Herkese iyi forumlar. S21 fe nin Türkiye sürümünde mobil ağ seçme özelliği aktif edildi mi? |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (415. sayfa)
-
-
Arkadaşlar tekrar merhaba. Sipariş ettiğim JBL Tune 310C USB-C kulaklığım bugün elime geçti ve denemesini yaptım. Bir kaç farklı türde müzik dinledim. Ses kalitesi gerçekten mükemmel, JBL'e yakışacak bir nitelikte. Ses düzeyi öyle kulak patlatacak kadar değilse bile gayet tatmin edici. Telefon konuşurken kulaklık kullanma alışkanlığım olmadığı için o konuda yorum yapmayacağım, denemedim çünkü. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Bundan daha nitelikli bir kulaklık edinmek isteyenlerin minimum 4-5 bin lirayı gözden çıkarması gerektiğini de söyleyebilirim.
-
Ortalama bir müzik deneyimi için;
Kod çözücü (oynatıcı) = Neutron Music veya Usb Audio Player Pro
Dahili veya harici DAC = S serilerinde var.
Dac uyumlu kablo yada kulaklık
-
Türkiye ye de geldi mi? Geldiyse yada gelmediyse. Biri bana bağlantı seçeneklerinin açılıp açılmadığı söyleyebilir mi?
-
Aranızda Vodafone ve Volte kullanan varsa, "ayarlar - bağlantılar" menüsü altında "Volte aramaları açma/kapatma" olarak bir seçenek görebiliyor musunuz?
-
Öyle bir seçenek bulunmuyor
-
Teşekkür ederim.
İlginç bir şekilde Türk Telekom hatlı arkadaşımızda bu seçenek varken Vodafone hatlı arkadaşımızda bu seçenek yok.
Vodafone için sadece uygulaması ya da müşteri hizmetleri üzerinden açıp, kapama yapılabiliyor anladığım kadarıyla.
-
-
Mobil ağ seçme özelliği açık mı?
-
-
Teşekkürler hangi güncelleme ile verecekler açılacak acaba.
Bu bile S değilde daha düşük bir cihaz kullanıyor hissi veriyor.
-
Eski mesajlarınıza bakamadım ama eğer güncelleme ile ayarda bu seçeneğin açılmasını bekliyorsanız hiç beklemeyin.
Daha önce farklı Samsung modelleri için araştırırken Samsung Türkiye'den aldığım cevap, romun kullanılacağı ülkedeki operatörlerin talepleri neticesinde alınan bir karar olduğuydu. Dolayısıyla bana sorarsanız Türkiye romunda bu seçenek asla olmayacak/gelmeyecek. Farklı ülkelerin romunu kullanmanız gerekiyor.
-
Merhaba, cihazın 2. Nesilini kullanıyorum kamerada makro çekim modu yok mu? Varsa yönlendirebilir misiniz? -
Mobil ağ seçme özelliği ayarlarda açık değil ama modlar ve rutinlerden ayarlamak mümkün. Hucresel veri her açıldığında 4.5gyi aç olarak sectim ben -
Bu özellik s23 lerde açık hemde orjinal tr romda. Kuzenimde var bizzat baktım. Operatörler cihaz seçmez bence. Eğer bir hakiki S serisi kullanan tanıdıklarınız varsa bakabilirsiniz.
-
Makro modu ne yazık ki yok, 2-3x yakınlaştırma yapıp 7-8 cm uzaktan makro tadında çekim yapabilirsiniz.
-
cok fazla sorulmussa kusurma bakmayin en bastan ..s21 fe 2.nesil 888 li olan android 16 ve sonrasini alacak mi yoksa android 15 de mi kalicak ? .
Su an fiyatı iyi sayilir a35-a55 yerine arada kaliyorum acikcasi. .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 12 Ekim 2024; 12:37:46 > -
Son iki gündür servis yok uyarısı veriyor aramalar gelmiyor arama yapamıyorum ama WiFi ile bağlanmakta sorun yok sim kartı çıkarıp taktım yeniden başlattım Ağı sıfırladım çözülmedi bu sorunla karşılaşan var mı -
quote:
Orijinalden alıntı: streamincok fazla sorulmussa kusurma bakmayin en bastan ..s21 fe 2.nesil 888 li olan android 16 ve sonrasini alacak mi yoksa android 15 de mi kalicak ? .
Su an fiyatı iyi sayilir a35-a55 yerine arada kaliyorum acikcasi. .
s21 fe 12 ile piyasaya çıktı 4 yıllık destek ile 16 yı alacak ve desteği bitecek ama ilginç bir şey var o da şu: s21 fe daha satışa çıkmadan güney amerika ülkelerinde a11 yazılımı dağıtıldı hatta orada çıkan cihazlar 11 ile piyasaya çıktı ama avrupa ve asyada 12 ile piyasaya çıktı eğer ki 15 sonrasını almazsa da kimse şaşırmasın.
-
vodafone kullanıp bu telefonla sorun yaşayan var mı? Operator değişikliği düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X