< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (30. sayfa)

-
-
Cuma günü resmi fiyatları bekliyoruz hocam. Yine bu rakamlarla açılırsa ya S21 FE alacağız ya da kullandığımız telefona devam edeceğiz. Bende S21 düz var telefonumda kalmaya devam edebilirim.
-
Ben 6-7 aydır Iphone 12 deyim ama çok sıkıldım, Samsunga dönüş yapmak istiyorum, S22 fiyatlarını bekliyordum ama hüsran olacak sanırım. Alternatife hazır olmak için S21 Fe bakınıyorum..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizin durum farklıymış hocam. Mevcut telefon İphone kullanıyorsanız kabir azabından beter saniye beklemek zor tabi. Siz mutlaka Cuma günü en azından bir FE alın kurtulun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiyatlar kaldırılmış, acaba nabız mı yokladılar???
-
Samsung TR kendi topuğuna sıkmış. 11.999TL, hadi son 1 haftaki kur değişimi sebebiyle 12.499TL ideal olabilirdi. 14.499TL komik bir rakam. Geçen mesajımda yazmıştım, Samsung kendi bilir. S Serisi öyle bir hat ki TR'de Samsung için, maddi durumu iyi olan kesim Apple'a o kdr para vermem dediği için son 3-4 senedir, özellikle S10 serisinden beri Samsung'a şans veriyordu. Zaten S10dan itibaren bunun olmasının nedeni de Samsung'un teknolojik olarak Apple'ın göz önündeki detaylarda önüne geçmesiydi (tam ekran kullanımı, çentik değil de punch hole dizayn, çoklu kamera sağlaması ve görüntü kalitesi, ve hatta usb-c). Ama 14.499TL'yi verebilecek biri in olun bu ülkede Samsung'un kapısından geçmez. Ultra'yı ayrı yere koyabilirim, S pen ve notr deneyimi sevenler çok küçük bir azınlık ama varlar. Onlar buyursun alsın. Ama eminim ki bu rakamlarla satış fiyatları Samsung'u tatmin etmekten çok çok uzak kalacak. Mevcut S21 cihazımla yola devam şu an için. Mart 15'te Mi 12 de dünya çapında lansman yapıyor. 10 günde ön sipariş rekoru kırabilecekti ama istemiyormuş demek ki satış yapmayı.. Bu ülkede, hele ki şu andaki savaş ikliminde 10.000TL üzerinde rakamlara bir Android cep telefonu alacak kesim ne yazık ki toplam pazarın %5'i bile değildir, bu kesime de fiyat Apple yolunda halı olmuş resmen. Ben unuttum bile S22'yi, tek hata tüm hevesi kaçırır. Tüketici olan benim, para benim elimden Samsung'a çıkacak, kendi bilir şirket olarak. TR'deki pazar kaybı da son sürat devam belli ki...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Düz S21, S21 FE'den daha iyi değil mi ben neden geçtiğinizi anlamadım. Yalnızca 500mah'lık fark için mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 mah fark, selfie kamera daha başarılı, arka kamerada 3x optik zoom farkı var. 1 yıl daha yeni bir model, direkt 12 ile çıktı. Telefon oldukça zarif biraz daha büyük ama elde tutuşunu ve hissiyatı beğendim. Ama kesin kararlı değilim. Bu değişim ile 1775 TL cebimden fark çıkmış olacak. Değer mi emin değilim. 21 de kalabilirim de çok ortadayım.
Özellikleri belirtilmiş mi bu Mi12 nin ?
-
Amazon'dan aldığım S21 Plus bugün iptal edilip para iade edildi.
Samsung satıcısı bugün 4 kişinin siparişini iptal etmiş.
Amazon 11.499 telefonu 13.800 TL diğer satıcıdan alabilirsiniz diyor.
2 yıl Samsung, 2 yıl Amazon garantili dediler.
-
30 gün iade hakkım var diyerek oradan almıştım.
Alıp paketi ile saklayacaktım, S22 Plus çıkınca uygun olursa değişim yapacaktım.
Yarın para hesabıma geçince oradan alırım artık.
Neden iptal ettiler acaba? Millet S21 serisine kaçmasın diye ona da mı zam yapacaklar?
-
Kabir azabı 😊 o denli değil ama çok sıkıcı..
S21 Plus mı S21 Fe mi? Fikirleriniz nedir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Amazonun söylemi şöyle : Samsung satıcısının sisteminde hata varmış.
Bunda'da bir hayır vardır diyerek Cuma gününü bekleyim en iyisi.
Şimdi Vatan, Media, Teknosa ile görüştüm ellerinde S21 Ultra varmış sadece.
S21 Plus avantajları malzeme olarak arka cam ama kılıfsız kullanıma olanak tanımaz.
FE'yi dilerseniz kılıfsız da kullanabilirsiniz daha korkmadan. FE 174 gr, S21+ 200 gr.
S21+ bataryası daha iyi gidiyor 4800 mAh sebebiyle. S21+ ekranı adaptif, FE sabit 120 hz.
S21 FE ön kamerası çok iyi ve arkada gerçek 3x optic zoom var.
Farklar bunlar hocam. Haricinde diğer özellikler benzer diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 1 Mart 2022; 13:2:33 > -
Ben ikisi arasında S21 FE yi tercih ederim.
Tam s22 ye karar vermiştim, fiyatlar üzdü.
Note 10+ büyük ve artık yenilik vakti diyerek değiştirmek istedim, bi kere niyetine girince de elimdeki telefondan soğuyorum.
s21 plus aşağı yukarı aynı boyutta sadece ekranı düz.
Ne alacağım ben şimdi???
-
Kompakt /hafif seven adam için. 21FE veya S21 den başka seçenek yok hocam Samsung cephesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 1 Mart 2022; 13:54:26 >
s22 için batarya konusunu göze almıştım ama s21 (ince uzun) ve s21 fe (bana amiral gemisi gibi gelmiyor) düşünmüyorum, bu Samsung beni de küstürecek. Bakalım Cuma günü ibreler ne gösterecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X