< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
bu gidişle biz youtube dan videosunu izlemeye devam
-
Cam ve kılıf almıştık. Bi tarafımızda patladı. Bakar bakar ağlarım artık onlara 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uyanıklar ön sipariş 4-13 martta olsa bile fiyatımız su diyebilirlerdi, dolardaki son dakikayi bilerek beklediler,1 ay sonra fiyat açıklamak ta neyin nesi iyice saçmaladılar,neyse 20 lira olsun dolar bakalim kime saticaklar,beklesinler samsung olarak sorun yok
Hocam savaş haricinde ülkemizde dolar surekli artip düşüyor bir ay sonrasını kim görebilir ama artar diyebiliriz değilmi? Ellerinde cihaz olmadığı icin son gun fiyat neyse o kurdan hesaplar satarız mantığında oldukları çok aşikar önceden diyat verselerdi alip almamaya karar verebilirdik.S21 de ucucak alamiyacaz,s20 cihazima 7000 veriyodu Hepsiburada s21 degisiminde simdi 5600 veriyo dahafa dusucek bekleyerek sanirim hata yapiyoruz al iphone 13 u geç diyor seytan ama iphone da bana gore değil.
Telefonu da hayal edersiniz
-
benim de verebileceğim max fiyat 22k ultra için. Aksi olursa bekleyecez yapacak bir şey yok. Dolar bu hızla devam ederse fiyatların inmesini de çok bekleriz ayrı konu.
-
Aynen öyle almayız olur biter başkası savaşır biz çekeriz başkası kavga eder biz çekeriz napalim kaderimiz tek derdimiz telefon alamamak olsun bosverin savaslar olmasinda canımız sagolsun yeter
Samsung'un kısa bir süre tanıtım amaçlı ve ön siparişe özel uygun bir fiyat ile çıkarmasını umut etmekten başka çare kalmadı. Yoksa hayallerin telefonu olmaya aday görünüyor. 🤔
-
İph hiç kullanmadığım için beni de 13 çok dürtüyordu bir ara. Whatsapp mesajlarının aktarımı uğraştırması, sıkıcı ara yüz ve ekranı sebebiyle vazgeçtim
Umarım samsung sınırları zorlar da beklediğimize değer
-
Valla anlamak zor bizi cekmesinlerde iclerine uc bes gun surer sonra bi anlaşma tamam Petrol fiyatları arttı dolar artıcak keza altinda oyle bizim gibi ülkelerin parasi degersizlesecek olan bizede olacak yani,yil olmus 2022 ne savaşı yav iyi manyaklar ha.
Geçtiğimiz gün S21 Plus alıp almama kararsızlığımdan bahsetmiştim. Doların yükselişiyle birlikte S21 Plus siparişini geçtim arkadaşlar 11.399'dan. Teslim edildikten sonra 4 Mart'a kadar kutusunu açmam beklerim. Eğer o güne kadar şartlar iyileşmişse ve makul fiyatlardan çıkarsa S22 serisi, iade edip S22 ya da S22 Plus düşünürüm. 14k'lar konuşulursa da S21 Plus'tan devam. S21 Plus'ı yedekte bekletenler varsa onlara da aynısını öneririm. Bu fiyattan bulunamayabilir bir daha.
-
Şirketim tarafından verilmesi nedeni ile 5 -6 yıl önce Elma 6 ve 7 ile İpad kullanmak zorunda kaldığım oldu eskiden. Allah bir daha da mecbur bırakmasın. Hiç merak etmeyin uzak durun diyorum.
-
Bence de şu anda yapılacak en mantıklı hareket hocam
Çok yerinde bir hareket olmuş .Tebrikler.
-
Bizim şirkette SE2 verecekmiş 2 günlük hevesimi ondan alırım artık
-
Toplantıda idim bu esnada olan olmuş. Ne güzel yahu... S22 çok uçuk çıkarsa ne yaparız bilemiyorum. S21 Plus alan arkadaş mantıklı hareket yapmış. Tebrikler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 24 Şubat 2022; 11:36:0 >
Bugün bi inceleme izledim. Galaxy S22'nin düz modeli, samsungun web sitesindeki dijital görsellere göre gerçekte çok daha güzel gözüküyor. Çerçevelerin simetrik olmasına bayıldım. İnce çerçeveler, bir telefonu ancak bu kadar güzelleştirebilir. Kamera noktası da hiç göze batmıyor. Bildirim çubuğundaki bi simgeymiş gibi duruyor. Telefonun yanlarını da düz kesime yakın yapmışlar. Tasarımsal olarak çok iyi telefon ya. Bakın adamın elinde tutuşu nasıl. Tek elle telefon kullanmak isteyenler için Galaxy S22'den daha iyi seçenek yok henüz. Fiyatları merakla bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X