Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.396
Cevap
133
Favori
585.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsi güncel şimdilik sıkıntı yok bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Oneplus 9 'dan S21 FE geçmek istiyorum.
    Diyarbakır, Şanlıurfa civarlarında satan varsa iletişime geçebilir. Takas veya nakit fsrk etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryami yüzde 30da sarja taktigim halde durum bu
    Normal mi?? O kadar dikkat ettim yüzde 20 30 gibi sarja takip 100de 100 olunca sarjda bekletmemeye daha garantisi bile devam ediyor 2022 Mayıs sonu gibi almıştım
    Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Çok sık mı şarj ediyorsunuz?
    Bu kadar kafaya takmaya gerek yok,en yakın servise gidin garanti kapsamında güle oynaya batarya değişimi yapılır. AccuBattery`e de pek güvenmemek lazım,net bir veri yok. Yaklaşık Batarya değeri veriliyor. Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]
    2 ay önce bana da pil değişimi yapıldı,üç aşağı beş yukarı doğru veri söylüyor. Benimki 95 değil de 97-98'dir muhtemelen.

Yaklaşık 2 yıl olmuş hocam %15 kayıp çok normal. Ortlama 3-4 sene pil değişim sürecidir. Bu pil sizi 2 sene daha rahat götürür. Sonra da kullanırsanız orijinal batarya değişimi yaparsınız.

• Bu telefonda e-sim var mı?

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

Hayır yok

• Uzun uzun araştırdım neyle değiştirsem bu telefonu diye. Sonuçta 30-40 bin TL civarı ek para koyup yeni almak gerekecekti. Bende 120hz kapadım, karanlık tema açtım ve pil tasarrufunu aktif ettim. Böyle 6 saat civarı ekran süresi aldım. Powerbank sipariş ettim. 2 sene daha devam.

Ayarları değişmeden önce yanan telefon çalışmaya başladı. :))

• Cihazı 2. Nesil olarak 2 ay önce aldım, hiç bir özelliği kismadan kullandım ve 4 buçuk saati hiç geçmedi ekran süresi ama 1 hafta önce bi sebepten dolayı sıfırladım telefonu ve yeniden kullanmaya başladım şu an ekran süresi 6 saate çıktı, hatta geçiyor birazda, telefon pili optimize etti diycem ama ilk kullandigım zamanda yapmiş olmalı bunu, şuan yine hiç bir özelliği kısmadan ve birebir aynı uygulamalarla ve ayarla kullanıyorum, ne oldu nasıl oldu anlamadim ama böyle bir durum yaşadım. Sıfirlamam gerektiğinde baya canım sıkılmıştı ama böyle olunca da iyiki olmuş dedim:) yanlış anlamayın kimseye telefonu sıfırlayın yeniden kurun kullanın falan demiyorum sadece böyle bir tecrübe yaşadım ve hadi paylaşayım dedim. Bu arada baya memnunum cihazdan. Selamlar herkese...

• igonam İ kullanıcısına yanıt
    S23feye geçilir aslında para olsa :(

• MobilRadar kullanıcısına yanıt
    Telefonu satmayı düşünüyorum satmazsam garantiye yollayacağım hocam nasil bir yol izlediniz siz?

• Vallaha o is öyle olmuyor pek
    3.senede telefon bataryasi komple gumluyor
    Sonra orjinal batarya ara ki bulasın

Lg g2 ve htc 10 cihazlarim vardi defalarca batarya degisimi yaptirdim bir türlü iflah edemedim lg g2 mezara gitti htc 10u sattim meraklisina muhtemelen onun da basina bela oldu

Batarya değişimi sorunlu bir islem yani htc 10unki degisirken ekrani kırdılar siyah telefona beyaz ekran taktilar...

Samsung'un da öyle bir sorun yok. Yolluyorsun servise orijinal pilini değişip sıfırlayıp yolluyorlar. 2300₺ ye değiştirdi bizim arkadaş note 20 ultranin pilini geçenlerde.

• Şirket bu cihazı verdi denemek için kullanıyorum normalde 14 pro kullanıyorum.

Cihazı beğendim ama ekranı acayip başımı ağrıttı, 10dk baktıktan sonra bile gözlerimde kuruma ve baş ağrısı hissediyorum, iphone’da böyle olmuyordu. PWM değeri çok düşük bu cihazın sanırım. Benzer problem yaşayan oldu mu?

• Buds 2 tek kulaklık çıkarınca müzik durmaması kötü

• android 14 güncellemesi ile dikkatimi çeken 2 sorun var

1.sorun arkaplanda açık olan uygulamaların olduğu pencere açılırken veya o pencereden açık uygulamalardan birine geçerken hafif bir kasma söz konusu.her seferinde yapmıyor ama.

2.sorun bazen kilit ekranındayken sağ altta geri tuşu gözüküyor.ekran kilidini açıp tekrar kilitleyince düzeliyor.

• 5 senedir oynadığım oyun artık kabak tadı verince oyunu telefondan sildim 2 gündür oyun oynamayınca telefonun pili ertesi güne kadar bitmemeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 19 Şubat 2024; 13:34:31 >
  • Cihazdan genel itibariyle memnunum fakat çözülemeyen bi sorun var. Members forumda da çözüm bulamadık.

Galeriden silmiş olduğum eski fotoğraf ve videolar bazen geri yükleniyor. Onedrive galeri eşitleme falan kapalı ondan şüphelendim ve bi süre sorun olmamıştı.

Fakat dün bir kaç tane fotoğraf ve video geri yüklendi. Sorunu nasıl çözerim.?

• daha 20 ay garantim var ama telefonu rootlayıp custom rom kurmak istiyorum. Bu konuda deneyimi olan arkadaşların önerilerini alabilirim.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Bu bende de var aylardır, çok gıcık bir şey. Çözemedim kesinlikle.

• 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.