Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
166
Favori
876.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Umarım emekli olunca istediğiniz yere yerleşir harika bir yaşantınız olur.

Ben oğlan yüzünden daha İzmir merkezden kurtulamadım.

Şu üniversiteyi bitirirse kafamdaki sahil kasabasına yerleşeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt

Ben de fiyattan sonra bir karar vereceğim hocam. Düşündüğüm rakam aralığında olursa S22 elbet ama yüksek bir fiyattan gelirse S21+ ve S21 Fe denklemindeyim. S21+ malzemesi ile tam premium ama ağır o da 200 gr az değil. S21 Fe hem büyük ekran hem de ağırlığı çok iyi. Bunun ikisini bir arada sunan cihaz yok kadar azdır. O nedenle seçenekler arasında. Bakalım bir, 5-6 gün sonra ak / kara çıkacak :)

• Fiyattan sonra ilk defa bi topikte alan olmadan s21 e gecicez gibi hissediyorum :) olsun ordada mutlu oluruz gerci su anda mutluyuz hepimiz aynıyız aslında ortak noktalarımız teknolojiyi seviyoruz içimizde var bu napalim,baska harcamalarimiz yok iphone dayatmasıni kabullenmiyoruz ve böyle kendimizi avutuyoruz,keske daha iyi alım gücüne sahip olabilsekte bu hayatı bizde sorgulamadan yasabilsek ki genede şükürler olsun halimize diyelim tek derdimiz bu olsun :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben Android seviyorum.
    Televizyonum Sony Android. İkisi uyumlu çalışıyor.
    Oğlum müzisyen ona iphone, Apple lazım olduğu için onları kullanıyor.
    Kim neyi sever ve işine yarıyorsa onu alacak.
    Ben oğluma neden iphone aldın demem oda bana karışmaz.

• Atak-1 kullanıcısına yanıt

bende s21 de kalmaktan korkuyorum  

• Evet abi ben de seviyorum IOS sistemi bana çok uzak.

@Atak-1 ,

Üstat çok doğru yorum, hayırlısı olsun. Ben de öyle 19 yıllık kamuda çalışanım. Yöneticilik pozisyonundayım. Sigaram yok, kötü alışkanlığım yok. Evimi, arabamı almışım zamanında.

Tamam artık bir hobilerime bakıyorum :)

• O korkuya sahip olan bir kişi daha tanıyorum, konu sahibimiz @ssavtak abim  

• Passenger kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hepimiz heycan icin burdayiz kendimize bi eğlence iste stresten uzaklasiyoruz,yok ısındı yok pil bitti aslında hepimiz pili uzun giden telefonda alabiliriz ama uğraşmayı seviyoruz yeniliklere açığız ciddiye alıyoruz bir çoğumuz istedigi telefonu alma gücüne sahip ama beklemek almak kullanmak yenisini takip etmek güzel bir sey :) saygılar hepinize

• Atak-1 kullanıcısına yanıt

Tabi tabi, yenilik bir heyecan ve meşgale. Gün sayıyoruz, istesek hepsini alabiliriz ama değer mi, hangisi bana uygun muhasebesi yapıyoruz. Bununla uğraşmak hoşumuza gidiyor :)

Saygı bizden hocam. Aktif olmanızı dileriz :)

Beni de ekle o gruba, daha cicim aylarında bir S21'ciyim ben de  

• M@DdY M kullanıcısına yanıt

Hadi ben Note 20 Ultracıyım :D Büyük telden sıkıldım, ellerim yoruldu artık da size ne oluyor yahu?  

Hoş geldin hocam. Bakalım neler olacak. Yarın son 5.  

• Konuda 50 yaş civarı epey kullanıcı var anlaşılan. 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt

Ben haziran ayında 40 diyorum.  

• 20 Şubat'da 59 oldum.
    Önümüzde ki sene toplu taşıma indirimli bineceğim. 😊

• Acaba demo/teşhir cihazlar samsung mağazalarına geldi mi? Standta inceleme şansımızın olduğu bir mağaza bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakkimutlu H kullanıcısına yanıt

4 Mart'tan önce sanmam, yoktur hocam. Zaten 4 Mart'tan sonra Media Markt gibi yerlerde de görebiliriz sanıyorum.  

Yaş 33 ile gruba katılayım.

Ya telefonun büyüklüğüyle alakası yok, zaten ben büyük ve ağır cihaza geçmeyi gerçekten düşünmüyorum. S20FE'de bu iki durumdan rahatsız olduğum için S21'e geçiş yaptım. Burda S21+ mevzusu döndü diye fikrimi söyledim. Zaten tahmin edilen fiyattan çıkmazsa S22'yi hemen almayı düşünmem, fiyatın 12.000 altına çekilmesini beklerim, ama bu durumda S21 FE de S21+'a güzel alternatif olabilir açıkçası.

• M@DdY M kullanıcısına yanıt

S21 FE kim ne derse desin güzel cihaz hocam. Ağırlık çok başarılı. Ekran çok iyi kameralar da enfes.

Eğer beklediğimden yüksek gelirse Amazon'dan 256'lık bir denemeye alacağım gibi. 4-5 bin TL fark çıkarsa hiç değmez.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Oooo abim saygılar. Ben dün 53 oldum. 25 Şubat 1969 tevellüt. En büyük hobim teknolojik ev ürünleri. Bunların başını da tabi ki cep telefonu çekiyor. Hem emekli hem çalışan biri olarak bütçem teknolojiyi takip için uygun. En geç 1 senede kullandığım telefonu değiştiriyorum. Başka bir lüksüm harcamam yok. Yabancı Film ve dizi izlemek de hobilerimden. Android ve özellikle Samsung telefonlar tutkum. One UI ara yüze hayranım. Ona yaklaşan bir ara yüz yok. Burada sizlerle fikir alış verişi yapmak da çok keyifli. Allah bu tadımızı bozmasın.

• Ben siyahçıyım. FE de alsam 21 de alsam 22 de alsam siyah alacağım. Çok güzel duruyor siyahı.

https://www.youtube.com/watch?v=T0wiMRrikcM&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.