Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
166
Favori
876.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bir hafta kaldı, sabredin derim. Görün, S21U bir yere kaçmıyor :)

S21 FE Şu anda resmi 10999. Piyasada ise 9999 TL ye bulunuyor. 6 gün bekleyin.

• java kullanıcısına yanıt

Hocam 699$'a 11999TL fakat 799'a yani 100 dolar farka 14.999 olacağını mı düşünüyorsunuz.? 100 dolara 3000TL mi oynar diyorsunuz? Bu arada s21FE 11.999'dan alan olduğunu sanmıyorum. Telefon 9.299'dan çok rahat bulunuyor

Hatta amazon'da 256'lık modeli 10.388'den alınabiliyor. Yani 128'lik s22'nin 11.999 ya da 12.999 olmamasının tek nedeni Samsung'un fiyat politikası olur.

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 26 Şubat 2022; 1:35:37 >

• Passenger kullanıcısına yanıt

S21u bir yere kaçmıyor ama fiyatlar bize kaçıyor durdukça

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M@DdY M kullanıcısına yanıt

S21 ile s21 fe arasında dağlar kadar fark var dostum, kullanılan ekran bile farklı parmak izi okuyucu farklı okadar da değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Şubat 2022; 10:41:6 >

Umarım fiyat konusunda yanılırım ama şu an S21 Ultra için 28 Şubat son tarihli 3500TL avantajlı güzel bir kampanya var... Samsung'a fiyat konusunda güvenemiyorum cihaz tahminim gibi hadi 14999TL değil de 13999TL olsun... Yaklaşık aynı fiyata alabileceksem S21 Ultra daha iyi bir tercih olmaz mı...?

Büyük ve ağır telefon kullanabilene S21 Ultra kral cihaz hocam. Kullanabiliyorsanız eğer, S22 yi hiç beklemeyin derim varsa kampanya. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• Hindistan'da bile alım gücü bizden iyi. Adamlar ön sipariş rekoru kırmış.

• Açıklayın artık şu fiyatları ya

S22 Hindistan başlangıç fiyatı 72.999 INR yani 13.445 TL imiş... Şimdi iyiden iyiye inanıyorum ki TR'de fiyat özel vs de olsa 14.999 TL altına zor gibi görünüyor...

• -KÜÇÜK BİR BİLGİ -

Hindistan'da S21 fiyatı 59999 Rupi. Bu da TL olarak 11.050,00 TL 'ye denk geliyor.

S22 ön sipariş fiyatı ise 72999 Rupi. TL olarak 13.500,00 TL'ye denk geliyor.

Yani S21 ve 22 arasında, TL bazında, en azından Hindistan'da 2500 TL'lik fark yer alıyor.

• Onu yazdım ben de tam. S21 fiyatı da 11.050 ama :) Bizde 9999 TL.

S8'in rekorunu elinden alacaklar anlasilan umarim bizde de direkt her cihaza kulaklik hediye vermek yerine indirimli saat opsiyonunu da sunarlar.

Hindistan'a alim sirasinda bonuslar vs. sunulup bizde bu imkanlarin olmamasi da ayri uzucu bir durum..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes aciklanacak fiyati bekliyor sanirim. Umarim burada konusulan rakamlar olur. Bende s22+ 256gb dusunuyorum.

• Herkes açıklanacak fiyata göre bir yol çizecek hocam. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• Yanlış anlamayın da günümüz şartlarında bu tarz 15bin lira gibi uçuk rakamlarda telefon almak hiç mantıklı gelmiyor bana. Elimde m21 modeli var ve istesem s21 de alabilirim şükür. Aşağıya resim bırakacağım. S21 ultra 5g ve m21 kıyaslaması.
    S21 17.600tl
    M21 ise 3150tl güncel fiyatı. 5 kat fiyat farkı var ve bu fiyat farkına karşın bize ne sunuyor diye düşünmek lazım.
    108mp kamera kı? M21 de 48mp kamera var ve inanın kullanmıyorum düşük ayarda seçili. Çünkü 48mp fotoğraf çekmek için 1-2 saniye bekletiyor. Bende kapadım 20mp çeksin hemen çeksin. Yani bizden bu kadar para alıp bize ne sunacak ve 2-3 yıl bile geçmeden yenisini almak istiyeceğiz. Ki ben bozulaana kadar kullanırım. Yorum sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty86 -- 26 Şubat 2022; 13:26:59 >

Bahsettiğiniz kampanyanın linkini alabilir miyim...

