Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.030
Cevap
164
Favori
883.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri temsilcisi ile yazıştık. Fiyatlardan haberi yoktu. Benden link istedi.

Ne yalanladı ne doğruladı sonunda 4 Mart bekleyin dedi.

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• artık poco F4 gt lansmanı ve fiyatını bekleyeceğim. özellikleri iyi gibi. bakalım fiyat ne olacak.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Onların hiçbir şeyden haberleri olmaz zaten. Samsung kendi sitesinden paylaşılan fiyatlar. Saçmalamış temsilci abim :)

• 4,5 yıllık Oneplus 5 maceramdan sonra S22'ye boyutlarından dolayı geçerim diyordum ama bu fiyatlarla mevcut telefonuma daha iyi bakma kararı aldım.

• Fiyatlar gerçekten böyle mi olacak ya

• Kendi sitesi vermese hadi diyeceğiz de işte...

https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s/

• çok olmadı mı bu gerçekten s21 plustan 3 milyar daha fazlaya satılıyor

• kmesne kullanıcısına yanıt

128 lik S21 Plus şu anda 11300 TL, neredeyse 4 bin TL. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• Muhtemelen fiyat yoklaması yapıyorlar. S22 13990'a indirirler. S22+ 1000₺ ultra da max 2k iner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epey 'e de düşmüş S22' lerin fiyatı.
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

• s22 denildiği gibi 12 falan olsaydı alacaktım ama bu durumda samsung telefonların kaderini bekleyeceğim yani kısa sürede fiyat kırılmasını. Bu zaman zarfında da telefonunun testlerini izlerim.

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt

Maalesef dediğim fiyatlar çıkmadı hocam, bu fiyatlara bir telefon alamam maalesef maddi olarak değil.. elimdeki 12 pm ve mi 11 lite ikilisi ile devam edeceğim mi 11 lite iş için 12 pm ana telefon.

18-20 k hiç bir firmaya vermem Elimdeki 12 pm bile yurt dışı zamanında bedavaya aldık.

Telefonu alacak arkadaşlar güle güle kullansın .

• angelmanta kullanıcısına yanıt

Zannetmiyorum bu fiyatları gösterdikten sonra fiyat düşerse daha çıkmadan fiyatı düştü diye alay ederler . 14 bin günümüzde para değil (değeri yok pul olmuş) ama necbur olmadıkça artık bu ülkede telefon alınmaz. Bu kanaate vardım

• Üreticisinden daha fazla kazanan bir ülke, haklısınız bu işte araba muhabbetine döndü

• Linkten gidilen sayfada fiyatlar kalkmış. Sadece ürünler var.

İyiye işaret olarak algılayabilir miyiz acaba?

Akılları başlarına gelmiştir umarım.

• Katılıyorum hocam. Burada eski veya yeni herkes beni tanır... Hemen her cihazı deneyimlemişimdir, şükür istesem 22, 22+, 22U hepsini gene deneyimlerim ama bu paralar bana fazla geliyor. 12K'ya okey demiştim ama üzerinde almam dedim. Almıyorum da... Söylediğiniz gibi yazık. Apple da olsa vermem o parayı. 14-15-18-20-25K lar fana nedir yaaaa?

Fiyatları gördükten sonra S21 FE 256 siparişimi geçtim Amazon'dan. S21 deneyimlemiştim, bir de FE'ye bakacağım.

Kendi konusuna takılmayı düşünmüyorum, sabah akşam şarj muhabbeti... O da ayrı bir komedi.

Bugün DH de şarjım çok iyi gidiyor denilen tek bir cihaz gördüm 13 Pro Max o da tuğla gibi zaten. S20 'ler, 21'ler, Note 20'ler, iPhone Miniler, hatta düz 12'ler falan hep şarj az gidiyor muhabbeti.

Kardeşim, kimsenin elinden telefon düşmüyor, hele telefon da biraz kompakt ve hafifse şarj az gidiyor. Birkaç ayarla iyi hale getirilebilir.

Amazon'dan tercih etme sebebim her daim koşulsuz iade alması. Eğer ki fiyatlarda revizyona giderler yahut şaşırtıcı derecede iyi buyback yaparlarsa yeşil S22'ye yeşilleniriz, haricinde kapatırım o defteri.

• Buradaki tepkileri görüp linkleri kaldırdılar heralde. 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssavtak kullanıcısına yanıt

Aynen, geri çekmişler fiyatları.

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsın abi
    Bu arada gerçekten Amazon candır adamlar çok iyi hizmet veriyor

Batarya demişken bir ay önce servisten pil değişti Cihazım s10 Plus şükür çok çok memnunum oyun oynamıyorum oyun haricinde her şeyi yapıyorum ama gün içerisinde her türlü götürüyor
    Ağırlık vayfay olursa ve çok kullanmazsan bir gün üzeri bekleme ve 7 saat ekran süresi veriyor cihaz bu da haliyle fazlasıyla yetiyor

Bu arada Samsung fiyatları geri çekmiş Ne yaptı ufaktan bizi mi denedin nedir bilmiyorum bakalım neler olacak

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Yine cumayı bekleyeceğiz. FE de elime cuma gelecek görünüyor hahahaha aksiyon tam ya.

Kutusunu dahi açmadan bekleteceğim, eğer ki 12999 gibi bir fiyata çekebilirlerse düşünebilirim o da en üst limitim. Haricinde açar kutusunu kullanırım. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.