gerçekten çok eziyetli kasıyor ediyor istediğim şeyleri yapamıyorum s24+ düşünüyorum. şimdi mi geçsem s25 çıkınca ucuzlar mı o zaman mı geçsem o var aklımda |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (649. sayfa)
-
-
Hayret, 2 buçuk yıldır bir kez olsun kasma görmedim.cihaz belleğinde yer kalmama durumu yoksa donanımsal bir sorun da olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tamam şarjı berbat ama S serisi 2 senede kasma donma yapmaz normalde.
21 nisan 2022'den beri format atmadan kullanıyorum cihazı, 45 derece hava sıcaklığında bile tek bir kere donduğunu görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 16 Aralık 2024; 20:32:5 > -
Nasıl yani sizin cihazınız hiç kasmıyor mu bende redmi note 8 performasnı veriyor kamerada olsun genel kullanımda olsun. arada bellek temizliği yaparak rahatlatıyorum ama bi yere kadar
-
bence siz bi format atın cihaza, ya bişey kapmış ya donanımsal bi arızası var. bundan önce S7 ve S9 kullandım, hatta ikisini de benden sonra 2şer sene kardeşim kullandı, hiç biri tek bir kere kasmadı. A olsa anlarım da S serisinin kastığına hiç şahit olmadım.
-
Bende takılmalar oluyor ama arada. benim kullanımımla ilgili sanırım. Bundan önce iphone 11 vardı onda da oluyordu arada
Takılma kasma vs. kullananla ve kullanımla da ilgili. Arkaplanda belleği çok kullanan büyük uygulamalar çalışanlarda kasma ister istemez olur. Çalışan uygulama belleğe ihtiyacı olduğunda eski uygulama anında öldürülüp bellek temizlenemez. En kötü bu işlem esnasında hafif bir kasma olur. Ama kullanıcı sıradan sosyal medya uygulamaları kullanıyordur, çok bir ağır kullanım yapmıyordur, kasma görmeyebilir.
-
Formatlık olsa zaten düzelir ama 2 senede bu hale gelmek zorunda değil. Acil kullanım anında ölüyor tel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece sosyal medya gir çık yapmıyorum aynı anda o tarz uygulamaları hızlı açıyorum yani çok hızlı davranıyorum yetişemiyor cihaz. Ama bazen bisi yapmasamda sadece şarjdayken fazla bildirim geldiginde bile kasıyor.
Android auto araçta bağlıyken kamerayı açmak zulum. Video atmaya çalışcam simdi
Buyrun deklansöre sürekli bastım live foto açık ve kapalı işleme orta ayar da
-
Sürekli fotoğraf çekerken olabilir. Fotoğraflar üstünde dijital işleme yapılıyor, bu da anlık belleği fazla kullanıp işlemci kullanan bir iş.
Bu arada Fold 6 kullanıyorum ben de, ara ara ciddi olmasa da takılmalar oluyor. Yoğun kullanınca yapacak bir şey yok. Apple boşa arkaplandaki her şeyi kontrol etmeye çalışmıyor. :)
-
Tüm bilgisayarımsı cihazları ve özellikle Android telefonları, hem akıcı olması hem de güvenlik açısından günde bir kez yeniden başlatmakta fayda var, zaten Samsung ayarlarda böyle bir seçeneği sunuyor..
sammobileGalaxy S22 facing bootloop, stuttering issues after One UI 6.1-based updatehttps://www.sammobile.com/news/galaxy-s22-one-ui-6-1-update-bootloop-stuttering-issues
-
-
Maksimum 4 saat verir sanırım. S22 nin kanayan yarası…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ya telefon çok ama çok güzel hiçbir şekilde kasma donma yanmıyor, kompakt tam ele oturuyor, 2 yıldır kullanıyorum tek sıkıntısı şarj, onu da idare ediyorum bir şekilde. Mobil veriyi 3g'ye çekip deneyeceğim bakalım etkileyecek mi ekran süresini
-
Bu süreleri bir tek ben alamadım. Pil de değişti durum yine aynı. Cihazı 120 hz'de mi kullanıyorsunuz ? Genelde wifi ile mi bağlı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X