangisinde sikinti cikti.

En gec 1 yila 5g gelecegini dusunursek gidip 4g li cihaza o paralari vermek sacmalik.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesaverde

Evet olmicak ama samsung un aciklamasi sacmalik. Tr de 4 g yokken 4g li cuhazlar satilmiomuydu? 4g tr ye geldikten sonra hangisinde sikinti cikti.

En gec 1 yila 5g gelecegini dusunursek gidip 4g li cihaza o paralari vermek sacmalik.

Alıntıları Göster
    Daha 4.5g ülkemizde adam gibi çalışmazken 5G geldiğinde kim bilir neler olur. İstanbul, Bursa, Kocaeli illerin arasında kalan Yalova da yaşıyorum ve şehir merkezinin yarsında 4.5 adam gibi çalışmadığı gibi 3G bile sorunlu.

2 ayda bir Bursaya gideriz ve Bursa da en olmayacak yerde 4G çekmediğini gördüm. İstanbul da bile bir kaç defa bir yerde çekmediğini gördüm.

Mevcut hizmetler kusursuz hale gelmeden 5 gelmemesi lazım.

• Bizim cep telefonları video konusunda gayet başarılıymış onu fark ettim.

Nikon D3100 DSLR fotoğraf makinem var. Az önce video çektim odamda. Gerekli ayarları yapıp. Telefonla aynı şartlarda çektiğim videolar ile kıyaslayınca s10e'nin daha iyi video çektiğini gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.