Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
166
Favori
876.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu coğrafya çok sıkıntılı. Aslında Orta Asya’dan çıktığımızda bu tarafa gelmek yerine tersi istikamete gidip Kanada taraflarına çıksak daha mantıklı olurmuş.

Neyse artık yapacak bir şey yok. Umalım da 14.50’yi aşmasın dolar. Yoksa herhalde s22 15 bin olacak bu gidişle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Ben bir miktar stok girişi eski kur ve vergi seviyesinden olduğunu düşünüyorum. Samsung ön sipariş ve tanıtım olsun diye bir miktar uygun bir fiyat ile açılış yapabilir umudunu korumak istiyorum. Yoksa haklısın işimiz çok zor, hepimiz vazgeçeceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi düşünüyorum hocam. Cihazların çoktan gümrüklemesi yapıldı. Umudum çıkış için fiyatın artmaması yönünde. Artarsa satmaz zaten. Bir ay içerisinde fiyatlar mecbur düşer.

Bunu yaptıklarına, cihazları 13.65 kur ortalamasından soktuklarına eminim, ama şu an 14 üstüne çıkmış kuru kullanacaklardır. Kime ne kdr yaslarsak iyi mantığıyla. Bu noktada ben sanırım direk almam S22'yi, çünkü Samsung şu ana kdr ön sipariş fiyatını açıklamadığı için bana zerre güven aşılamıyor. Resmen dur bakalım son anda ne kdr geçiririz mantığı bu. Kendi bilir. Bu ülkede büyük kitlelerin 10.000 TL üstüne telefon alabilme imkanı dahi yok, umarım bu realitenin farkındadırlar. İmkanı olanların da en ufak yanlış fiyatta Apple'a kayacağını biliyorlardır bence. Henüz daha yeni piyasaya sürülen S21 FE'de yaşanan sipariş noksanlığı ve tüketicinin ilgisizliğinden ders alınmıştır diye umuyorum. S21 FE'nin 11.000TL'lerden 9.000'lere sadece 1 ayda geldiğini hep beraber gördük. Hala kendimce henüz daha 2 ay evvel S21 almış biri olarak 11.999TL'den daha yukarı ön sipariş fiyatıyla çıkarsa alacağımı düşünmüyorum. Beklenildiği gibi 1-2 aya o fiyat 11.000-11.500'lere bence iner zaten(tabi doların 14.50'nin üzerine çıkmayacağını varsayarsak - ki devletin 14TL'nin ne olursa olsun Mart ayı boyunca altında tutmaya çalışacağını hala düşünüyorum)

• M@DdY M kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel tespitler yapmışınız. Gerçekten müthiş bir yazı. Keşke bunu Samsung'un iş bilmez tepe yönetimi okurda ders alır doğru bir taktik ve fiyat ile açılış yapar.

Çık hemen bugün ön sipariş ile kısa bir süre için 11999'a S22 de 15999 a plus de 20999 a Ultra de.

Gerçekten yaa çok mu zor, ses gelsin patlasın ürün herkes bir an evvel almak için birbirini ezsin. Bu fiyata kaçmaz desin.

Gümbür gümbür satılsın.

İşte Samsung'a da bu yakışır desin.

Valla cesaretlendirmeye hiç çalışmayacağım koca firmayı fiyat açıklasın diye bir tüketici olarak. S22 kullanmamak ya da birkaç ay belki bir yıl geç almak biz tüketiciyi bozmaz, lansmanından tam 11 ay sonra aldım S21'i gayet işimi görüyor, gayet son teknoloji. Hem uygun fiyata aldım, hem amiral gemişi cihaz aldım. Samsung son 2 yıldır pazar payını tüm dünyada kaybediyor. Demek ki birşeyleri yanlış yapıyorlar, bu gayet aleni. İnsanları, bu kdr bilgiye rahat ulaşabildikleri bir anda kazıklamak zor, hatta imkansız. TR pazar payını geri isterse rekabetçi fiyatla çıkarır. Çıkarmazsa satmaz, bu kadar basit denklem. Kararı Samsung versin.. Ben tüketici halimle milyar dolarlık şirketin keyfini düşünemem açıkçası. Samsung bir Apple değil, ne yazık ki alternatifi gırla....

