Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.357
Cevap
133
Favori
580.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S21 fe'ye bu özelliğin gelmesi güzel oldu. Çeviri resimden arama özelliğini çok beğenmiştim s24 ler tanıtılırken 👍
  • dün itibariyle eşime fe21 5g modelini aldım.android 13 var üzerinde güncelleme yapayım mı sizce
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt
    Guncellemeden kaçış yok önünde sonunda yapacaksınız
  • kadirce03 kullanıcısına yanıt

Ben pek samsung sevmezdim. Bu telefonu da almayı düşünmüyordum. telefonlara zam geleceği haberi üzerine başka telefonlara da bakarken Beni güncelleme garantisi ile tavladı bu telefon.

• sui_cast S kullanıcısına yanıt
    bende eşim için aldım hocam snapdragon işlemci olunca benide o cezbetti
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Telefonumuzla uyumlu type c kablolu, ses kalitesi ve seviyesi iyi, kulak içi kulaklık tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Sakıncası yoksa satın alabileceğim sitelerden ilgili link de verebilirseniz sevinirim. Peşinen teşekkürler.
  • Bu markada ezbere konuşan müşteri temsilcisi dolu
  • mtbediz1 M kullanıcısına yanıt

Yakın zamana kadar moondrop may type c bulunabiliyordu ama şimdi baktım mevcut değil konumda maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasaz -- 11 Eylül 2024; 0:35:37 >
  • nasaz N kullanıcısına yanıt

EO-IC100B bu kulaklığın hem ses şiddeti düşük hemde sesi teneke gibi bu ürünü kimseye önermem.

• Svideoz kullanıcısına yanıt

ben bozulana kadar yoğun kullandım şimdi yeni bir tane daha alacağım. oyun, müzik ve mikrofonu çok iyi olduğu için iş toplantılarında kullandım çok memnun kaldım, zaten bu paraya çift sürücülü, içinde harici dac olan kulaklık bulmak pek mümkün değil. ek olarak piyasada ucuza birebir çok çakması var bilinen yerlerden alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasaz -- 11 Eylül 2024; 17:8:35 >
  • nasaz N kullanıcısına yanıt

Hocam o kulaklığı direkt Teknosa Samsung standından satın aldım. Cidden sesi beğenilecek gibi değil son derece cılız tiz bir ses mevcut akg nasıl bir tune yapmış anlamak mümkün değil...mikrofonla zaten hiç işim olmadı 1 hafta içinde sattım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 12 Eylül 2024; 18:47:45 >
  • Svideoz kullanıcısına yanıt

Samsung'daki AKG tune = Parayı bastır, logo basma hakkı al, sesle ilgili her şeyin üzerine logo bas...

Bundan ibaret, daha fazlası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 12 Eylül 2024; 15:43:59 >
  • Öncelikle cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Kulaklığı sadece müzik dinlemek için kullanıyorum, o nedenle ses kalitesi tatmin edici bir kulaklık arıyorum. Aşağıdaki satış linkinde JBL'in bir kulaklığı var. Teknik özellikleri de verilmiş. Bu işten anlayan bir arkadaş bu özellikleri yorumlayabilir ise ve bu kulaklığı kullanan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.

• JBL kulaklık

mediamarkt
    JBL Tune 310C Kablolu Kulak İçi Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-tune-310c-kablolu-kulak-ici-kulaklik-siyah-1236594.html

Kağıt üstü veriden bir kulaklık iyi yada kötü demek maalesef mümkün değil... Kullanıcı yorumları bir nota kadar yardımcı olabilir.

Bu kulaklık bir işe yaramaz bence. Kulaklık alacaksanız sennheiser sony belki jbl. Ama bence typ-c değil 3.5 mm jacklı alın. Ek olarak apple ın converter ini kullanın mükemmel ses alırsınız. Eski telefonumun kulaklığını kullanıyorum bu şekilde süper ses veriyor. Flac ve wav harici müzik dinlemem. Telefona göre kalite efsane.

• JBL 310C USB-C ile ilgili Youtube'da izlediğim videolarda olumlu görüşler belirtildiği için bugün siparişi verdim. Gelip kullanmaya başladığım zaman görüşlerimi burada paylaşırım.

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

• fatihtaskin F kullanıcısına yanıt

Bilgiler için teşekkürler. Mesajınızı okuduğumda JBL 310C siparişini vermiş bulunuyordum. Kulaklık elime geçince görüşümü burada paylaşacağım. Olumlu sonuç alamazsam önerinizi düşüneceğim.

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.