Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
166
Favori
876.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4899 dan alıp 5 ay kullanıp 5300 e sattım ben 256 gb olan versiyonunu onun. Pişman değilim ama. Batarya konusu en çok özlenecek yeridir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Şimdi çıktığı fiyata göre yüksek hocam. Verimli işlemci, microSD slotu ve batarya en hoş özellikleriydi. Ekran ve kasa olarak amirallerin gerisinde. Yine de almadığıma pişmanım. S21 FE fena değil ama bataryası için iyi şeyler duymadım.

• TwinPowerTurbo T kullanıcısına yanıt

8 gen 1 'de inşallah durumlar farklı olur diye umuyoruz. S22 8 gen 1 hele tam kapalı kutu şu anda. Sürpriz olacak. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    :D 😅

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt

Samsung bizde ne gibi bir potansiyel görüyor acaba vallahi de billahi de merak ediyorum, dalga geçer gibi algılama ne olur? :) Yazıyla espri zor oluyor bazen, yani bir ışık mı var , delik fazla mı açıldı cepte dışarısı mı görünüyor adamlar onu mu görüyor valla bilemiyorum . Yoksa.... bir dakika bu dolar 13.86 neden oldu şimdi. dur bakalım ya.

• yosunkaya kullanıcısına yanıt
    S22u almaya niyetlendim ya 20 leri bulur artik isik gorduklerinden degil, bize ozel fiyatlandirma yapmak zorundalar. Yoksa kim gidip 18 bine s22, 30 bine s22u alabilir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yosunkaya kullanıcısına yanıt
    Cihazlar çoktan TR’de. Hatta kurun en düşük olduğu zaman gümrükleme yapıyorlar. İlk parti cihazları kurun yükselmesi etkilemez hocam.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

henüz ön siparişe açılmadan öyle bir etkiler ki :) tüm dünyada ön sipariş başlamışken sence bizde neyi bekliyorlar yani.

• Dracos D kullanıcısına yanıt
    Samsung yapmıyor bunu. Mesela dolar ilk 7’den 14’e fırlayınca uzun süre cihazları eski fiyattan satmaya devam ettiler.

• Bilgi amaçlı.
    Galaxy S22 Ultra 45W vs 25W hızlı şarj.
    https://www.youtube.com/watch?v=V6O4by5JrhA&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya - Ukrayna krizi yine dolar ve petrolü hareketlendirdi arkadaş ya. Bu kadar pamuk ipliğine bağlı bir ekonomi mi olur...SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• Savaş çıkarsa bizde hububat ürünleri fiyatları tavan yapacakmış.
    Rusyadan büyük oranda hububat alıyormuşuz.
    Ayrıca Rusya en büyük Paladyum üreticisi olduğu için telefondan televizyona büyük zamlar gelir.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt

Şu anda en risksiz iş S21+ siparişi geçmek HB'den ama işte risk ya :D S22 çıkınca aklımız ona kayacak. Kompakt makine istemiyor olsam şu anda net S21+ , S22'den özellikle batarya ve fiyat anlamında iyi cihaz olur. 11.999 TL 'den başlatırlar da inşallah, beklediğimize değer...

• Passenger kullanıcısına yanıt

Şimdi baktım.

Dolar 13.8023.

Euro 15.6455.

Bekliyoruz ama ya S21 Plus'ın fiyatı 13.000 TL ye çıkarsa!

• Heh işte, @ssavtak üstatla da aynı şeyi konuştuk bu kampanya kaçarsa seyreyle cümbüşü. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

Arkası plastik telefon almak istemiyorum açıkçası S22 olmazsa tek tercih S21+ olur. Arkası plastik alacak olduktan sonra FE bile alınır.

• Bu arada arkadaşlar, gördüğümüz, araştırdığımız incelemelere göre maalesef ki maalesef Samsung'un senelerdir sürdürdüğü kutudan koruyucu jelatinle çıkması olayı son bulmuş görünüyor. GSMArena incelemesi de bunu destekledi. Cihazları almayı düşünen arkadaşlara Aliexpress ten koruyucu bakmalarını öneririm; çünkü TR piyasasında hemen bulunamayabilir.

Bilginize. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• Konuyu büyük ilgiyle takip ediyorum. S10+ telefonum çalındıktan sonra bir süredir şirket telefonu ile idare ediyorum ve gözüm kulağım s22'de. s2, s4, s6, s8, s10+ şeklinde gittim her iki seride bir model değiştirerek. Şu an ise kafam çok karışık.

S21+ 128 gb modelini 11.499'a satıyor samsung resmi site.

S21 FE ise indirimimle beraber 9.899'a geliyor.

Ne yapsam bilemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O işte çok ucu çoklu değnek hocam ya. 1-2 gündür o 'acaba' ya ben de girdim ama yeni teknolojiyi denemeye karar verdim, bekliyorum.

Beklediğimden yüksek çıkarsa bekler, HB gibi sitelere gelmesini beklerim. S21 ailesinde aşırı büyük olmasın ve kaliteli olsun diye alınabilecek tek cihaz S21+.

O da 6.7 ekran ve 200 gr ağırlığı var. Bir süre sonra 200 ve üstü yoruyor hocam. S21 desen arka sırt plastik, S21 FE kasa ve arka sırt plastik :D S22 şu anda kompakt ve kaliteli isteyen için ideal olacak gibi. Yarın 9 gün kalacak fiyatın açıklanmasına. HB kampanya da kaçırmak istemiyorsunuz biliyorum ama yapacak bir şey yok :)

• Passenger kullanıcısına yanıt
    HB kampanyasında haberdar değilim, sadece samsung.com/tr için fiyat baktım. Detay verebilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakkimutlu H kullanıcısına yanıt

Fiyatlar bu şekilde ve 128'likte faizsiz kredi kampanyası var. Stok eritmeye çalışıyorlar muhtemelen S22 öncesi.

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.