Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erolustun Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.358
Cevap
133
Favori
580.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun incelemenizi bekliyorum hangi siteden aldınız?

• Arkadaşlar Ankara'da bu değişim kampanyası yapabileceğim bayii biliyor musunuz. Yakınımdaki Panora avm deki samsung bayiisine gittim kampanyadan bihaberler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ixib kullanıcısına yanıt

Diğer Avm lerdekini gitmeden telefonla arayın hocam. Boşa gitmemiş olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 22 Ocak 2022; 20:26:53 >
  • bugün samsung bayine gittim dedim sizde de takas kampanyası varmı var tabi dediler. dedim note 10 plus verecem. hiçbir arızası birşeyi yok. tamam dediler. belirlenen fiyata baktılar eğer s21 fe alırsam 7400 liraya sayıyolar. eğer note 20 ultra alırsam 6900 liraya sayıyolar.

s 21 fe almak bence pek karlı iş olmayacak hem özellikler bakımından hemde yarın öbür gün satmak istesem yada takasa gene soksam baya düşük gidecek gibi.

pazartesi diğer renkleri gelecekmiş arayacaklar bende karar verecem o arada.

sizce ne yapayım?

• Cihazla 3. Günümdeyim Twitter kaydırma sorunu düzeldi ancak reddit devam ediyor.

Isınma sorunu hiç yaşamadım dex kullanırken bile.

Batarya biraz kötü gibi geldi. Evde WiFi de kullanıyorum 10.15 de telefonu elime aldım sosyal medyada gezindim yarım saatte %7 gitti. Zamanla oturur optimize olur mu bakacağım. Telefonu hep 120hz de kullanıyorum.

Genel hatlarıyla cihazdan memnunum.

• Twitter a bu süre zarfında güncelleme vs mi geldi?

• Oyun İncelemesi.
    https://www.youtube.com/watch?v=uSaTxsHBWwU&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam note 20 ultra alırım. Özellikleri çok iyi ayrıca ikinci el piyasası da yüksek.

• twitter ve reddit ben de kullanıyorum. twitter yoğun reddit nadir kullanıyorum. bahsettiğiniz kaydırma sorunu zaman zaman bende de oluyor. ama olduğunda sadece twitter ve redditte değil tüm uygulamalarda oluyor. bellek ve depolama temizleme widgetı var onu ekledim masaüstüne. tekleme olduğunda bellek temizlediğimde düzeliyor. ama can sıkıyor yine de. ısınma sorunu ben de hiç yaşamadım.

• freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Nihayet dediğimi anlayan bir kullanıcı çıktı:) amiral gemisi 8gb ramli telefonda bellek yenilemek çok saçma. Redditte android 12 kaynaklı olduğu yazılmış bu sorunla ilgili. Düz 21 kullananlarda a11 varken olmamış pek.

Ama her uygulamada yaşamadım ben. Twitter ve reddit sapittigi zaman instagram YouTube ve Firefox da sorun olmuyor bende. Daha önce Twitter düzeldi yazmıştım ama ara ara yapıyor yine. Reddit ise hiç düzelmedi. Android 4.0 dönemlerine döndük iyi mi kaydırma yaparken tekliyor telefon yıl olmuş 2022. Hal böyle olunca 120hz nin bir önemi kalmıyor. Mecbur güncelleme bekleyeceğiz artık. Bir de xiaomi ye buglı derler hiç sorun yaşamamıştım miui de. Samsung hala saçma sapan sorunlar veriyor.

• durumu ilk farkettiğimde 60 hz e çekip denemeyi düşünmüştüm ama sonradan denemedim nedense. ortalama 2 günde 1 defa oluyor bende. sizde ne sıklıkla gerçekleşiyor?

• freeze-bee kullanıcısına yanıt
    60hz kullanılacak gibi değil çok yavaş geliyor göze. Normal telefonlardan daha yavaş bir 60hz i var sanki suni olarak yavaşlatıyormus gibi hiç denemeyin bence.

Bende bu sorun hep var reddit ve twitterda. O yüzden bazen oluyor diyemem. Ama bu ikisi dışında problem yaşamadım. İşin garibi ip tv vs gibi yerli uygulamalarda sorun yokken Twitter gibi majör bir uygulamada bu kadar kişi de şikayet etmişken bu sorunun çözümlemesi çok saçma.

• Değişim kampanyasıyla ilgili gereksiz fiyat kırıyorlar mı? Talebe mailine farklı isim yazılınca değişimde problem oluyor mu? Şu anda talebe +250 indirim kodu ve değişim dışında ekstra bir indirim yok değil mi?

Ekran koruyucu , kılıf ve şarj aleti alanlar link paylaşırmısınız

• _ahmet_ kullanıcısına yanıt
    Verdikleri Kod bile çalışmıyor 😄

• Merhaba herkese öğrenci indiriminde yararlanırken kimlik beyanı istiyorlar mı? Bilgisi olan var mı? Başkasının maili kullanıp alabilir miyiz?

• gkhn1903 G kullanıcısına yanıt

Edu uzantılı bir maille üyelik oluşturman yeterli. Ben de kardeşimin maili ile üye oldum, zaten indirim direk yansıyor sepette, artı olarak 250 tllik çeki kullanabiliyorsunuz

• zabidor kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. İstanbul'da yaşadığım için değişim kampanyasıyla birlikte kullanmayı planlıyorum. Belirttiğim adrese gelip telefona bakacakları ve ödemeyi kapıda yapacakları için acaba orda kimlik isterler mi bilginiz var mı sizin?

• gkhn1903 G kullanıcısına yanıt

O konuda bilgim yok ben izmirde yaşıyorum, kargo ile gönderdim eski telefonumu. Ama sanmıyorum kimlik isteyeceklerini

• Değişim için gelen arkadaşın o konuda bilgisi bile olacağını sanmıyorum. Değişim için sorulan sorulara verdiğimiz cevaplara bakıp evet belirttiğiniz gibi cihaz dedi o kadar. Sistemde ne kadar ücret kalıyorsa ona bakıyor arkadaş ve bizim hesabımıza yönlendiriyor. Samsung sitesi üzerinden kalan tutarı ödeyip cihazı alıyoruz.

Ayın 5'inde sipariş verdim cihazı alamadım orası ayrı   Düz S10'a 5.200 TL fiyatı onayladım fakat kendi sistemlerinde S20 olarak gözüktü telefon. Benden 2.000 TL ücret istediler. Dedim 5.800 TL ödemem gerekiyor bakın sıkıntı olur vs. 1 saat ödeme sistemini düzeltemedikleri için ayağıma kadar gelen telefonu alamadım. Tekrar sipariş geçin dediler. Şimdi de kar yağdığı için bu hafta gelecek teslimat yalan oldu. Biraz daha alamazsam S22 alacağım artık.

• zabidor kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 😉

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.