Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (30. sayfa)
-
-
Hocam telefon yokluğu ile ilgili değil durum sanırım. Bana gelecek telefonun faturasını bile gönderdiler gelecek telefonun IMEI no'su bile belli. Ben de 2-3 haftadır bekliyorum sistemsel bir sorun var diyorlar nasıl bir sorunsa artık haftalardır çözemediler.
Anladığım kadarıyla İstanbul içi eve gelip elden teslim/değiştirme seçeneğinde sorun var. Diğer şehirde ki arkadaşlara telefonları gönderildi sanırım. Yanılıyorsam düzeltsin arkadaşlar.
-
Sadece batarya ,onun dışında iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fe serilerinde adaptif olmuyor diye biliyorum, ya 60 hz ya 120 hz de çalışıyor demişlerdi en son
kullandıkça düzeleceğini zannediyosun ama o iş öyle değil:) senin s20 yi ne kadara saydıalar. ben üzerine 2 bin verdim
-
7500 saydilar uzerine 2500 verdim ekran koruma garantisi dahil. Sarj bunun çok üzerine koymasina gerek yok s20 ye göre çok çok iyi batarya performansi sundu bana. Yani bu biraz beklentiyle alakali batarya performansi cok iyi demiyorum ama s20 serisine gore cok net iyilestirmeler yapılmış gözüküyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adaptif değil zaten doğru biliyorsunuz.
Bu telefonun pil gücünden memnun kalanlara şaşkınım, bugün yüzde 50 pile düştüğünde ekran açık kalma süresi 2 saat bile değildi, evet full şarjla 4 saat bile ekran açık kalma etmemesi demek oluyor, ayrıca bataryanın hiç kullanmadan ekran kapalı halde sürekli şarj yemesi daha da düşük kullanıma sebep oluyor, yani bi telefon daha ne kadar kötü bi bataryaya sahip olabilir bilemem
Çok garip s21 de aynı işlemciyi kullanıyor ama bu kadar kötü değil, bi optimizasyon sorunu var cihaz yeni düzelir diye düşünüyorum, bende eşime almayı düşünüyorum okudukça şaşırıyorum bende s21 plus kullanıyorum ve bu gün 20 saat kullanımda 6 saat ekran sürem vardı ve şarjım %39 du genelde gece alırım şarjdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 28 Şubat 2022; 0:2:2 >
Adaptif yazmış arkadaş cevap verdiğim mesajda ona istinaden yazdım
Benim de s21 değil fe alma sebebim batarya ve ekran büyüklüğü meselesinden dolayı oldu, s21 in pil gücü daha düşük, ama fe de feci bi batarya problemi var cidden, s21 in daha dayanıklı olduğunu bilseydim fe ye bulaşmazdim bile
Yıllardır samsung exynos islemcili cihaz kullanan biri olarak söylüyorum. Bu telefonlarin pilinin en verimli calistigi aralik %80-%20 aralığı. Sabah %100 sarjla telefonu elime aldigimda cok kısa sure kullanimda bile cok hizli bi sekilde %90 -%95 bandina geliyor, bu durumu çözemediler. Ancak s21 fe ozelinde onceki samsung cihazlarima kıyasla ben pil performansindan memnun kaldim. Farkli cihazlardan gecen bir kullanici memnun kalmayabilir tamamen nerden bakıldığına ve kullanim şekline bağlı
Ben iphone da kullandım hatta şu an tabletim mevcut, onda batarya ufak ama şöyle ki hiç kullanmadığınız zaman hiç yemiyor kullanmaya başlayınca takır takır gidiyordu sabah alın cihazı %100 de bulursunuz mesela
Kullanım şekli hiç oyun oynamam, location çoğu zaman kapalı, mobil veri sadece dışarıda iken açık, Bluetooth hep kapalı, video çok nadir izlerim, ve buna rağmen telefon en geç 20-25 dk de yüzde 1 batarya yiyor ve bu da akşama dek 1 saat bile ekran açık kalma süresi ile bataryayi yüzde 40 a kadar rahat fln düşürüyor, yani her ne şekil kullanılırsa kullanılsın batarya sağlam değil bu modelde
-
Reklam ayaklarıyla bu modeli fena çaktı bize Samsung:) bu kadar kötü batarya olması normal değil.
Ozellikle +2000tl destek verildiği için...
S22 uçuk fiatla gelirse FE düşünen bir sürü insan var ama batarya burada anlatılan gibiyse başka modellere bakacağız demektir .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mr. PhoneyoutubeGalaxy S21 FE 5G Battery Drain Test | Versus Galaxy S20 FE 5G and Galaxy S21 5Ghttps://www.youtube.com/watch?v=MgVNR7tdNW0
20FE 21FE ve 21 batarya testi .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz daha önce video çekerken kasan telefon gördünüz mü? iPhone 11 den geçtiğim güne lanet olsun, 10 numara telefondu. Yemişim internet sayfalarının test sonuçlarını vs, yok efendim neymiş S21FE kamera da 10 a katlarrmış vs. Yalan arkadaşlar hepsi, bu şu ana kadar kullandığım en kötü Samsung cihaz. Bir de amiral gemisi diye adlandırılıyor.
https://www.youtube.com/shorts/y7-AN5dawYE?feature=share
Varsa aklınız başka bir Samsung cihaz seçin, bu cihazdan uzak durun şu anlık. Umarım yazılım ile düzeltirler şu sorunları yoksa bir aya satar tekrar iPhone a geçerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X