|
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (417. sayfa)
-
-
Alalı 2 yıl oldu, hatta buradaki konuya da yazmıştım. Keşke başka bir marka tercih etseydim diyorum.
- İnanılmaz ısınıyor.
- Bataryası berbat. Çok çabuk bitiyor.
Bakın ben oyun oynayan biri değilim, sadece normal sosyal medya uygulamalarına ve Chrome taracıyı ile internete giriyorum. Ona rağmen aşırı ısınıyor, konuşunca da böyle. Almayı düşünen varsa uzak dursun derim, işlemcisi gerçekten berbat.
-
Exynos versiyon mu hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: hkntungaAlalı 2 yıl oldu, hatta buradaki konuya da yazmıştım. Keşke başka bir marka tercih etseydim diyorum.
- İnanılmaz ısınıyor.
- Bataryası berbat. Çok çabuk bitiyor.
Bakın ben oyun oynayan biri değilim, sadece normal sosyal medya uygulamalarına ve Chrome taracıyı ile internete giriyorum. Ona rağmen aşırı ısınıyor, konuşunca da böyle. Almayı düşünen varsa uzak dursun derim, işlemcisi gerçekten berbat.
sizdeki exynos işlemci sanırım?
Sd işlemci ile subway surfer, wow gibi basit olsada oyun oynarım ancak en azından kendi cihazımda ilk ay dışında ısınma sorunu hiç yaşamadım. Adaptif parlaklık olmadığı için rutinler kısmında chrome da 120hz haritalar, medya oynatıcı gibi uygulamalarda 60hz kullanıyorum. Parlaklık devamlı otomatikte arka planda açık uygulama bırakmam bu şekilde asla ısınma yada hızlı deşarj gibi sorunlarla karşılaşmadım.
-
Hepsiburada Kuvety Türk'ün kredi kartına peşin fiyatına 12 taksit yapınca ya nasip deyip aldık artık. Kullanım sonrası durumu yazarım buraya. -
üstad ben de girdim baktım şimdi, taksit olmuyor, hangi modeli hangi satıcıdan aldın.
-
Yenilenmiş cep telefonu diye baktınız değil mi? Sıfır telefonlarda taksit yapmıyorlar. Yenilenmiş telefon aldım. 13134 tl yi fark koymadan 12 ye böldü. Eğer Kuvettürkün kartıyla alacaksanız peşine 12 taksit olayının bugün son diye biliyorum. Getmobil satıcısından aldım. Tabi satıcı önemli ama daha çok Hepsiburada ya güvenerek aldım. HB hiç madur etmedi beni. A kalite diye aldık, bakalım ne gelecek nasibimize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkcem44 -- 12 Kasım 2024; 17:36:8 > -
Siz güvendiniz ancak muhatabınız kesinlikle hepsiburada değil o sadece aracı firmadır! Cihazla ilgili sorun çıktığında(ki mutlaka çıkacak)umurlarında dahi olmayacaksınız! Emin olun A kalite diye aldığınız cihazda değişen birçok yan sanayi parça mevcut, başınız ağrıyacak ama sizi uyarmıştık..
-
Evet maalesef. Samsung Exynos 2100 işlemcisi var. Bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim. Yazılım olarak ihtiyaçlarımı karşılasa da, bu kadar çabuk pil tüketimi ve en basit uygulamalarda bile ısınıyor olması çok can sıkıcı.
-
Aa hocam bende aldim. Nasip artik kimseye güvenmiyoruz ama sıfır da alalim istenmiyor demek ki -
-
Ekran koruyucu cam tavsiyesi olan var mıdır? Bir tane ürün aldım birkaç gün kullanımdan sonra üst kısımdan boşluk yaptı kamera görüntüsünü engelliyor -
Yenilenmiş S21 fe geldi, destek bilişimde aldık kendileri Samsung yetkili servisi. Düzgün iş yaparlar ümidi ile. Ama şöyle bir sıkıntı var yada evham yapıyorum. Ekran 120 de olmasına rağmen kaldırmada tepkisi zayıf. Onun dışında şarj WiFi gibi ikonları olduğu sağ üstte iki tane şeffaf nokta bazen gözüküp kayboluyor. Anlam veremedim. Medet ya taksit sd 888 li sıfır s21 fe -
quote:
Orijinalden alıntı: turkcem44Yenilenmiş cep telefonu diye baktınız değil mi? Sıfır telefonlarda taksit yapmıyorlar. Yenilenmiş telefon aldım. 13134 tl yi fark koymadan 12 ye böldü. Eğer Kuvettürkün kartıyla alacaksanız peşine 12 taksit olayının bugün son diye biliyorum. Getmobil satıcısından aldım. Tabi satıcı önemli ama daha çok Hepsiburada ya güvenerek aldım. HB hiç madur etmedi beni. A kalite diye aldık, bakalım ne gelecek nasibimize.
