Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.030
Cevap
164
Favori
883.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Machine Wizard kullanıcısına yanıt

Fiyatlar açıklandığında alıntılama yaparım hocam . :) Benim için sınır bu yoksa geçmem.

Bide ön sipariş vermeyeceğim , s20 serisinde yaptığım hatayı bu sefer yapmayacağım ısınma ve batarya önemli biraz kullanıcı deneyimlerini okuyup ona göre hareket edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 27 Şubat 2022; 22:14:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar olsun da istediginiz kadar alintilayin onemli degil :)

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt

Hocam merak ettim ios klavyesinin neyini beğeniyorsunuz?

Benim iosta en beğenmediğim şey klavye. Tahmin özelliği inanılmaz kötü. Sürekli yazdığım cümleyi bile tahmin edemiyor. Swift klavye ile çoğu zaman kelimeleri tamamlamıyorum. Kullandığım cümlelerdeki kelimeleri sırayla öneriyor. Birde ios klavyede üstte sayı tuşları yok.

İosta swift klavye var ama android sürümü kadar iyi değil.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Bence de İOS ta en rezalet olan şey klavye. Ben de SwiftKey kullanıyorum. Geçtiğim her cihazda yazdığım cümleler, hatta emojilere kadar tahmin ediyor, tanıyor beni Gmail adresi ile. 👍

• iOS'ta swiftkey kullanıyorum gayet iyi çalışıyor hocam. Androidden kayıtlı kalan hesabımı kullandığım içindir belki de. Kendi klavyesi hakikaten beş para etmez ios'un.

• İnceleme videolarını izliyorum da S22 ve S22+ fotoğraf olarak epey gelişmiş. Ana sensördeki megapikselin artması ve 3x optik zoom gelmesi fark yaratmış. Özellikle de gece fotoğraf çekimi özelliği iyi iş çıkarıyor. Uygun fiyattan gelirse 10-15 bin bütçesi olanlar için en iyi tercih olacak

• tabletdunyası T kullanıcısına yanıt

Telefon sızıntıları ilk çıktığında 'Bu ne ya, S21 ailesinin aynısı" denildi; belki hepimiz dedik ama aslında tasarım anlamında da kamera anlamında da değişim ve ilerilemeler kaydettiler gerçekten.

Kamera delikleri de daha büyük duruyor falan. Tabi üç tane alt alta görünce aynısı dedik ama farklılıklar güzel olarak çok. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 27 Şubat 2022; 23:26:12 >
  • S22 vs S21 FE Hız Testi:

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]inspectoryoutube
    Speed test Samsung Galaxy S22 and Samsung Galaxy S21 FE
    https://www.youtube.com/watch?v=APL8i_XCnpo&feature=youtu.be
  • Samsungun bu sene ülkemize snapdragon modelini getirmesi Türkiye'ye önem verdiğini gösteriyor.

Bu yüzden fiyatta da güzel fiyatlandırma bekliyorum. Dört sene büyük güncelleme garantisi, daha iyi kamera, şık tasarım...

Alınacak doğru düzgün telefon bulamıyordum artık ben dahil çoğu kişinin aklını çelecek telefon geldi

• S21fe kafamı karıştırıyor.Sizce 8000tl ye 256gb alınır mı?6s plus 16gbye 4200tl veriyolar.Yoksa s22 plusu mu beklemeliyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peki S22 Modeli, Küçüklüğü ile Nam Salmış S10e Yanında Nasıl Görünüyor? Cevap Videoda:

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]Jv Productionsyoutube
    Compact flagship phones are becoming nearly impossible to find, making this year's Galaxy s22 a special phone. Having been nearly three years since Samsung released the compact Galaxy s10e does the new s22 stand out to become the new compact king?
    https://www.youtube.com/watch?v=gyKYk8Ww9Sw&feature=youtu.be
  • Passenger kullanıcısına yanıt

Bu videoya göre S22'nin boyutları baya iyi. Alttaki çerçevenin incelmesi ve kamera deliğinin küçülmesi de ekranda epey alan açmış. S10E 5.8 inç S22 ise 6.1 inç boyutunda. Telefonun boyutlarına baktığımızda pek fark yok. Tek elle kullanıma uygun. Bu sene Androiddeki en iyi işlemci var. Batarya testlerine göre ekran süresi uzun. Kamera özellikleri açısından S22 ile S22+ aynı özelliklere sahip yani bi kırpma yok. Bence son yılların en iyi kompakt telefonu olmuş

