Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.961
Cevap
166
Favori
876.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

resimdeki ikonları nasıl kaldırabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 11 Kasım 2024; 17:49:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• formula 1 kullanıcısına yanıt
    ayarlar
    erişilebilirlik
    gelişmiş ayarlar
    erişilebilirlik butonu/hareketi (erişilebilirlik kısayolları bölümünde en üstteki seçenek)
    eylemleri seçin (en üstteki seçenek)
    seçili olanları kaldırın, simgeler gidecektir.

bazı adımları birebir yazmamış olabilirim farklı olabilir bendeki telefon dili ingilizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yazdıklarınızı yaptım .
    sorun düzeldi
    yanıtınız için teşekkürler
    ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2.el s22 pkus alacağım s22 kullandım bataryası yüzünden sattım s22 plus durum nasıl bilgi verebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,

sizin cihazınızda da kamera 1x modunda yakından çekerken bu şekilde kenarları bulanık oluyor mu? orta kısım net ama kenarlar öyle değil bende.

• berkantkz B kullanıcısına yanıt

evet oluyor

• 3dboy kullanıcısına yanıt

Alabiliyorsan s23 s24 yada s24fe al yada a55 sıfır ama diyelim ki illa s22 plus alacaksın şöyle diyim s22den çok daha iyi nedeniyse şu:

Daha büyük batarya ve ekran ama ekran büyük aynı süreyi verir deme daha uzun pil dayanıyor ayrıca s22plus ve ultrada vapor chamber kullanılırken s22de düz bir soğutucu plaka kullanılmış yani daha az ısınıyor ultra ve plus cihazlar. Daha az ısınırsa işlemci hem çok güç çekmez hemde daha performanslı olur demek istediğim performans sıcaklık ve pil konusunda %10luk bir artış sağlayabilirsin alacağın cihaz temizse ve temiz kurulum yaparsan. Umarım yardımcı olabilmişimdir

• S24Fe forum grubuna baktım. Adamlar dün gece S24FEB50 indirim koduyla samsung store mağazasından yarı fiyatına telefon almışlar, fenomenin biri paylaşmış instagramda kodu vermiş millet 10 dakika da kodları tüketmiş. 5 adet alıma kadarda kod çalışmış. Nasıl iş bu

• meydanoglubaran62 M kullanıcısına yanıt

Üstad sd gen1 cihazların hepsi ısınıyor ve pil düşmanı, bu işlemciyi kullanan bütün markaların cihazları çok kötü.

• GPS aç kapa ile Harita ve hava durumu rutini oluşturdum, sabah 100 ile çıktım akşam 65 ile eve girdim:) GPS ne pil harcıyormuş arkadaş yaa..

• mdirgin M kullanıcısına yanıt

Samsung'un kendi kanalları pahalı satıyor. Akakce'den bakın cihaza, güncellendiyse nerede varsa ucuzu gösterir.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

3 hafta kullanim sonrasindan bildiriyorum adaptif guc kullanimi oturdu ama gun icinde standart kullanimda 2saat anca ekran suresi veriyor. Ayni dedigin gibi sarjdan cikarip hic kapatmadan kullansam belki 4 saat ekran suresi alirim.

Ama durumu kabullenince insana bi rahatlama bi aydinlanma da gelmiyor degil. Sarj aletini yanimda gezdiriyorum 15dk sarj ediyorum %50yi geciyor hemen. Bende iphone kullaniyormuscasina her firsatta sarja takip keyfine bakiyorum. Dert yok tasa yok. Adam yanimda iphone 16pro kullaniyor o da sarj aletiyle geziyod ben ne yapayim abi

• tembeler kullanıcısına yanıt

iyi bari tek değilmişimSAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]  ben de 2, en fazla 2,5 saat ekran süresi alıyorum %80 -> %15 arası kullanımda.

telefonla görüşme yaparken su gibi şarj harcıyor bu, en uyuz olduğum o. vowifi kullanmama rağmen, galaxy buds pro ile 1 saatlik telefon görüşmesinde %20 civarında şarj harcıyor.