• S21 Plus'ın fiyat avantajından bahsediyoruz, doğrudur da peki aynı hafıza ve Ram kapasitelerine sahip olarak düşünürsek S21 FE ile S21 Plus aralarındaki ortalama 2000TL'lik fiyata göre S21 Plus sizce mantıklı bir satın alma mıdır şu an sırf fiyatı indi diye? Sonuçta 4 yıl update'te S21 FE 1 adım ileride kalacak, cihaz olarak da S21 Plus kadar ağır ve geniş de değil, nispeten kompakt. Fiyat farkı da azımsanmayacak kadar var bence. Ne düşünüyorsunuz merak ediyorum...

Bence S21 FE bu fiyat ile S21 Plus'ın 1 adım önüne geçiyor. Önerim ikisi arasında FE den yanadır.

Ben de benzer bir fikirdeyim. Bu nedenle S21 Plus almaya gerek duymadım şu an. S21 FE'nin fiyatı bence daha da aşağı gelecektir, en azından 128 GB versiyonu 9000TL'nin altına inecek, 256GB modelin fiyatı da 10.000TL'nin altına salacaktır. O zamana kadar da hem S22 fiyatları açıklanmış olur, hem de S21 FE'nin fiyatı iner, o zaman değerlendiririm. Çünkü 200gr telefon bir yerden sonra hakkaten ağır geliyor. S20 FE'de bunu hissetmiştim. O nedenle hafif S21 FE bana daha mantıklı geliyor. Arka kapağın plastik olması aslında benim hoşuma da giden bir detay, kırılmaya o kdr kayanıksız olmadığı için kılıfla kullanma zorunluluğu hissetmiyorum :D

Bende de fiyat uçuk olursa S21 FE tarafı ağır basıyor. Plus dan vazgeçmiş gibiyim

S20 FE konusunda size hak veriyorum. Beni de çok yordu, ondan sattım. Yoksa güzel bir telefondu.

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Bakalım hiç belli olmaz S22 de Samsung saçma sapan yüksek bir fiyat ile çıkarsa S21 FE ye bende göz kırpabilirim. 😊

Hocam zaten sizde s21 yok mu fe yi napacaksiniz :D

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Hocam bataryadan muzdaripim.

Bir nebze de olsa daha uzun süre veriyor. Boyut düşündürmese çoktan alırdım.

• Benim almak için acelem yok ama güzel bir önsipariş kampanyası ile gelirse s22+ düşünüyorum. Zaten 1-2 ay sonra sağda solda daha ucuza bulunabilir.

• Samsung Türkiye burayı okuyor. Tepkileri görüyordur diye umuyorum. Tutup fiyatı 13-14-15 Bin TL yapıp cihazın ölü doğmasına sebep olmaz inşallah. Yap 11.999 peynir ekmek gibi satsın.

Yoksa satacak adam bulamazsın. Elinde kalan stoğu s21’i 8500’e satmak zorunda kaldığın gibi bunu da 10.000’e satmak zorunda kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 24 Şubat 2022; 20:29:22 >

Beklemekte fayda var bence, ben de sizin gibi boyut dolayısıyla S20 FE'den S21'e geçtim, pil ömrü beni çok çok zorlamıyor ama kesinlikle S20 FE Snapdragon kadar da verimli değil. Hoş o ağırlık ve kalınlıkla bir zahmet iyi pil versin... S21 FE iki cihazın ortasında bir pil performansı ile fiyatı 128GB için 9000TL altında, 256GB için de 10000 TL altına salarsa gönlümü bir anda kazanabilir. Hele ki S22 giriş modeli o batarya ve boyut ile 12.000TL üzerinde bir fiyatla gelirse.. S21 Plus indirimini düşünüyordum dünden beri ama şu an S21 FE alternatifine yöneldim gibi. Plastik telefon da kılıfsız kullanmak için iyi, bir de mat kenar alüminyumlar var, açıkçası o da benim sevdiğim birşey S21 FE'de..

S21 FE sadece malzemede kötü. S21 'e göre daha yayvan ve güzel görünüyor. Dediğim gibi sadece malzeme kötü. Beyaz alınırsa o da gayet şık duruyor. Kameraları S22 ailesini bile zorlar nitelikte. 3x gerçek optic zoom onda da mevcut. Aslında gayet iş gören, kullanılabilir bir cihaz.

@M@DdY

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum 👍

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.