Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21 modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
12.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelsin alalım diye bekliyordum ama resmen satmamak için çırpınmışlar. Hem hiç bir artısı yok cihazların hem de pahalı geldi bana. Ayrıca tasarım olarak ta çok çirkin. Bir sonraki Galaxy'i bekleyeceğiz artık.

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Ben de katılıyorum ama 3 ay sonra o fark 3 bin lira olur hocam görürsünüz S21 i 7500 liradan alırız bizim ülkede artık daha android almamamın nedeni bu o kadar para veriyoruz seneye yenileyelim dersek elimizdeki telefon para etmiyor...

• Çöp işlemcili ve yazılım desteği veremeyen telefona istenen fiyata bak. He bir de o kadar apple ile alay ettiniz ama kutudan şarj ve kulaklık çıkmıyor.

Ayrıca o kamera tasarımı nedir öyle, sanki sonradan monte edilmiş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Ocak 2021; 20:18:59 >
  • Kameralar tripofobisi olanları zorlar. Beni rahatsız etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera bölgesine sonradan alüminyum kosebenti silikonla yapıştırmış gibiler
  • Coğrafya kaderdir. Burada 1 alıyorsan, 1 de devlete hediye etmelisin.

T-Mobile ise ücretsiz dağıtıyor 24 ay hattını kullanırsan.

https://www.sammobile.com/news/t-mobile-galaxy-s21-deals-pre-orders/

Samsung Galaxy S21 modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı

• O zaman iyi.

Hocam avatar çok iyiymiş ya.

• Haberde yanlışlık var. S21'in 256 gb'lık versiyonu yok. S21+'ın 128 ve 256 gb'lık versiyonu var.
  • S10 Plus sahibiyim Android 9 ile çıkan cihazın ikinci büyük güncellemeyi almasını bekliyorum kaç aydır yani Android 11i saçmalığa bakar mısın.16.500 vereceksin güncelleme ne zaman gelecek belli olmayacak zaten aldığın güncelleme de 2 ya da inşallah 3 sene, oda ne zaman verilir Allah bilir güncellemeyi yayınlayacak Samsung bilemez...Adamlarda iphone 6s bile aynı anda güncelleme aldı üzücü abi zamanında bu telefona 7.500lira para verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NARSİL_BERKAY -- 16 Ocak 2021; 9:34:21 >
  • shade_boi S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok haklısın. İlk önce eleştiriyorlar sonra bakıyorlar ki karlı bir karar hepsi Apple'ın peşinden gidiyor. Xiaomi, Samsung; bu şirketler kadar tükürdüğünü yalayan yok. Tarih yazıyor.

• shade_boi S kullanıcısına yanıt

Bir daha oku

"Galaxy S21 veya Galaxy S21+ modellerini satın alan kişilere Galaxy Buds Live, Galaxy S21 Ultra'yı satın alanlara Galaxy Buds Pro hediye ediliyor."

• Çöp
  • paranın az, ikinci el piyasanın bu kadar revaçta olduğu türkiye'de bu fiyata apple harici bir şey satmak çok zor. sınırlı bir kesim illa alır tabii nitekim s20 serisi 10. en çok satılan samsung modeli oldu 2020'de.

• 1080 x 2400 pixels, 20:9 ratio (~394 ppi density)
    ne halde bu çözünürlük..

O paraya ne öyle .... özellikler düşüyor para artıyor..

Oppo nun Reno4 ve 4PRO Faciası gibi aynı.... 3PRO da özellikler coştu pandemi öncesi fakat 2020 yılı sonlarında ise 4 serisinde Çöküşte oldu..

Samsung da S21 de aynı duruma düşecek görünüyor...
    Bu paralara gider APPLE 12 PRO alırlar insanlar..
    Daha mantıklı olur..

• Şu an s8 kullanıyorum. Memnunmuyum memnunum bir daha samsung alırmıyım asla .
  • Telefona bak. Beyazeşyanı dizersin arçelikten orta üst kalite olarak. Maşallahhhh.

• Battalgazi1905 B kullanıcısına yanıt
    TR de yok yurt dışında var neden ülkemize gelmez ki anlamıyorum küçük ama hafızası da uzun yıllar yetecek model arıyordum sanırım iphone 12 mini alacağım

• Exynos işlemcili bir cihaza o parayı vermeye değmez. Qualcomm olsa belki alınanilirdi.
  • Şuan Note 20 Ultra 256GB 11,300. Bu fiyatlarla kim alır S21 yahu.

• Lexco kullanıcısına yanıt

Qualcomm'lu Mi 11 de sıkıntılı görünüyor bu sene. X1 çekirdekleri çok güç tüketip çok ısıtıyor cihazı. Diğer cihazlarda bu sorunlar olmaz umarım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.