Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21 modellerinin Türkiye fiyatı açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
12.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Bunu alacağına iphone al en azından harika bir müşteri memnuniyeti, seneler süren güncelleme desteği ve uygulama kalitesini yaşarsın. Donmadan kasmadan senelerce kullanırsın.

Onun gibiler senden benden iyi bilir işini. Boşver tavsiye vermene değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

Onun gibiler senden benden iyi bilir işini. Boşver tavsiye vermene değmez.

Alıntıları Göster

?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Bunu alacağına iphone al en azından harika bir müşteri memnuniyeti, seneler süren güncelleme desteği ve uygulama kalitesini yaşarsın. Donmadan kasmadan senelerce kullanırsın.

Elma iyidir. 🍎

• S20ultrada mükemmel kamera var gerisi hep ayni zaten bu ne ara çıktı daha 20 yi bitiremedik.
  • Geçen sene S20 4G model ile geldi, bu sene 5G ile geldiği için fiyatları yukarıda tutmuşlar. Ama iPhone 12 Pro fiyatına telefon satmak da ne biliyim. iPhon en az 6 sene güncelleme alır, Samsung 3'ten sonra güle güle. 1 sene sonra S21 Ultra'nın ancak üstüne para verilerek 12 Pro giriş modeline geçilir. S8'den sonra iPhone'a geçmenin vakti geldi benim için.

• SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt
    Güncelleme alması ne alaka yani? En baştan doğru yapsalar zaten 6 defa yamamaya gerek kalmaz ki.
  • iphone varken bu parayi buna veren net sacmalar

Samsung note 8 den sonra tovbe bir daha

Iphone al bak keyfine

• bu paralara şahin alınır yazacaktım sonra aklıma alınamadığı geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Bir daha oku

"Galaxy S21 veya Galaxy S21+ modellerini satın alan kişilere Galaxy Buds Live, Galaxy S21 Ultra'yı satın alanlara Galaxy Buds Pro hediye ediliyor."

Sadece ön sipariş için?

• Ben telefon bağımlısı bir birey değilim zaten telefon bozuldukça türkcellden falan en ucuzundan taksitli alıyorum malesef.

Telefondan da okadar anlamam ama tek gördüğüm şey Iphone ne yapıyorsa geri kalan markalar taklidini yapıyor gibi geliyor bana tasarım olarak özgün olan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 16 Ocak 2021; 2:19:56 >
  • Hic bir telefon bu fiyatlara değmez. Teknolojiye ulaşmak bu kadar zor olmamali bir başkadır benim memleketim :(

• Al PaC kullanıcısına yanıt
    Benim içinde en önemli kriterlerden biri hafıza kartı desteğiydi. En önemli rakibi Apple'dan daha çeşitli özellikler sunup rekabette elini kuvvetlendirmesi gerekirken, resmen Apple'ı (Hafıza kartı koymaması, şarj adaptörü koymaması) taklit ediyor.

• Samsung'ların çıkış fiyatından alınmayacağını herkes biliyor, 5-6 ay sonra fiyatı epey düşecek ve o zaman fiyatına göre alınabilir bir cihaz olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunkaya

Çeyrek fiyatına düşer birkaç aya, daha sonra da yarısına.
    S10+'ı 7500'den çıkarıp 4700'e satmak, s20'yi 7800'e çıkarıp 5800'e satmak.

S20 şimdi daha da düşecek hocam 4500 lere kadar yolu var 2 aya

• yok artık yani böyle fiyat mı olur,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzuluyorum bu paralari verenlere. S20 serisi daha dun cikmis gibi. Her sene yeni model cikarmaktan vazgecmeli ureticiler. Kullanicilara resmen haksizlik bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hadjimurat

iphone varken bu parayi buna veren net sacmalar

Samsung note 8 den sonra tovbe bir daha

Iphone al bak keyfine

Samsung Note 9'um var. Şubat ayını bekliyorum, satıp direkt İphone 12 ye geçeceğim.

Ben 2-3 senede bir telefon değiştiriyorum, böyle kişiler için maalesef android ilk çıktığında almak pişmanlık.

Hediye veriyoruz diye fiyatları yüksek tutuyorlar. Hediyeyi verme sevgili Samsung! 1000 TL düş bu fiyatlardan çıkarken. S21 düzü 7500-8000 TL civarı çıksa kapış kapış giderdi. Ancak Samsung pazarlama ve müşteri memnuniyetinde yerlerde.

• 16 GB RAM li olanı gelmiyor yani 512 GB lik olanı inatla yok yıllardır vazgeçtiler de.

• quote:

Orijinalden alıntı: burki_rock

Samsung Note 9'um var. Şubat ayını bekliyorum, satıp direkt İphone 12 ye geçeceğim.

Ben 2-3 senede bir telefon değiştiriyorum, böyle kişiler için maalesef android ilk çıktığında almak pişmanlık.

Hediye veriyoruz diye fiyatları yüksek tutuyorlar. Hediyeyi verme sevgili Samsung! 1000 TL düş bu fiyatlardan çıkarken. S21 düzü 7500-8000 TL civarı çıksa kapış kapış giderdi. Ancak Samsung pazarlama ve müşteri memnuniyetinde yerlerde.

Alıntıları Göster

Android pismanliktir hocam yillardir iphone kullaniyorum sirket hatti icin android kullanmak zorunda kaldin evet guzel taraflari yok mu tabiki var ama androidte kullanacagim son telefon samsungtur.

iphone 5 kullaniyordum sirket hatti icin mail programi ios 10 da calismadigi icin mecburen degistirdim iphone 5 gibi bir telefon bile hala sakir sakir is gorurken suan o donemde cikan android telefonlarda gorusme yapamazsin

alan mutlu mesut yasasin o telefona o para verilmez resmen sacmalik

• Rekabetçi fiyatı yok, Apple alır herkes bu fiyatlara.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.