< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Bu arada fiyatlar fazla gelirse alternatif cihaz olarak s21f düşünen arkadaşlar vardı sanırım
İyi güzel cihaz yalnız ana konudaki birçok kullanıcı pilden çok şikayetçi iyi gidiyor diyen de var ama çoğunluk pil konusunda memnun değil
Günlük kullanımda 7 saat süre alanda var 4 saatte zor görüyor diyen de var
Tabii ki kullanımdan Kullanıma sürelerde değişiklik olur ama bu kadar uçurum fark olması enteresan geldi bana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Genel olarak One UI batarya kullanım öğrenmesi özelliğinden memnunum. Adaptif güç tasarrufu modu sürekli açık benim S21 cihazımda. Yaklaşık yüzde 40'lar civarında güç tasarrufunu açıyor, evet high refresh rate olmuyor falan filan ama %40'tan sonra acaba pil bitecek mi diye düşünmüyor olmak da gayet iyi oluyor. Normalde ortalama 6:30 ekran sürelerini geçiyorum ben adaptif güç tasarrufu ile. ilk %45-%50'ye kadar zaten cihaz enerjiyi kısmıyor, sonra da bence gayet kabul edilir bir güç tasarrufuna giriyor. Tabi benim kullanımım da mühim, ben telefonda oyun oynayan biri değilim. Sosyal uygulamalar, mail, temel internet gezinmesi ve youtube gibi kısa video uygulamaları diyebilirim. Telefondan Netflix dahi izleyen biri değilim. Bu noktada S21 FE benim için yeterli gelecektir aynı kullanımda. Ama tabi S22 için benzer şeyleri henüz söyleyemem.S22 için GSMArena ölçümlerinde yaklaşık 87h endurance bekliyorum ama.
-
-
GSMArena S22 incelemesine başladığını bile duyurmadı hocam. Satışa çıkana kadar inceleyemebilirler maalesef.
Sizce en güzel renk hangisi? Ben yeşilin tonunu çok sevdim
-
Yeşil buradaki çoğu insanın favorisi. 😉
92 h endurance rating benim için yeterli. Akşamı çıkarır benim kullanımına.
Başka birkaç yorum da gelse fikrim netleşecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk Galaxy maceram 2010'daydı, kısa bir Nokia N8 deneyimimden sonra geçmiştim, İlk Galaxy, Galaxy S I9000. O zamanlar Android Market Türkiye'de açık değildi, Samsung Apss'ten indirirdik uygulamaları. Super Amoled Ekranı, az ama öz işlevsel uygulamalarıyla ne telefondu ama.
Ertesi sene (2011) Galaxy S2 aldım, I9100, Ekran büyüdü, Super amoled plus oldu, müthişti. Hey gidi günler, hey.
Uzun bir aradan sonra S serisine geri döneceğim, tam 10 yıl sonra. Batarya bizi üzmese bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben telefonu dizayn olarak çok beğeniyorum. Hele S22 yeşil benim için çok yakışıklı bir telefon. Samsung uygun bir fiyat ile çıkarsa S21 den geçiş yapmaya karar verdim. Batarya testlerine takılmayacağım. En kötü benim S21 kadar süre alırım diye düşünüyorum. Alıştım zaten bu şekilde ara takviye ile kullanmaya. Çok dert olmuyor.
Son kararı fiyat belirleyecek. 13 üzeri bir fiyat ile asla almayacağım ama bu kesin ve net.
Galaxy S22’nin edeceği maksimum fiyat 12.000 Tl, S22 Plus modeli içinde olması gereken maksimum fiyat 14.000 Tl’dir.Benim görüşüm bu yönde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeşil yada beyaz.Diğerleri çok sönük duruyor.
Spigen’in ürünlerine bakmak lazım.
Zaten o fiyatlara gelir hocam da insanlar bir aydır bekliyor. 9 şubat ta tanıtım oldu, 4 Mart ön sipariş, daha ne zaman ele gelir belirsiz. Bir ay daha fiyat düşmesi için beklemek çok can sıkıcı olur. İlk fiyatlar önemli bakalım artık.
Eğer iPhone’dan , Galaxy S22’ye geçersem en çok arayacağım özellik, ios’un klavyesi olacak.Ona en yakın klavye de Google’ın Gboard klavyesi sanırım.
Galaxy S2 çığır açan bir telefondu.O zamanlar Samsung akıllı telefon piyasasında yenilikçi ve lider konumdaydı.Şu son 3-4 senedir Apple liderlik tahtını bırakmıyor.Sektöre yön veren Samsung, Galaxy S22 serisiyle sahalara dönebilecek mi bakalım.
S22'yi 12000 gibi bir fiyatla gelecek olmasını beklemek naiflik olur bence. Şu an için base model fiyat 13990 olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir fiyat belirledikleri an işte S21 Plus 256 lık 12500 olunca ve S21 FE 256 lık 10500 olunca insanlar hangisini alsam acaba diye düşünecek. Çok fazla ikilem, hatta üçlem arasında bırakacaklar insanları, net.
S22~ 11.999
S22+ ~ 13.999
S22 Ultra ~ 17.999
Fiyat tahminim bu yönde bakalım . Ama S22 10.999 fiyattan çıkarsa mükemmel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X