Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.396
Cevap
133
Favori
585.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 -4 saat arası max ekran süresi sd işlemci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exnos işlemci wife ağırlıklı,yarısı 120hz yarısı 60 hz Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar s24 ile takas hakkında fikriniz nedir? S21fe ile değişime girmek mantıklı mı sizce?

• kenny5 kullanıcısına yanıt

Ben s21fe yi verip s24+ aldım.Takas indirimi vs derken asla o fiyata satamam s21fe yi. S24 te gayet mantıklı olur bence.

• weba W kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bende sizin gibi düşünüyorum 1 2 yıl sonra hiç paraya satmaktansa şimdi takas etmek mantıklı geliyor sanki.

• kenny5 kullanıcısına yanıt
    Seneye gelecek S25 ler ile büyük değişimler olacağı söyleniyor. S24 serisinin ara model olarak silik kalma ihtimali çok yüksek. Hem AL in deneme tahtası olacak ilk yıl, hem de exynos 2500 işlemcinin çok daha üstün olacağı söyleniyor s24 işlemcilerinden. Beklemenizi tavsiye ederim. Şu an s24 serisinde s21 fe ye fark yaratacak aman aman bir şey yok bence.

• 2.el 17 18k fiyatlarda s21fe de var s22 de sizce hangisi alınır, cihazlar tertemiz

• ahmet rahmi eken kullanıcısına yanıt
    S22 deki işlemci sd888 e göre daha yeni bir işlemci olmasına karşın sd888 den daha yavaş.

• Exynos lu s21 fe ve 8 gen 1 li s22 yi soruyorum

• ahmet rahmi eken kullanıcısına yanıt
    Exynos dan her türlü uzak durun.

• O da mantıklı bir seçenek.

• Kullanım senaryosuna göre değişir ancak ben şahsen Exynos 2100 işlemciden memnunum. Standart bir kullanıcının işini fazlasıyla görür. Son derece tepkisel ve seri bir cihaz. Gayet de stabil çalışıyor. Samsung'un kendi yonga setini üretmesi ve bunda ısrar etmesi bence çok değerli. Tıpkı Huawei'nin Kirin chipset'inde ısrar ettiği gibi. Göreceksiniz yakın bir gelecekte bu alanda da en iyisi olacaklar. Bu arada SD 888 ile Exynos 2100 arasında öyle ahım, şahım bir fark oluğunu sanmıyorum. Öyle olsa aynı modeli iki ayrı versiyon halinde piyasaya sürmezlerdi. Sağlam donanım gerektiren ağır oyunlarda SD daha iyi performans sergiliyor bildiğim kadarıyla ama günlük işlerde bir artısının olacağını sanmıyorum. Wifi ve mobil karışık günlük ortalama 7 saat ekran süresi alıyorum bu arada ki bana göre gayet yeterli bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 29 Ocak 2024; 23:4:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada düşünmüyorum ama ikinci bir cihaz alacak olsam bu S23 olurdu. Kompakt ve donanımı sağlam bir cihaz. S22 batarya sıkıntısı nedeniyle pek tercih edilmedi. S24 serisi de bence ne kadar iyi olursa olsun o fiyat etmez. Ucuzlamasını beklemek lazım.

• Exynos 2100 cihazım hergun mortal kombat oynarım 6 saat ekran süresi alıyorum ortalama. Snapdragon 888 den uzak durun. Hem ekran kasa oranları farklı 888de çerçeveler daha kalın çok dikkatli bakın göreceksiniz.

• Telefonu günde en az 2 kere şarja takıyorum artık. Benim ana değiştirme sebebim bu .

A54 forumuna bakın son mesajlarda birisi yazmış orada da exynos'un en yeni işlemcili cihazlarından onlarda günde 2 kez şarja takmaya başlamışlar. S23 fe forumunda da aynı şikayeti olanlar var. Eşimde s22 ultra var oda günde 2 kez mutlaka şarja takiyor. Samsung da 6000 lik M serisi bile bir süre sonra günü çıkarmıyor yoğun kullanımda. Başka Samsung modeline geçmek sizin için çözüm olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 30 Ocak 2024; 9:16:10 >

A54'ten S24'e geçiş yaptım A54'de ki şarj sorunu aralık ve ocak güncellemeleri ile çözüldü one ui 6.0 ilk geldiğinde şarj çabuk bitiyordu.Exynos'tan şebeke çekimi dışında memnunum şuan yeni cihaz 7:30-8 saat arası ekran süresi veriyor yapay zekalık pek işim yok ancak kameralar muazzam belirgin bir ısınma sorunu yok E2400 bu sefer olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 30 Ocak 2024; 10:4:43 >
  • Exynos antipatiliğiniz nerden geliyor bilmiyorum ama, ben bu telefonun Exynos işlemcili olanı kullanıyorum ve gayetde memnunum hocam. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Eski exynoslar yok artık. Ekran süresi mesela yukarda bir arkadaş SD işlemcili ekran süresi mobil veride 3-4 saat yazmış bende aynı süreleri alıyorum. Isınma dersen, oyun çok oynamıyorum oynasam bile çokda ısınmıyor. Başka ne farkları var?

• Şu ikinci jenerasyon mevzusuna fazla itibar etmeyin.Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] 

İkinci jenerasyon denilen Snapdragon işlemcili S21Fe'nin, ilk çıkan Snapdragon işlemcili S21Fe'den tek farkı bluetooth versiyonunun 5.0 dan 5.2 ye yükselmiş olması. Kasası için yorum yapamam ancak donanımsal olarak başka bir farkları yok.

Hatta ilk çıkışını Snapdragon ile yaptığı ülkelerde şimdi Exynos versiyonu ikinci jenerasyon olarak pazarlanıyor.

Pil olarak da aynı koşullar altında alacağınız maksimum ekran süresi farkı yarım saati geçmez ki ona bile şüpheliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 30 Ocak 2024; 11:44:18 >
  • superdestek kullanıcısına yanıt

Exynos antipatim exynosun dünyanın en dandik işlemcilerinden birisi olmasından geliyor. Eski exynos yok vs diye insanları yanlış yönlendirmeyin. Exynos exynos dur, ben o hataya düştüm başkası düşmesin. 7 sene önce kullandığım a7 2017 deki exynos işlemcinin mobil çekim sorunu, yakın mesafedeki wifiler arası geçiş sorunu gibi temel sistemsel sorunları çözülmüştür yıl oldu 2023 diye gidip exynoslu a54 alınca gördüm dünya kaç köşe kaç bucak. Exynos aynı bildiğimiz exynos. Snapdragon işlemcili s22 plusun full çektiği aynı noktada tek diş zar zor çeker, arayan ya ulaşamaz yada telefon çalsa bile açabilirsen ses gelmez. Tüm ayarlarını yapmana karşın evin içinde alt kattan üst kata çıkınca üst kattaki menzil genişletici wifiye otomatik olarak geçmez salak salak hala aşağıdaki wifiden sinyal almaya çalışır çevrim dışı kalır, online olduğunu sanırsın ama aslında exynos kurbanı olmuşsundur, beklersinki mesaj biildirim falan gelsin oysa exynos dibindeki yeni wifiye bağlanamamıştır saatlerdir. Mobil çekim gücü zayıf olduğu için sürekli pili sömürür şarjı emer. Isınma vs hiç girmiyorum bile dünyanın en absürt işlemcisidir exynos 2024 yılında 2 wifi arasında geçiş yapamayan acaip bir işlemci..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 30 Ocak 2024; 11:49:0 >

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.