Bluetooth üstünden ses kodeklerinin çalıştırılması ve veri aktarılması o kadar etkiliyorsa ciddi bir güç tüketimi demek. Gerçi eskiden daha güçsüz donanımlarda Bluetooth işleri çok kaynak tüketirmiş sanırım. Bluetooth ile müzik dinlerken telefonun kasması vs. şeyler vardı konularda. Hep iyi donanımlı cihazlar kullandığım için bir sıkıntı yaşamadım tabi ama o tüketim ilginç yine.

• sis651 kullanıcısına yanıt

1 saat değil 1 saat 40 dakikaymış yine de garip yani.

aşağıdakinde bakıyorsun şebekeden aramada 60 dakikada %6 gidiyor, hadi 120 dakikada olsun %13. ben vowifi ve kulaklık ile 140 dakikada nasıl %20 tüketebiliyorum anlayamıyorum, hoş artık anlamaya da çalışmıyorum SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]PhoneBuffyoutube
    We test both the speed and battery performance on the Snapdragon 8 Gen 1 and Exynos 2200 variants of the Samsung Galaxy S22. Galaxy S22 Ultra: https://howl.me/ci3al4xSbbn Disclosure: We may earn an affiliate commission when you buy through one of our links. This comes at no cost to you and helps support the channel. TEST OBSERVATIONS: - During the speed test trials, we noticed that the animations stuttered a bit more on the Exynos variant (although this didn't technically affect speed). - Battery indicators are only estimates. Sometimes 1% lasts 30 minutes and sometimes 3% lasts 30 seconds. TEST NOTES: - Screens were calibrated to 200 nits with auto-brightness turned off. - Speakers calibrated to the same decibel count. - Tested within equal distance of a mini cell tower. - Tested in a temperature controlled environment. SUBSCRIBE HERE: http://bit.ly/phonebuffsub FOLLOW US HERE: http://www.twitter.com/phonebuff http://www.facebook.com/phonebuff http://www.instagram.com/phonebuff About PhoneBuff: It's not official until it's done #phonebuffstyle! Home of the best smartphone speed tests, drop tests, and battery tests. Send Products To: PhoneBuff 23811 Washington Ave 110-394 Murrieta, CA 92562 Galaxy S22: Snapdragon vs. Exynos Speed & Battery Test https://youtu.be/5z8sOMOfrfA PhoneBuff https://www.youtube.com/phonebuff
    https://www.youtube.com/watch?t=280&v=5z8sOMOfrfA&feature=youtu.be

Kulaklık kullanımı farklı bir şey hocam. Çalışan ses kodeği var, ses işleniyor, dönüştürülüyor vs. Bu tabii ki basit bir işlem gücüyle oluyor olabilir ama uyuması gereken donanımı uyanık tuttuğu için bile tüketime katkısı olabilir.

Valla dedigim gibi durumu kabullenince yeme de yaninda yat 😀 telefon cok guzel ben memnunum millet 80k lik telefonla elinde sarj aletiyle geziyor.

Ote yandan benim samsung kullanma sebebim akilli saat olayi. Samsung saatlerini kullaniyorum gunluk farkli saat takiyorum, gumus, siyah, deri kordon vs. Bunlarinda tum fonksiyonlari aktif. Dolayisiyla sizin kulakliktaki tuketiminizi muhtemelen ben de saat baglantisinda yapiyorum.

Kulaklik da kullanmak isterim ama henuz benim icin col gerekli degil, kullanirsam ve dediginiz gibi cikarsa sarj konusunda hem akillo saat senkronizasyonu hem kulaklik derken 1 saat ekran suresi falan alirim heralde 😁

• tembeler kullanıcısına yanıt

1,5 sene boyunca, gün boyu bağlı anker bluetooth kulaklık + watch 5 + çift sim kombinasyonuyla kullandım. ekran süresi benzer seviyedeydi, 2 2,5 saat arasıydı yine.

şimdi tek sim, bütün gün vowifi, saat yok, sadece konuşulacağı zaman bağlanılan buds pro var, değişen bişey olmadı pek.

• Samsung kasim guncellemesini ocakta vericek heralde

• S24'e bile bugün gelmiş, S22'ye cumartesi gelecek herhalde..

• 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.