< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (393. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Temmuz ayından beri telefona sahibim. Eşimin A32 telefonunda sesle ilgili sıkıntı yaşadığımız için (telefon görüşmesi esnasında kelimeler boğuk geliyor bazen, anlaşılmıyor) yeni telefon düşünüyorum. 2. nesil olarak gelenlerin bizimkilerden farkı nedir acaba? Yenisi snapdrogon galiba işlemci? 15-20 bin bandında başka tavsiye edebileceğiniz telefon var mı? Kamerasının daha iyi olması şarjından öncelikli :)
-
2. Nesillerde Snapdragon 888 işlemci mevcut. Exynos'a göre daha performanslı bir işlemci. Başka bir fark yok. Kameralar S serisine yakışır kalitede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkürler
-
S21 FE'den geçilmez bence. Daha kalın çerçeve ve neredeyse A54 ile aynı kasa. Görünüş itibariyle S21 FE daha premium bence. Performans yenisinde elbette daha iyi ama A54 gibi görünmesi benim canımı sıktı açıkçası.
Gerçekten garipmiş.
Çöp kutusu açık mı kullanıyorsunuz?
Geri gelen fotoğraflar, videolar silindikleri klasörlere mi geri dönüyorlar?
Bir şekilde Samsung Bulut'un bir hatası olabilir mi?
-
Galeriye topluca dönüyorlar, çöpten silsem de dönüyor. 8-10 tane fotoğraf toplamda, kaç kere sildim yine geliyor.
İlk defa android tercihimi samsung tan yana yaptım ve hoşuma gitti.
Samsung mh. bile sorunu çözemedi. Sürekli olan bir şey değil ama garip yani.
Galeri de en son yazan kısımda çıkıyor. Çöp kutusundan da siliyorum.
Telefon o kadar f/p canavarı ki aylardır bundan geçecek telefon yok gsm arenada hala en populer 10 samsung modelinden biri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bahsettiğiniz fotoğraflar google fotoğraflar uygulamasında da olabilir mi acaba oradan da oto eşitleme ile gelebilir çünkü.
-
Yedekleme açık fakat şimdilik bi problem yok umarım tekrarlamaz.
-
Benim yedekleme kapalı yine de geliyor geri.
Valla anlamadım bu durumu
Sırf bu yüzden değiştirmeyi düşündüm cihazı ama çok eklemek gerekiyor maalesef, bunun dışında da şikayetim yok zaten.
Cihaz hoşuma gitti genel itibariyle güzel ama bu durum garip
-
Son güncellemeyi yaptım.
Keşke yapmasaydım ses bozuldu. Üst hoparlör tamamen gitti.
Sonra *#0*# den kontrol ederek düzeltebildim. Ama ses öncekinden daha kötü geri dönme nasıl olacak bilsem yapardım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SD versiyona gelmedi bu güncelleme.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X