İlginiz ve temennileriniz için çok teşekkürler. Dün akşam Göztepe - Galatasaray maçındaydım o yüzden uzun bir süre koptum gelişmelerden. Gece yarısı eve gelince arayı kapattım. Şimdi tekrar sizlerleyim. Takibe devam, teşekkürler. |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
S22 Ultra-iPhone 13 Pro Max-Galaxy S22 Plus-iPhone 13 pil testi
S22 Ultra vs iPhone 13 Pro Max vs Galaxy S22 Plus y iPhone 13 | TEST DE BATERIA EXTREMO!! - YouTube
-
Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama özellikle main camera ve selfie görüntülerinde S22 Plus'ı daha göze hoş gelen renk tonu ve keskinlikte gördüm. Diğerlerinde hiç fark yok gibi özellikle bu ikisinde ibre Plus'tan yana bana göre.
-
Sizde bendensiniz S20 FE'den soğudum boyut nedeni ile 5 ay kullandım sattım. Yoksa çok iyi bir telefondu.
-
Sonuna kadar katılıyorum tüm yazılanlara. GSMArena incele özeti budur dostlar.
Ben özellikle S22 'nin tasarımını sevdim. Plus daha geniş ve büyük duruyor haliyle. Fiyat burada kilit nokta. 12K hatta 13K ve güzel bir hediye verirse ön sipariş veririm ama üstünde ne yaparım bilemiyorum. S21'e de yönelebilirim veya ön sipariş bitip hepsiburada gibi sitelere ulaşınca iyi bir kampanya da bekleyebilirim. Bakalım şafak atarsa son 10.
-
Bu video ile ilgili birkaç tespitim oldu.
Öncelikle burada teste alınan Samsung'lar Exynos 2200 işlemciliymiş. Buna rağmen iyi iş çıkarıyorlar. Iphone lar 60 hz olmasına rağmen çok da üstün değiller.
Her zamanki gibi iphone batarya yüzdesi olarak önce çok yavaş azalmaya başlıyor ama Samsung telefonların en verimli çalıştığı %70 ile%30 arasında fark birden kapanıyor hatta iphone 13 çok geri kalıyor. Samsung telefonlar özellikle işlemcisi birde Exynos ise %100 ile %80 arasını çok hızlı kaybeder. Bu hep böyle olmuştur.
Birde Samsung Ultra ile Plus arasında sürekli %2 lik bir fark sonuna kadar korundu. Ve sonunda da sadece 6 dakikalık extra bir süre verdi. Demek ki iki telefonun batarya performansı neredeyse aynı. Bu durum ibreyi Plus'a doğru çevirir.
-
Teşekkür ederim kardeşim. Şafak Balıkesir
-
Phone arena testi. İlk mesaja eklenebilir.
S22 ultrada 25w 45w adaptör farkı. Bence değmez. Elimde 25w mevcut zaten. Ayrıca 40 W I geçmediğini söylüyor ve şarj sırasında telefonu kullanırsanız bu değerlere ulaşmadığını söylüyor.
PhoneArenayoutubeGalaxy S22 Ultra 45W vs 25W charging speedhttps://www.youtube.com/watch?v=V6O4by5JrhA&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 22 Şubat 2022; 11:6:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu farka çok gülüyorum. Keşke ultra da 45w yaptık demeselerdi
-
Teşekkür ediyoruz. Her ne kadar bu başlık S22 Ultra ile ilgilenmiyor olsada S22 Plus'ın da 45 Watt hızlı şarj desteklediğini düşünerek aynı durum onu da kapsar düşüncesiyle ilk mesaja bunu da ekledim.
-
Bana da oyle geldi. Ultranin ekstradan 10x optik zoomu disinda bir artisini goremedim. He birde 108 mp ana kamera muhakkak ayni karede plus a gore daha fazla ayrinti yakalayabilir cok gunesli bir ortamda ama fazla bir fark yok benim gozlemledigim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim anlamadigim Snap Exynos'dan daha iyi batarya performansi verdigi olayi nereden cikti ? S21 videolarina bakiyorum hep Ex bi adim onde ?
-
O dediğiniz Exynos 2100 ile SD888 arasında yapılan karşılaştırmaların bir çoğunda iddia edildi. 2100 bir çok kişi tarafından daha başarılı bulundu.
Ama Ex2200 ve SD Gen 1 ile ilgili yapılan testlerde şu ana kadar Ex2200 SD Gen 1 e göre çok daha sıkıntılı olduğunu göstermekte.
Bu yüzden Ex2200 ile ilgili optimizasyonlar yapamadıkları sürece SD Gen 1 daha iyi durumda bu defa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 22 Şubat 2022; 13:28:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ey Samsung Türkiye burayı okuyorsun biliyoruz. Gel şu telefonu 11.999’dan çıkar da ön sipariş rekoru kır Türkiye’de. Yoksa yine çıktıktan bi ay sonra fiyat düşürmek zorunda kalacaksın. Ne bizi beklet ne kendini.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtube'da izlemediğim dilde videosu kalmadı. Gece gündüz aklımdan çıkmıyor. Ey Samsung fiyatları açıkla da, eğer pahalı satacaksan da bitireyim bu sevdayı içimde
-
🤣🤣🤣
Gerçekten de öyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu web sitesinden fiyat konusunda yardım alabilirsiniz. 256gb Ultra nın fiyatı 1199$ .
-
Hocam S22 Plus totalde 97 saat almış. S21 Plus'a göre düşük. Web browsing 15 saat görünüyor. Orada artış var. Diğer kriterlerde azalma var. İlerleyen güncellemelerdeki optimizasyonlar önemli ama yine de pil kapasitesi düşürülmemeliydi. Zamanında S20 FE SD modelini almayarak hata yaptık.
-
bir telefon bana bir telefon devlete... Neyseki Samsung Türkiye ye insaflı davranıyor.Mesela siteye göre s21 ultranın çıkış fiyatı 23bin olması gerekirken 16binden satışa çıkmış. s21 içinde 15500 olması gerekirken 10binden çıktı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X