Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.030
Cevap
164
Favori
883.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fe cumadan önce eline ulaşır diye düşünüyorum abi
    Ama tabii Şu durumda fiyatlar tekrar belirsiz olduğu bekletmek mantıklı Hayırlısı bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Passenger kullanıcısına yanıt

Vallaha hocam zamanında sony xperia z2 htc one m8 samsung s5 vs gibi telefonları uygun fiyatlara alıyorduk, çok zevkli günler çok başka tecrübelerdi hepsini alıp kullanıyor satıyordum . Ama ülkemizde ki ekonomik düzen artık eskisi gibi değil şuan alabilecek zorlanmadan maddi durumum var şükür ama artık bir telefona bu fiyatları vermeyi düşünmüyorum , güzel telefonlar harika cihazlar ama dediğim gibi piskolojik sınırı aştı artık benim için . Bu işin sonu yok hocam bugün iyisi s22 ultra ama 1 sene sonra “bir alt model” olacak.

Yani inanın s22 şarjı akşama eve atsa fiyatı uygun olsa alıp teknoloji defterini en az 3 sene kapatıcaktım hiç takip bile etmeyecektim çünkü insanda heves bırakmadılar ama bu fiyatlarda benim açımdan verilmez. Sarj artık basit oldu hocam elimde ki yedek mi 11 lite 50 dakikaya fulleniyor .

Bide forumlarda fazla anakonularda takılmak bana iyi gelmiyor mesela giriyorum konuya adam çok ufak bir ince kusuru yazmış ama benim gözüme bile çarpmamış bende işkilleniyorum :))

Her neyse nasip değilmiş :) Alan arkadaşlar güle güle kullansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalım Web sayfa editörünün erken davranması nedeniyle mi kaldırıldı, revize mi edecekler fiyatları onu göreceğiz cuma günü...

Hoş, revize edilse ne kadar edilir belki 1K...

• Cihazı ölü doğduran Samsung Türkiye’ye teşekkürler. 15 tane anca satar bu fiyatla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar büyük ihtimal kulaklık hediyeli ön sipariş fiyatları 15 marttan sonra normal kulakliksiz 13K civarina satarlar.Ama çok fiyatlar telefonumuzun suyu çıkmamış devam :)

%99,9 hata ile yayınlandığı için kaldırıldı. Çünkü takip ettiğim diğer cihaz olan Tab S8 için hiç fiyat koymadılar.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışlıkla fiyat konulmaz bence doğruydu fiyatlar iphone 13 un rakibi ve düz s22 onun 1000 TL altına konumlandırılmış,kulaklik hediyeli verileceğinden bu fiyatlarla çıkış yapicak ama bir aya kalmaz 13K ve altına inicek klasik samsung ülkede hersey pahalı kulaklik dayatip fiyat sisirmenin anlamı yok alım gücümüz ortada hediyesiz direk çıkış fiyatini ve geri alim kampanyasını adam akilli duzenler ve iyi bir fiyatla çıkış yaparsa dengeleri değiştirirdi,ilk bir ay 3-5 bin cihaz satıp bir ay sonra fiyat düşürünce insanlarda olumsuz bir hava oluşturuyor ben olsam kulaklık hediyesini sadece ultraya koyar diğerlerine doping bir fiyatla piyasaya sokmaya çalışırdım herşey milyar dolarlık samsung icin para degil pazar payını elinde tutmak en büyük kazançtır bence, bakın General Mobile zamanında hic reklam yapmadan discovery modelini piyasaya rakipsiz fiyatla koydu ve yıllarca onun kaymağını yedi, inşallah daha ekonomik ve güzel bir fiyatla gelirler diyelim ama geçmiş yıllara bakınca Samsung'un genel stratejisi ortada çokta birşey beklememek lazım.

• Atak-1 kullanıcısına yanıt

Noktası, virgülüne kadar katılıyorum. 14500 S22'ye vermem, vermedim, vermeyeceğim de 13 bile olsa ne ki o da çok...

S21 FE'den ekstra neyi daha iyi sunacak malzeme kalitesi dışında? Birinin 256'lık versiyonunun 10.4K'ya almışım. Bence de erken yayından dolayı kalktı, fiyatta ekstra bir şey yapmayacaklar.