• Bugün Samsung Hilltown mağazasında ilk kez S21 FE'yi görme ve inceleme fırsatım oldu. Telefon oldukça zarif ve kaliteli duruyor. Bendeki S21 düze göre eni biraz daha geniş ama kılıf ile birlikte baktım daha dar kaldı. Yani kılıfsız kullanım için oldıkça kompak duruyor. Kılıfsız halini kolay avuçladım ve kavradım. Ekran canlılığı iyi göründü bana. 9999 TL'den satıyorlar. Çok talep gördüğü için yok satıyor. Demo cihaz harici yoktu ellerinde. Benim elimdeki çok temiz 1.5 aylık S21'e 8225 TL fiyat verdiler. Normalde 6000 teklif oluyormuş ama özel bayi destek alım ücreti ile 8225 TL oldu. üstüne 1774 TL verirsem yeni bir FE alabiliyorum.

Cuma günü kabullenebileceğimiz fiyatların üstünde bir açıklama gelirse S21 FE'ye geçiş yapabilirim. Alternatif olarak bekleteceğim. S21 düze göre bana o telefon çok daha şık geldi. Kamera 3x optik farkı, şık tasarım, 1 yıl daha güncel telefon olması gibi artıları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssavtak

Bugün Samsung Hilltown mağazasında ilk kez S21 FE'yi görme ve inceleme fırsatım oldu. Telefon oldukça zarif ve kaliteli duruyor. Bendeki S21 düze göre eni biraz daha geniş ama kılıf ile birlikte baktım daha dar kaldı. Yani kılıfsız kullanım için oldıkça kompak duruyor. Kılıfsız halini kolay avuçladım ve kavradım. Ekran canlılığı iyi göründü bana. 9999 TL'den satıyorlar. Çok talep gördüğü için yok satıyor. Demo cihaz harici yoktu ellerinde. Benim elimdeki çok temiz 1.5 aylık S21'e 8225 TL fiyat verdiler. Normalde 6000 teklif oluyormuş ama özel bayi destek alım ücreti ile 8225 TL oldu. üstüne 1774 TL verirsem yeni bir FE alabiliyorum.

Cuma günü kabullenebileceğimiz fiyatların üstünde bir açıklama gelirse S21 FE'ye geçiş yapabilirim. Alternatif olarak bekleteceğim. S21 düze göre bana o telefon çok daha şık geldi. Kamera 3x optik farkı, şık tasarım, 1 yıl daha güncel telefon olması gibi artıları var.

Hocam bende cumartesi s20 cihazimi teknosadan buyback ile verip s21 fe teslim aldim. Normalde s22 bekleyecektim ama cihazi ve kampanya şubat sonu olduğunu görünce dayanamadim aldim. 7500 tl saydılar cihazimi. Su an icin cok memnunum herhangi olumsuz bi durum görmedim

• Canariaa C kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi Teknosa sitesine girip baktım eskiyi getir yeniyi al kapsamında S21 FE alımı için benim S21 e 6300 TL buyback bedeli verdi. Sizin S20'ye nasıl 7500 verdiler. Acaba mağaza farklı bir destek mi veriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ssavtak

Hocam şimdi Teknosa sitesine girip baktım eskiyi getir yeniyi al kapsamında S21 FE alımı için benim S21 e 6300 TL buyback bedeli verdi. Sizin S20'ye nasıl 7500 verdiler. Acaba mağaza farklı bir destek mi veriyor?
    5500 cihaza +2000 s21 fe için kampanya indirimi vardi. Teknosa resmi sitesinde de bulabilirsiniz sizin cihaza teklifin daha fazla olmasi lazım. Farkli bi teknosaya basvurabilirsiniz . Ama bugün kampanya son günü diye biliyorum. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

• ssavtak kullanıcısına yanıt

S21 fe'dde batarya sorunlarından bahsediliyor hocam, s21 de kal bence

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.