Gelişmelerden haberdar edeyim sizi, belki almayı düşünenlere faydası olur. Yukarda mesajda bahsettiğim s21fe GETMOBİL firmasından 2 gün içinde geldi. Telefon kozmetik olarak a sınıfı diye aldık ama kasada soyulma vardı. Neyse açalım bakalım dedim. Ne göreyim Endonezya romu yüklü. Açılışta Türkçe yi seçip kurdum telefonu. İMei kayıtlarını kontrol edeyim dedim 2. sim imei nosu yok. e devlette tek sim imei kaydı var. Yazılım güncellemesini kontrol edeyim dedim, sunucuya bağlantı hatası verip duruyor. Bu yurt dışı cihaz dedim ve sabahında iade ettim. Geçen hafta çarşamba iade ettim cuma günü ellerine ulaştı ama para iadesini salı günü onayladılar. GETMOBİL firması pişmanlık oldu yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: turkcem44Gelişmelerden haberdar edeyim sizi, belki almayı düşünenlere faydası olur. Yukarda mesajda bahsettiğim s21fe GETMOBİL firmasından 2 gün içinde geldi. Telefon kozmetik olarak a sınıfı diye aldık ama kasada soyulma vardı. Neyse açalım bakalım dedim. Ne göreyim Endonezya romu yüklü. Açılışta Türkçe yi seçip kurdum telefonu. İMei kayıtlarını kontrol edeyim dedim 2. sim imei nosu yok. e devlette tek sim imei kaydı var. Yazılım güncellemesini kontrol edeyim dedim, sunucuya bağlantı hatası verip duruyor. Bu yurt dışı cihaz dedim ve sabahında iade ettim. Geçen hafta çarşamba iade ettim cuma günü ellerine ulaştı ama para iadesini salı günü onayladılar. GETMOBİL firması pişmanlık oldu yani.
Alıntıları GösterGETMOBİLDEN aldığım telefonun sorunlu olduğunu tespit edince başka satıcıda ne var diye Hepsiburada'ya baktım. DESTEKBİLİŞİM satıcısından 13024 tl ye a kalite gri renk s21fe vardı. Bunu alalım bakalım dedim. Çarşamba gece sipariş verdim cuma günü elime ulaştı. Sıfır telefon geldi desem yeridir. Ekranı, arka kapağı ve bir parça daha değişmiş. Gelen kağıtta parça isimleri ve kodları tek tek yazıyordu. Kodları filan görünce aha orijinal parçalar kullanılmış dedim ama orijinal parça fiyatlarını düşününce de emin olamadım. Ama harbiden kozmetik olarak sıfır telefon. Güncellemesini filan da yaptı iki imesi de kayıtlı ve simler çalışıyor. Güzel bir kutuda göndermişler. Kutunun içinde ikici el ama orijinal 15w samsung şarj aleti de göndermişler type c kablosu ile beraber. Yani DESTEKBİLİŞİM'den ve s21fe den memnunum şimdilik.
-
Hah işte tamda onu diyorum kullanılan parçalar %100 yan sanayi emin olun. "Ne karlı alışveriş yaptım diğerleri gibi sıfırına onca para ödemedim" dediğiniz andan en geç 6-8 ay sonra maalesef başınız ağrıyacak o vakit gelince tavsiye mesajlarımıza bakarsınız.
-
Bu telefonun yenidenmişini alacağıma sıfır A35 alırım şahsen -
Doğrudur herkesin çoğunluğun bunu aklının kestiğin şüphem yok. Ama sıfır telefon gerçekten kartla alınsın istenmiyor. Önünde ciddi bariyer var. Laptop alayım desen böyle bir şey yok. Telefonda var. Millette mecbur yöneliyor işte. -
Yan sanayi parçalarla dolu, orjinalliği tamamiyle bozulmuş cihaz tercih etmektense ikinci el bilindik mağazalardan alınmış garantisi devam eden cihazları yada biraz daha alt model cihaz tercih etmek çok daha mantıklı bir hareket olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SvideozHah işte tamda onu diyorum kullanılan parçalar %100 yan sanayi emin olun. "Ne karlı alışveriş yaptım diğerleri gibi sıfırına onca para ödemedim" dediğiniz andan en geç 6-8 ay sonra maalesef başınız ağrıyacak o vakit gelince tavsiye mesajlarımıza bakarsınız.
Bakacağız 1 sene sonra artık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X