Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
166
Favori
876.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam sen bu vowifiyi baya kullaniyorsun anlasilan, tecrubelerinden yararlanmak isterim.

Bende de wifi aramasi açık ama öncelikli tercih sebeke kullanimi olarak ayarli. Pile etkisini tam kestiremiyorum, Tercihi mevcut oldugunda wifi aramasi yap olarak degistirsem pilden tasarruf yapabilir miyim?

Ya da direk wifi aramasini kapatmalimiyim? Benim kapali alanlarda ulasilamama gibi bir durumum yok telefonum heryerde çekiyor

Pil avantaji öncelikli kullanim hangi senaryoda mantikli sizce?

• tembeler kullanıcısına yanıt

aslında telefonu uçak moduna alıp vowifi ile arama erişimi sağlamak pilden tasarruf ettirebilir. mobil şebekeyi tamamen devre dışı bırakmış olacağız sonuçta.

redditte birisi s22u için yazmış: Vastly Improve battery life with wifi calling : r/samsung

• tembeler kullanıcısına yanıt

"tercih edilen mobil ağ" seçeneğinde vowi-fiyi tam anlamıyla kullanmış olmuyorsun aslında. mantıken, sesin dataya dönüştüğü için dakika paketinin yanında ufak tefek internet kullanımı da yapmalı bu seçenekte. kullandığın operatörün çağrı yapılandırma mekanizmasına bağlı tabi bu durum.

telefon çekiyorsa vowi-fi'nin şarja bir etkisi yok ama bir üstteki arkadaşın dediği gibi telefon zor çekiyorsa uçak modu + vowi-fi (tercih edilen wi-fi) seçeneği ile pil tasarrufu yapılabilir. benim bulunduğum yerde hiç bir hat net olarak çekmediği için vowifi'ye mahkum durumdayım. çok net bir ses kalitesi sunduğu için çok da memnunum. telefon çekse bile vowi-fi kullanırdım büyük ihtimalle.

vowi-fi'nin diğer avantajı da çift sim kullananlar için. normalde bir simden konuşurken diğerinin şebeke bağlantısını beklemeye alıyor ve beklemeye alınan hatta o arada arama gelirse göremiyorsunuz. vowifi'de ise operatöre wi-fi ile bağlandığınız için beklemeye alınacak bir durum olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 28 Kasım 2024; 22:13:54 >

• Arkadaşlar selam ekranın alt kısmında iki nokta fark ettim. Sanırım led yanığı sizin yorumunuz nedir? Cihaz değişimi gerekirmi. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
  • berkantkz B kullanıcısına yanıt

Her nekadar mobil sebeke cekiyor olsa da kapali alanda wifi kullanmak en makulu gibi cunku acik alandakinengore daha zorlanarak sebeke erisimi oluyor. Data tuketme olayi mesele degil o olacak zaten ama kapali alanda ucak modu mantikli geldi.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Operatorum Turkcel sanirim mevcut oldugunda wifi arama kullanmak pil tasarrufu yaptiracak gibi gorunuyor.

Daha full çektiğini görmedim mübarek telefonun hattım turkcell ve şehir merkezinde yaşıyorum

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt

net hatırlamasamda şebeke ile ilgili sıkıntıları vardı galiba bu cihazın. yurtdışında ve istanbul havalimanında 5G ile kullanma şansım da oldu, iyi sinyal yakaladığı zaman gayet verimli çalışıyor aslında.

İstanbul havalimanında 5g yi açtım ama bağlanmadı mesela

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt

geçen sene gittiğimde türk telekom ve vodafone bende de bağlanmadı nedense. bu sene şubat ve nisanda gittim, hem türk telekom hem turkcell dış hatlar gidişe adım attığım an çalıştı. önceden aktif etmiştim 5G servislerini, başka hiçbir şey yapmadım içeride.

havalimanı ile alakalı olabilir bu gariplik.

• He şimdi anlaşıldı, Güney Kore 'de sıkıyönetim ilan edildiğinden dolayı S22 'ye Kasım güncellemesi ertelendi

Sıkıyönetim kaldırıldı

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahferer -- 4 Aralık 2024; 10:3:24 >

• SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
  • Bana gelmedi henüz.
  • s22 tr telefonumda bu ara perf düşüklüğü hissettim. arabadaki android autoya bağlıyken telefon çok kasıyor hele uhd de değil fhd60 video çekmek istediğimde bile kamera çok donarak çalışıyor ve videoyu çekemiyor. bu tarz, özellikle kameralı ve android auto bağlıyken yaşanan donma sorunlarına birşey önerebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp200 -- 6 Aralık 2024; 23:37:54 >
  • alp200 kullanıcısına yanıt

parlaklık kısma, 60 hz ve güç tasarrufu ile idare etmekten başka çare yok. bana göre s22 ev telefonudur. dışarı çıkıldığında şarj olsun gps açık haritalar kullanımında ısınma/kasma/donma, sıcaklık uyarısı derken gerçekten üzen bir model. fırsat bulunca değiştirmek dışında çare yok hocam ben de çok pişmanım.

• cellat_006 kullanıcısına yanıt

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]  bu telefona dair en güzel tanımlama olmuş; ev telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 9 Aralık 2024; 9:48:39 >
  • Samsung Google SMS uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederiz diyor, iyi kullanalım ama son 1-2 yıldır Google SMS uygulamasına bir güncelleme geldi, her SMS geldiğinde yukarıdan "bu SMS spam mı değil mi" manasında bir pencere iniyor ve beni çok rahatsız ediyor, bir de zıplıyor filan bir animasyondur gidiyor.. Bu pencerenin çıkmamasını nasıl sağlarız ?
  • mahferer kullanıcısına yanıt

Eskiden SMS için Textra kullanırdım, çok da memnundum ama sonradan pek SMS ile işim kalmadı diye bıraktım uygulamayı. Çözüm bulamazsanız tavsiye ederim.

Ama spam ayarlarında falan da o pencere ile ilgili seçenek vardır sanırım.

• Garantinin bitmesine 1 ay kala, ekran yanığı yüzünden garantiye vermiştim. Kasa, arka kapak, batarya, ekran değiştirilmiş. Sıfır gibi olmuş, elimden çıkarıp S24 bakmaya başlayacağım. Garantisi bittikten sonra bu cihaz yaramaz daha çünkü.
  • Desident D kullanıcısına yanıt

değişim kampanyası ile S25'i de düşünebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.