Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.412
Cevap
132
Favori
586.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

peki o zaman s22 ve s22+ modelleri sd işlemci ile geleceğinden, onlarda da rom değiştirme olur büyük ihtimalle dimi? (bu konulardan çok anlamadığım için soruyorum)

• Pilin durumuna siz karar verin, telefonun 3.günü henüz
    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Bu sende aynı bu şekilde giriyor mu hocam? Ben bir türlü giremedim bu menüye

• berden kullanıcısına yanıt

Evet olacak

• Chill Out kullanıcısına yanıt
    Hocam Bilgisayarı aç Bilgisayar açık iken telefon kapalı bir şekilde bilgisayarı telefona bağla kabloyu takar takmaz aynı şekilde güç ve ses arttırma tuşuna basılı tut girecektir

• Adeministrathor kullanıcısına yanıt
    Yeni telefonunuz hayırlı olsun.8 i değişim kampanyasına mı verdiniz?Ne kadara saydılar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S21 fe de prüssüz hareket açık olmasına rağmen , 1 2 dakika ekran hantallaşıyor donuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 hz alıp tekrar 120hz yapınca takılma düzeliyor.

• laistragon_ L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Evet Teknosadaki kampanyadan faydalanmıştım. 5300'e saydılar (3300 telefona + 2000 s21fe için ekstra kampanya vardı).

• soykanhalil kullanıcısına yanıt
    Always On Display kaynakli. Kapatirsaniz duzeliyor.

• Adeministrathor kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat teknosa fiyat vermemişti bana ölü fiyata alırız dediler.Mediamarkt 1752+2000 dedi öyle olunca vazgeçtim.Cihaz yurtdışı bataryayı yeni değiştirtmiştim fiyata etkisi olmadı 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır stabil arayüz yapamıyorlar always on kapatınca da bildirim gelince ekran açılmıyor. gerçekten Samsung pişmanlık.

Hocam internette S21 FE ile ilgili şikayetler varmış, ekran adaptif olmamasına rağmen 120hz iken bile 60hz'nin altına düştüğüne dair. Samsung konu ile ilgili araştırma aşamasındaymış.

Maalesef yazilim guncellemesi gelene kadar Always On Display'i kapatmaniz lazim. Bende pişmanim. Sorun duzeltme guncellemesi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 25 Şubat 2022; 14:27:33 >
  • laistragon_ L kullanıcısına yanıt
    Zaten kafamda yoktu telefon almak başka bir şey için gitmiştim hocam. Öylesine s20fe sordum bir baktım s21fe almışım Evet pili dikkate almıyorlar fiyatlandırırken

• Ürünü banttan çıkarmadan 1 hafta kullanmıyorlar herhalde şarj zaten bitik durumda kötü cihaz olmuş, s20 yi verdiğime pişman oldum

• Chill Out kullanıcısına yanıt

muhtemelen cihazı kapattıktan sonra açarken şarj aleti takılı değildi cihaza. videoya iyi dikkat edin. öncesinde şarj kablosunu takıyor ve açılırken çıkarıyor.

• bu değişim kampanyası devam ediyor mu hala?

• norton772 kullanıcısına yanıt
    Ufak bir ekleme yapayım hocam
    Eğer cihaza taktığımız kablo şarj adaptörünü veya bir powerbanka bağlıysa cihaz o menüye girmiyor
    Kabloyu bilgisayara TV'ye hatta birçok modemde olan USB girişine bağlayınca sorunsuz giriyor enteresan bir durum ama böyle 😂

• Arkadaşlar öğrenci maili shop samsung a üye olursanız telefon 9.899 tl ye düşüyor 128 gb lısı. Ve samsung geri alım tutarkarını bu telde çok yüksel tutmuş. A 50 ye 4.200 tl diyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.