Şu anda 2500 TL destekli bir kampanya var ama onda da geri alım bedelleri çok düşük. S21'e 4500 TL veriyorlar..

• Musty86 M kullanıcısına yanıt

Hocam herşey beklenti ve kullanım deneyimi. S21e birşey diyemem ama s22 absürt bir rakamdan çıkmazsa arada farka değiyor.

M21 için en basitinden ois yok, eldeki malzeme hissiyatı kötü, işlemci birkaç sene kullanmaya yetecek ama sonraki yıllarda navigasyonu açsın diye baka kalacağız telefona filan filan sayılır gider.

Sosyal medyada gezinirken arka arkaya iki video geliyor birinde video resmen sallanıyor ve izlerken midesi bulanıyor insanın diğerinde ise akıcı, hoş bir video. Burada optik görüntü sabitleyicinin önemi ortaya çıkıyor. Kameraların da mp değerlerinden ziyade yazılım ve lens kalitesi fotoğrafları bambaşka bir seviyeye taşıyor.

Ben amiral gemisi diye tabir edilen tepe modeli alır uzun yıllar kullanırım bu yüzden 3bine telefon varken 15bine telefon alırım ki kullanırken elimde premium hissiyatı daha doğrusu kaliteli malzemeyi, aradan beş yıl geçse bile navigasyondan bir adres bakarken anında açmayı, istediğim uygulamaları aradan beş yıl geçse de sorunsuz kullanmayı, raw fotoğraf çekmeyi, kaliteli bir deneyim yaşamayı buradaki çoğu kullanıcı gibi seviyorum. Dört beş sene sonra s21 kullanan adam navigasyondan anında adresi bulurken m21 kullanan kişi yol ayrımını kaçırmamak için aracı kenara çekip navigasyona bakacak. Şuan S7 kullanıyorum ve 2020 2021de çıkan giriş seviyesi telefonlarla karşılaştırdığımız zaman halen telefonum çoğu yönden aynı performansı veriyor ama bundan beş sene önce j7 alan arkadaşımın telefonu ise resmen whatsapp gibi mesajlaşma uygulamalarını bile zorla açıyor. Hele navigasyondan adres bakmak filan eziyete dönüyor.

Dediğim gibi herşey kişisel beklentiler. Kimi sadece sesli ve yazılı iletişim için kullanır kimi telefon ile iş yapar. Ama aradaki fiyat farkının yıllar sonrasında nelere dönüştüğünü gördüğüm için tepe model almayacaksam telefonu değiştirmiyorum. Bugün 17bin olan telefonun 3 sene sonraki versiyonunun 37bin lira olmayacağının da garantisi olmadığı için almışken iyisini almak lazım diye düşünüyorum. Tabiki herşey kişisel beklentiler.

• Aynı diğer arkadaşın yazdığı gibi düşünüyorum.

Amiral gemisi alırım 4 - 5 yıl sorunsuz kullanırım.

Tek hobim bu (telefon ve bilimum ev elektroniği).

Emekliyim başka hiçbir harcamam yok.

Kışın bu tür cihazlar, yazın turlar.

Bundan sonra zevkimi yaşayacağım.

Paraları mezaramı götüreceğim. 😂

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Tıpa tıp aynı durumdayız hocam. Tek fark emekliyim ama hala çalışıyorum. İki sene daha çalışayım diyorum. Sonra tam aynı olacağız. 😊😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

düşüncelerimiz hemen hemen aynı. ben işin biraz f/p tarafındayım aynı zamanda. kızım ile hanıma mesela poco x3 pro aldım ki fiyatına göre çok çok iyi cihaz. performans, pil, fotoğraf, işlemci falan çok iyi. bir kaç eksiği var beni ilgilendiren ondan dolayı da kendime de bundan almayıp s22 yada s21 fe alayım diye düşünüyorum ki aradaki fiyat farkı da epey var diğer arkadaşın dediği gibi. ama mesela note 8 var bende ve yıllardır sorunsuzca kullanıyorum ve hala daha çok iyi durumda ve premium.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.