|
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (418. sayfa)
-
-
S21 fe nin snapdragon 256gb lısı gelicek mi Türkiye'ye? s20fe de de ilk önce snapdragon 128gb mı gelmişti?
-
Ben de s21fe aldım yenilenmiş olarak destek bilişimden çok memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: derinn35
Destek bilişim zaten yetkili samsung servisi, ayrıca değişen parçalar orjinal direk kendileriyle görüştüm.Yanlış bilgidir bahsettiğiniz yer samsung yetkili servisi listesinde değil, yetkili yenileme merkezi olarak geçer! her marka çep telefonunu yenileyip satışını yapıyorlar.
-
destek bilişim samsung yetkili servisi, hatta ankara'da yerleri kızılay'da zamanında gitmişliğim var, çankaya ilçe emniyet müdürlüğü yakınlarında. yani bu konuda sorun yok, belli ki bakanlık iznini de almışlar ve görüldüğü üzere yenileme merkezi olarak da faaliyet gösteriyorlar. ha bu demek değil ki samsung cihazlarda kullandıkları parçalar muadil değil, mutlaka samsung oem çıkışlı. keza böyle bir zorunluluk yok, adamlar max kar elde etmek için her şeyi yapacaktır.
tabii farklı bir durum daha var, buradaki arkadaşlar seviniyor uyguna aldım diye de taksitle satış da artık öyle bir kar getirmiyor. adamlar sizin için bankaya %30 civarı komisyon ödüyor o 12 taksiti sunabilmek adına, yani günün sonunda cihaz bedeline koydukları %15 civarı vade farkının da üzerinde bir bedel ödedikleri için artık kardan vazgeçilmiş oluyor. haliyle böyle bir rakamdan feragat edebilmek için adamlar da bir yerden kısmak zorunda, mevzuyu bu açıdan değerlendirmek daha sağlıklı olur.
-
A35 ile S21 FE 2. Nesili kıyaslarsak ne dersiniz? Gördüğüm kadarıyla S21 için en çok eleştiri alan kısım işlemcinin Samsung 5nm döküm olması ama zaten A35 de de Samsung 5nm döküm Exynos çip var. Teknik olarak ise birçok konuda S21 FE bariz üstün gibi gördüm, siz ne dersiniz? -
Şuan güncel s21 fe ler Snapdragon 888 işlemcili ve her açıdan a35 ten üstün bir cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 2 Aralık 2024; 21:21:18 > -
Yazarken o yüzden özellikle 2. nesil diye belirttim zaten, Exynos olanı daha kötü diyorlar ve fiyatı da Snapdragon ile aynı onu almam. Ama Snapdragon olana da bunun yerine A35-A55 alın diyenler var bilemedim.
-
Hocam ben de Exynos 2100 işlemcili versiyonunu 1,5 yıldır kullanıyorum. Aldığımdan beri en ufak bir ısınma sorunu yaşamadım. Günlük kullanımda ortalama 6 saat ekran süresi alıyorum. Oyun oynamıyorum. Sizin cihazda yazılımsal bir sorun olabileceğini düşünüyorum.
-
Benim daha aldığım ilk gün başladı bu sorun. Samsung Türkiye'yi aradım hatta, ilk 1 ay boyunca bu normal sonra düzelir dediler. Asla düzelmedi... Sonrasında ben de saldım açıkçası. Hem şarj hem de ısınma konusunda bugüne kadar daha kötü bir telefonum olmamıştı cidden. Dediğiniz gibi belki bana denk gelende sorun vardır.
-
Benim en memnun kaldığım ve severek kullandığım telefonlardan biri oldu bu model. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür. Yazılımsal bir sorun yoksa o zaman bataryada problem olabilir. Garanti devam ediyorsa servise gönderip telefona baktırmanız yerinde olur. Onlar şikayetinize göre telefonu inceleyip yazılım güncellemesi veya batarya değişimi vs. artık ne gerekiyorsa yapacaktır.
-
Exynos işlemcili model özellikle şebekeden internet kullandığınızda cihaz çok ısınıyor. Eğer GPS kullanan haritalı tarz uygulama da açıksa yarım saatte ateş gibi oluyor. Silikon kılıf bile kullanıyor olsanız cihaz ısındıkça uygulamaları kapatıyor. Kılıfsız kullanımda belki biraz daha uzun süreler alabilirsiniz. İnterneti wi-fi den kullandığınızda hem daha az ısınıyor hem de batarya kullanım süresi artıyor. Snapdragon versiyonunu bilmiyorum. Eğer aynı modemi kullanıyorlarsa snapdragonlu model de ısınacaktır. Kısaca olay kullanılan modemden kaynaklı. Cihazı aynı senaryoda bile kullansanız wifi ve şebeke kullanımda yarı yarıya varan kullanım süreleri farkı ortaya çıkabiliyor. Hele bulunduğunuz yerde şebeke biraz sorunluysa vay halinize.
Bir de tavsiyem olacak. Chrome tarayıcı yerine aynı altyapıyı kullanan Samsung Tarayıcı kullanırsanız daha verimli olur. Tarayıcı içerisinde eklenti desteği ve reklam engelleyiciler de mevcut. Bir şans verin derim. Memnun kalacağınızı düşünüyorum.
-
ben de ilk seri snapdragon var yurtdisindan aldım şebeke internet ve gpu açık ısınma sorunu yok . ama şebeke kullanımda pil suresi daha fazla duruyor wifi ya gore
-
İşe yaradı mı normal şarj, pil süresi arttı mı? -
İşlemcinin silikon kalitesi ile alakalıdır, size güzel bir çip denk gelmiştir ama genel olarak Exynos ısınıyor çünkü üretim sürecini Samsung yapıyor ve kaliteli silikon çıkarma konusunda pek iyi değil kendileri.
-
3 senesinde telefon hala bunu kurtarıyor eder şebeke interneti fazla olmazsa, hızlı şarj bataryayı daha çabuk bitiriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X