< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Bilgi için teşekkürler. Shop taki öğrenci/öğretmen indirimi mağazalarda tanımlı değilmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
1.000 tl hediye çeki bitti sanırım kod hatadı veriyor
Ben internetten başvuru yaptım şarj aleti yok dedim 8740 lira çıkardı s20 cihazıma , şarj aleti var deseydim 9000 veriyordu , var deseydim de almıyorlar mk şarj aletini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O hediye çeki kodunu ilk kampanya çıktığından beri deniyorum hep geçersiz diyor, Samsung becerememiş bence kampanyayı, bittiğini hiç sanmıyorum. S21 FE o kadar hızlı satan bir telefon olsaydı her gün ayrı kampanya yapmazlardı satışları artırmak umuduyla.
-
Ben o konuda müşteri hizmetlerinden bilgi aldım. Malesef kampanyayı net, açıklayıcı bir şekilde anlatmamışlar. Telefonun yanında Watch 4 veya Earbuds satın alınca kullanılabiliyor sadece.
Buds 2 ile birlikte koyduğum sepette yine kod geçersiz diyor. Bildiğin çalışmayan kod için koskoca reklam promosyon video içerik hazırlatmışlar.
arkadaşlar kılıf ve ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz?
-
Buds pro ve watch 4 ile kullanılıyor sadece. Zaten watch 4ü tek sipariş versen 500 tl düşüyor. Anlamsız bir kampanya olmuş bence. Değişim kampanyası ile birlikte kullanılamıyor.
Mi 11 T Pro 12 GB 256 Hafıza modelini 13.499 TL sipariş verdim bakalım yarın gelirse deneyimleyip yazarım.
-
Cihazı teslim aldım yeni yeni kurcaliyorum. İlk dikkatimi çeken Twitter ve redditte kaydırma yapmak çok sıkıntılı. 120hz olmasına rağmen tekliyor ve değişik bir şekilde kaydiriyor. Kasilmaktan ziyade 120hz ile uyumsuz gibi. Dh ve diğer uygulamalarda olmuyor ancak Twitter da çok bariz. Dikkatini çeken oldu mu?
Ben a02 kullanıyorum
Teknosa eski telefon indirimi yapıyor.
"Eski telefonunuzu getirin, Samsung Galaxy S21 FE 5G'ye 1999TL'den başlayan fiyatlarla sahip olun! Son gün: 31 Ocak"
Diyor.
güncelleme ile düzelir dert etme
asıl bakman gereken şey ısınıyor mu.normal oda sıcaklığında ısınıyorsa yazın problem demektir
Kendi sitesinde öyle yazmış ama fiyatı da 11990 tl. Trend yol gibi yerlerde çok daha ucuz.
Ben internetten kendime ürün almadığım için buralar uygun geliyor.
Birde banka kredisi ile aldığım için uygun oluyor.
ben ısınmayla ilgili problem yaşamadım. cihaz yeni oldugu için sürekli bir şeyler kuruyorum indiriyorum yüklüyorum sürekli elimde ancak ısınma yaşamadım.
şu an yaşadıgım tek sorun twitter ve redditte kaydırma sorunu. öyle böyle değil baya twitterdan sogutuyor ki en cok kullandıgım program. sadece bende mi bu sorun var dedim ancak yabancı forumlarda baya yaygın bir durum. burada hiç şikayet edilmemesine şaşırdım çünkü fark edilmeyecek gibi değil. hani online oyuna baglanırsınız lag olur mouse'u cevirirsiniz görüntü gec hareket eder ya resmen öyle.
android 12 sonrası baya sorun yaşayan var. işin kötüsü 3 aydır düzeltilmemiş. can sıktı biraz. birkaç örnek bırakıyorum aşağıya.
xda forumsStutterings on twitter and reddithttps://forum.xda-developers.com/t/stutterings-on-twitter-and-reddit.4369363/redditPlease fix the scrolling stutter/lag on One UI 4 Android 12 on Samsung deviceshttps://www.reddit.com/r/Twitter/comments/r5i7mk/please_fix_the_scrolling_stutterlag_on_one_ui_4redditScrolling stutter on Reddit and Twitter. S20+https://www.reddit.com/r/Galaxy_S20/comments/fnyt9o/scrolling_stutter_on_reddit_and_twitter_s20
-
Büyük saçmalamışlar. Bilgi için sağ olun. Şu absürt fiyatlı telefon satmaya satmaya yakında belki kampanyalarla yarı fiyatı civarına iner de alım için ciddi düşünülecek konuma gelir. Gerçi o zamana hepimiz S22 serisini konuşuyor olacağız muhtemelen.
-
Ben çocuğa poco x3 pro aldım çok iyi cihaz. Tek handikapı ekran amoled değil ve çok yüksek parlaklık yok. Onun dışında cihazın hiç bir zayıflığı yok. Artık bu kadar para verilen cihazlar çok daha iyi olmalı. Neticede onun iki misli fiyat bandında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X