Fatura yı başkasının adını yazıp yapabiliyor muyuz? Mail kullanıcısının adı zorunlu mu? |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Geldi mi telefon hocam?
-
-
kategorilere bakarak kıyaslamak daha sağlıklı bence.
-
Takas için telfonumu göndereceğim ancak ekranı kırık ve kötü durumda. Bu durumda takas desteğinden yararlanmadan almış olacağım. Tecrübe eden oldumu acaba? Telefona verdikleri fiyat önemli değil ama takas desteği olmazsa fiyat biraz yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 18 Ocak 2022; 16:37:28 > -
Ben de sipariş verdim hayırlısıyla. Öğrenci indirimi ve 3 yıllık Xiaomi telefonu 4500 TL ye saymalari iyi oldu. Toplamda cihaz bana 5200e mal oldu hayır diyemedim. En azından seneye yeni modellere geçerken elimde yeni bir telefon olur.
Değişim kampanyasından yararlanan arkadaşlara sorun olacak, çizik ezik vs yok dedik ancak 3 yıllık telefonda kullanıma bağlı aşınmalar var. Çok takıyorlar mi bu duruma? Ekranda vs yok da köşelerde var biraz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S20 kullanan arkadaşlarım var ve hepside bataryadan şikayetçi. S21FE nin bataryası da YouTube incelemelerine göre pek iç açıcı değil. Alacak kişilerin bence iyi düşünmesi gereken bir nokta. Hani 45W hızlı şarj desteği olsa sorun olmaz ama o da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 18 Ocak 2022; 21:16:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 watt şarj cihazı 4500 lük Pili 70 dakikada şarj ediyor.
33 watt şarj cihazı 4250 lik Pili 70 dakikada şarj ediyor.
Belki 45 watt olsa bir şeyler fark edebilir.
Bilemiyorum hocam. Ben mailin sahibinin ( kendisi oğlum olur:) ) ismini yazdım.
-
-
Dediğiniz gibi öğrenci indirimi alabilirsem 20 plus üstüne 650 lira verip alabilecem 21 feyi 😁
Hayırlı olsun hocam, bende de çok temiz kullandığım Note FE var, eski cihaza ne kadar ödeme yaptılar, kesinti çok oldu mu, işlem gerçekleşince tecrübenizi paylaşır mısınız?
-
Pazar başvurdum dün geldi teslim aldım
Benim telin arka kasada ufak tefek çizikler vardı sorun etmediler. Şarj aletinide istemiyorlar.
-
şarj aleti yok işaretleyince sanki düşük fiyat çıkıyordu ekranda?
-
hayırlı olsun.
-
S21 FE için güncel bilgi verebilirmisiniz S8 kullanıcısıyım. S21 FE 256 GB almayı düşünüyorum. Değişim kampanyası ve 250 TL indirim ile 8.050 TL'ye gelicek cihaz sizce alınır mı yada alternatif öneriniz varmıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonymouseman -- 18 Ocak 2022; 23:42:17 >
Hocam mağazadan mı değişim yaptınız yoksa samsung shopdan mı aldınız ?
Şarj aleti olmamasından 150 tl'ye yakın kırıyorlar ön incelemede. Gerçekten şarj aleti göndermeyince ücretten kırılmıyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X