< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 14 Ocak 2022; 17:19:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Düz s22 yi beklemek daha mantıklı olacak sanırım tanıtıma 1 aydan az kaldı en azından para vermişken en güncelini almalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sabit bir fiyat listesi yok hocam. telefonun kondisyonuna göre değerlendirme yapılıyor. bir dizi teste sokuyorlar telefonu.
-
Merhaba S21 Fe almayı düşünüyorum ama internette telefonun çok fazla ısındığıyla ilgili videolar gördüm. Pilininde 4500 e göre zayıf olduğunu söylüyorlardı. Telefonu kullanan biri bu konuda bilgilendirebilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-3310 -- 14 Ocak 2022; 23:7:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Test kontrol işlemi ortalama kaç dk sürüyor?
-
5 dakika civarında sürdü benim. kasayı incelediler önce. sonra kameraları incelediler. daha sonra da test menülerine girip ekran kontrolü yaptılar sanırım. gps testi ve bir iki test daha yaptı.
-
tamam hocam teşekkür ederim.
-
rica ederim.
-
Kamera olarak ön ve arka kameraları s20den kotu evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben s21 fe kullanmadım ama Snapdragon lu s20 fe kullandım 3 ay. cihaz yazın biraz kullanınca ısınıp ekran parlaklığını azaltıyordu.hemde Snapdragonlu olmasına rağmen.sanırım glastik dedikleri plastik arka kapak soğutmaya engel oluyor.yada belki soğutma için iyi bir sistemi yok bu telefonların.son çıkan işlemciler güçlü işlemciler ve çok ısı üretiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerelif -- 15 Ocak 2022; 14:11:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Snapdragon 865 bile öyleyse s21fe nin ısınması normal cevabınız için teşekkür ederim. Ben günlük kullanım için bakıyorum ondada benim telefon kadar ısınmasa yeter. Bende s20 var maşallahı var telefonu açtın mı zaten 36-40 derecelerde başlıyoruz havaların soğuk olmasına rağmen kamerada 50 yi bile görüyorum.(1080p de daha bunun 8K sı var :D)
İlgilenenler için S21 FE de öğrenci indirimi 1100 tl olarak yapılıyor 128 ve 256 gb modellerde ekstra 250 tl indirim çeki var o kullanılabiliyor mu bilmiyorum tam değişim programını da dahil edersek baya bir uyguna gelecek 😂
Öğrenci indirimi tüm modellerde var mı yoksa sadece fe için mi ?
Sadece s21 fe modeli için
Yakında tanıtılacak S22'de gelir mi acaba benzeri bir indirim?
-
Bence samsung s21 fe nin fiyatının yüksek olduğunun farkında direk indirim yapmak yerine bu tarz indirimler yapıyorlar.Bende s22 yi beklemedeyim bu içime sinmedi pek umarım ona da bu tarz indirim gelir
Umarım hocam. Gelirse değişim kampanyası ile s22 uygun fiyata alınabilir. Teşekkürler bilgilendirme için.
-
Bu indirimi online olarak alabiliyormuyuz? Samsung bayine gitmek gerekiyormu?
-
Ben arkadaş paylaştıktan sonra baktım hocam. Samsung Shop’a üniversite mail adresi ile üye olmanız gerekiyor ve o hesapla giriş yapınca otomatik fiyat düşüyor.
Bu arada kız arkadaşımın mail adresi ile oturum açtım. Kendim öğrenci değilim. Kız arkadaşım da mastır öğrencisi.
Yani sadece bir üniversite maili lazım. Sistem kimsin nesin demeden otomatik indirim yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Ocak 2022; 19:0:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X