Batarya sıcaklığı mı o? İşlemci sıcaklıkları çok daha yukarı çıkabiliyor. |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (651. sayfa)

-
-
Bamovi uygulaması, pil sıcaklığı..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Nasıl güncelleme iyi mi takılma var mı? Ben şahsen One UI7 gelmesinden korkar oldum.. Bizimki o kadar AI'yi kaldıramaz gibi geliyor bana..
Gen 1 kötü bir işlemci değilquote:
Orijinalden alıntı: mahferer
Nasıl güncelleme iyi mi takılma var mı? Ben şahsen One UI7 gelmesinden korkar oldum.. Bizimki o kadar AI'yi kaldıramaz gibi geliyor bana..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reddit dedikodusunu açabilir misiniz
TSMC üretirse evet değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kötü değil, sadece çok fazla enerji çekiyor ve ısınıyor. Soğutamazsan da frekans düşürüyor...
-
Senelerdir yok Finlandiya Nokia'sı yok Kore Samsung 'u iyidir filan deniyor ya, Reddit'de bir kaç konuda son yıllarda Samsung Vietnam tesisine çok yatırım yapmışmış Vietnam snapdragonlu telefon üretimleri daha iyiymiş gibi dedikodulara rastladım da ben inanmıyorum tabii.. Hatta yıllar önce XDA'da uzun uzun tartışılmıştı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 26 Ocak 2025; 18:43:11 >
Söylenti ile olacak iş değil pek hocam. A serisi cihazlarında mesela, anakart ile alt kart arasında kullandıkları ribonun konnektörleri dandikti. Kendi kendine yuva çatlıyor, sonra cihaz şarj olmuyor ya da başka fonksiyonlar sapıtıyor vs. Telefonu değiştirmen ya da tamir ettirmen gerekiyor. Hani böyle saatli bombalara mühendislik yapıyorlar ama şu fabrika şunu daha iyi üretsin diye bir mühendislik yapmadıklarına eminim.
-
Samsung Android 16 tabanlı OneUI 8.0 Haziranda dağıtımı başlayacakmış, bizler daha Android 15 ve OneUI 7 yüzünü göremedik. Hazirana kadar Android 15 bize anca gelir, 16 da kim bilir ne zaman?
https://www.donanimhaber.com/samsung-one-ui-8-0-dogrulandi-iste-guncelleme-alacak-modeller--187033
-
Haziran'da başlamaz OneUI 8 dağıtımına. Daha Ultra dışında bir modelde OneUI7 yok. Yeni Android çıksa da ona uyarlaması onu hazırlaması vs. uzun zaman alır. Sonbahardan önce zor olur bence Android 16 ve OneUI 8, o da en yeni amirallere.
-
Ben de o fikirdeyin, Android 15 OneUI 7 kim bilir ne zaman gelecek bizlere, Samsung istediği kadar bilmem kaç yıl yazılım garantisi versin yazılım konusunda bildiğimiz Samsung, çok yavaş.
-
En yeni amiralden başladığı için sıralamaya gecikme oluyor illa. Test edip düzgün bir şey versin de, sıkıntı olmaz o kadar.
-
-
S22ye veda ediyorum. Pil olayı beni bitirdi. Günde 3 defa şarj yeter yahu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Darısı bizlere hocam... Google Maps kullanıp fotoğraf çekebileceğiniz bir cihaz kullanmak nasıl bir his bizimle de paylaşırsınız artık...
Google haritada hava durumu çıkıyordu şimdi çıkmıyor, bi ayarı mı var yoksa Google yine kendi kafasına göre kaldırdı mı bunu?
S22'nin gece çekimi nasıl bu kadar iyi, yapay zekadan mı destek alıyor.
Ön kameranın gece çekimini de daha yeni keşfediyorum, alalı 2 yıl olacak. Hem gece modu hem de gece modsuz flaşı aştığınızda ekranın parladıktan sonra çok iyi çekim yapması şaşırttı beni.
-
Yapay zekâdan ziyade görsel işleme çok yapılıyor. Sensör yüksek çözünürlüklü. Her pikselden gelen veri diğerleriyle birleştirilip daha aydınlık bir fotoğraf üretiliyor. Görsel işleme algoritmaları da gözün hoşuna gidecek şekle ayarlamaya çalışıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X