3 gün kaldı zaten, göreceğiz hep birlikte.  

Aynen öyle bende mi alsam s21FE acaba değişimlemi aldınız? Nasıl aldınız, değişim lemi,s21 alsak daha uygun olmazmi?

Amazondan aldım ben hocam 256 GB. Değişimle değil, benim cihazım yurt dışı o nedenle buyback 'e uygun değil :) Cihaz gelince satacağım kendi cihazımı.

S21 de alınabilir o da 10K zaten hocam. Ben azıcık daha büyük ekran olmasını istedim, aralarında uçurum bir şey yok.

• Valla bataryasından cekinmesem s21 alır geçerim aslinda,s20 yle hemen hemen ayni dedikleri için almadım, s21'ide beğeniyorum aslında ama hani bilemedim iste bekleyelim bakalim hocam sizde açmayın kutuyu bence belki kuş taşa çarpar:)

Cuma fiyatların ilanından sonra mehteranla açacağım kutuyu  

• İnşallah iade et butonuna tiklatir samsung sana :) İsteyerek ve begenerek bekliyordun hocam ben üzüldüm

Sıkıntı yok üstat, kendimize ne uygunsa onu alırız :) Hepsi aynı işi yapan amiral seviyesinde cihazlar. Birinin deseni güzel, öbürünün rengi falan filan.

Bu dediğim gibi benle alakalı bir durum. 12K üstü olursa almam demiştim :) 12'yi veren 14'ü de verir ama sırf az daha beğendin diye söz meclisten dışarı ama kimse de salak değil.

S22'nin çektiği fotoyu bugün FE de çekiyor. Dediğim gibi şekil, malzeme v.s gibi unsurlar devreye giriyor. Çok takmamak lazım. FE ile bir sene gider seneyeki modellere bakarız.

Ha seneye değişirim ama çünkü inat ederek de bu ülkede teknolojiyi takip edemezsin seviyorsan... Fiyat ve özellikler arasında uçurum girmeye başlar yavaş yavaş...

Aynen öyle 2 sene önce araba alıyorduk bu paralara simdi depoyu dolduramiyoruz haklısın hocam ekonomik olarak alabileceğinizin farkindayim ama iste gel gelelimki salakta değiliz neyse takipte kalalım saygılar hocam

Hocam çok doğru tespitler. Tamamen yazdıklarınıza katılıyorum. Hatalardan hala ders almıyor Samsung Türkiye. Bu son fırsatı değerlendirirler umarım. Biraz akılları varsa şu yazdıklarınızdan biraz kendilerine ev ödevi çıkarıp Cuma günü ona göre açılışı yaparlar.

Bende S22 yeşile bayıldım ama sırf bayıldım diye fazladan binlerce lira daha vermek büyük mantıksızlık. Üç aşağı beş yukarı biraz stil ve renk harici bendeki S21 den teknik anlamda farkı yok. Yoksa Passenger hocamın dediği gibi almak için maddi kapasitemiz bulunuyor. Ama enayi de değiliz.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam Apple la kendini bir tutmaması lazim Android'in kullanıcı gamı farkli bir apple degil,kalite yada diğer yönlerden demiyorum bunu ,ama gene kitle Apple seviyor nedenmi? Çünkü fiyat sabit düşmüyor ikinci el piyasasi para ediyor, telefondan cok anlamayan ve tek düzeni kullanmayı seven insanlar dolu,14400 e sattığın telefonu 6 ay sonra 11000 e satıyorsun ikinci eli 9000 e zor gidiyor,simdi apple 15000 yazıyor piyasada sorgusuzca verip alicak milyonlar var ama satincada ikinci elde 13000 edebiliyor bunlari iyi düşünmeleri lazım koy 12000 e sabit tut bak bakalim samsung piyasada tutunuyor mu neyse hocam cuma günü yapsınlar açılışlarını ve satsinlar cihazlarini :)

Satabilecek enayi bulurlarsa satsınlar hocam doğru....

Özellikle düz ve plus modeli için söylüyorum bunu.

• ssavtak kullanıcısına yanıt
    Bencede,ultra ayri bir konsept ve farkli bir cihaz alternatifi yok konumu yeri ayrı parası olanın alacagi bir cihaz, diğerleri genel kullanıcı cihazları.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.